Начало > Анализ > Взривиха България
Взривиха България

Валентин ФЪРТУНОВ


Пораженията от „Бургаският взрив” ще имат далеч по-големи национални последици за страната ни, отколкото трагичната смърт на израелски граждани

В 16.45 ч. в сряда на международното летище в Бургас каца самолетът със 154 израелски туристи, на които им предстои хазартна седмица в казината на туристическия комплекс „Слънчев бряг”. В 17.25 ч. те вече са минали през граничен контрол, багажът им е натоварен в автобусите и пътниците са заели местата си в тях. Според двама очевидци руски туристи в единия от автобусите се качва подозрителен мъж. Веднага следва експлозия. От взрива се подпалват и двата съседни автобуса. На паркинга пред терминала на бургаския аеропорт настъпва истински ад.

Трагедията за израелците е изключителна. Тя се случва 18 години след аналогичен атентат в Аржентина, извършен на същата дата. Отново разкъсани тела, кръв и ужас, смърт и осакатяване на невинни израелски граждани. Близките им за цял живот ще са почернени. И ние истински и дълбоко им съчувстваме.

Но, трагедията след „Бургаския взрив” не свършва и няма да се ограничи само с броя на жертвите. Това е национална трагедия за България, която вещае злокобно трудно описуеми във времето последствия както за националните ни интереси, така и за националната ни психика и самочувствие.

България не познава тероризма. Единствено средните и по-стари поколения носят още болезнения

спомен за гара Буново,

за разпарчетосаните майки и деца от атентата на турските терористи във вагона за майки с деца на влака София-Бургас. И когато си мислихме, че това ни е загърбило и никога повече няма да ни се случи, то взе, макар и след няколко десетилетия, че се случи отново.

Тепърва ще се водят следствия, ще се претакат версии. Това обаче, което е вън от всякакво съмнение за всеки, който познава израелските служби за сигурност е, че бомбата не е дошла от Тел Авив. Така че изказаното предположение, че самолетът се е приземил по-рано и поради това устройството не се е взривило в самолета, а вече в автобуса, и е било в багажа на туристите, последното тиражирано от така наречения вътрешен министър Цветан Цветанов, е нелепо. Но на Цветанов му е простено, все пак, то е физкултурник, а не специалист по сигурността.

Бомбата е била поставена тук – в Бургас, България. Или е внесена в автобуса от камикадзе тук – в Бургас, България…

И това автоматично означава, че ние носим отговорност за взривените си израелски гости. Като казвам ние, съвсем нямам предвид всички нас, обикновените българи, а имам предвид българската държава, политическата администрация като започнем от министър-председателя Бойко Борисов, през вътрешния министър Цветанов и шефовете на спецслужби до последния оперативен работник по сигурността на летище Бургас.

В тази връзка, забележете какво заяви Борисов на 25 януари 2011 г. по повод на атентата на летище Демодово в Москва – на въпрос за сигурността по летищата в България, премиерът отговори:

„Вижте, в държави, където службите са в пъти по-силни от нашата, се случва това (вероятно има предвид атентати, б.р.) и те не могат да предотвратят нищо. Така че ние разчитаме на балансираната си външна политика – с арабския свят, с Палестина и с всички държави там сме в изключително близки, приятелски отношения“.

Дори само това изречение е достатъчно да ни полъхне мъртвешки хлад – той, Бойко Борисов, о.р. генерал-летенант от МВР, министър-председател на България на практика предизвести „Бургаския взрив”. На практика обрече тези хора! Той свойски съобщи на отрупалте го като грозд журналисти,

че се предава на тероризма без бой!

За да стане циркът пълен, допълни в характерния си стил:

„Арабският свят прави бизнес в България – на всеки ъгъл има дюнер. Надяваме се това да бъде отчетено от хората, които вземат решенията за подобни актове. Те се вземат централизирано, като се взема под внимание поведението на отделните държави.”

Представяте ли си! Премиер на държава, член на ЕС да обяснява, сякаш се умилква на терористичните централи, че трябвало да вземат под внимание поведението на неговата, бойковата държава! Какво унижение за България! Това е криминално мислене, но като му знаем биографията, няма защо да се чудим.

Към доктрината с дюнерите се присъедини и външният му министър Николайчо Младенов, което на практика оповести българската антитерористична стратегия – спасителен пояс от дюнери срещу бомбите!?

Да се смееш ли, да плачеш ли! Възможно ли е такъв инфантилизъм да управлява държавните работи!? И резултатът е налице или както се изразиха в предаването на Велизар Енчев тези дни: „Дюнерът като елемент на националната сигурност при такива атентати не работи”.

Да, не работи и затова сега на паркинга пред летището не можеш да се разминеш от локви кръв и разкъсани крайници и….

Тук ще ви цитирам изявлението на бившият ръководител на контра-терористичното бюро на Израел, който подаде оставка от поста си в началото на тази година – бригаден генерал Ницан Нуриел:

„Оперативните изпълнители на терористичните групировки са могли да извършат своята работа сред представителите на мюсюлманските общности в България, освен това терористите са могли да попаднат в България от Турция.

„Хисбула” има свои представители в България и тя вече е правила опити за извършване на подобни терористични актове и преди, които обаче са били предотвратявани.

Както съобщават редица очевидци, взривното устройство е задействано от терорист-камикадзе, което сочи към „Хизбула”,които са  раздразнени от своята неспособност досега успешно да атакуват израелски обекти в Индия, Грузия, Тайланд, Азърбайджан, Турция, Кипър и Гърция. Всички опити за терористични атаки в тези страни са били предотвратени.”

Това, което съобщава бившият израелски антитерорист №1 са факти, г-н Борисов. Факти. А фактите гласят, че в половин дузина държава, при това не от грандовете – всички опити за терористични атаки са били предотвратени.

Денят сряда, 18 юли допълни гръмотевично:

Не и в България.

Защото България е разграден двор, нещо което езиците ни хванаха мазоли да повтаряме от години и за това вече заслугата не е нито на тройната коалиция, нито на предшестващите я кабинети, а основно на милиционерското правителство на ГЕРБ. Защото:

– Не можеш да превърнеш цялата държавна система за сигурност в политическа полиция

– Да се оплетеш и превърнеш във васал на ислямисткото правителство на Ердоган и да му подчиниш цялата си политика

– Вследствие на това да пуснеш безхаберно всякакви радикални ислямски мисионери да кръстосват нашир и надлъж България и да учат българските деца от мюсюлмански семейства на джихад и всякакви дивотии

– Да пуснеш минаретата да вият на умряло из българските градове и столнината и фундаменталистите да си разпъват килимчетата право на тротоара и да спъват гражданите

и накрая да кажеш на израелските евреи – добре сте ни дошли – тук в България сте в безопасност, нали помните, ние ви спасихме през Втората световна война…

РЕКЛАМА
 1. Мизия, Тракия, Македония
  21 юли, 2012 в 19:12 | #1

  Господин Фъртунов, Вие като човек познаващ геополитическите интереси в Близкия изток, международните отношения и това, което е по-важно, задкулисните игри на големите сили, не мислите ли, че малко прибързахте със заключението за извършителите на атентата ?
  Хизбула категорично отрече „смехотворното“ обвинение на израелците (което между другото дойде час и половина-два след атентата) с думите „ние не воюваме срещу туристи“. Те като че ли даже се обидиха, че им се приписва този „аматьорски акт“ със 6-7 убити (средния американски тийнейджър може да убие двойно повече и без бомби). Реакцията на иранците беше съвсем откровена и описа обвиненията срещу тях с една дума – необосновани.
  И така нека проявим „наивност“ и съвсем хипотетично изключим от възможните извършители Хизбула и Иран, макар да ми е малко трудно да проумея въобще как цяла държава може да седи зад атентат. Все едно да кажеш България извърши атентат в САЩ, което е нелепо.
  Кой остана ? Ал Кайда ? Но нали самият Вие, господин Фъртунов, нееднократно сте намеквал в статиите си, че такава организация не съществува или ако съществува, то поне не като „световна терористична организация“. Може би трябва да насочим вниманието си към извършителите на най-големите атентати на нашия век. Извършителите на атентата на 11 септември 2001, на атентата в Лондонското метро, в Мадрид, както и на цялата тази поредица от атентати отнела животите на хиляди и хиляди хора по време на войните в Ирак и Афганистан. Атентати, които бяха насочени срещу местното население (парадоксалното в случая е това, че за това население се предполага, че атентатора дава живота си) и които, пак доста странно, затвърждаваха убеждението, че американските войници трябва да постоят „още известно време“ да помагат на местните.
  Личното ми предположение е, че израелците сами си направиха това, което се случи.
  Защо ? Как ? Имам идеи, но не искам да се обвързвам с твърдения. За мен това е най-правдоподобното обяснение на случилото се. Всичко друго ми се струва прах в очите.

 2. 21 юли, 2012 в 20:39 | #2

  Вижте, аз не твърдя, че е Хизбула или Иран. Дори не твърдя, че е радикализиран ислямски източник. Предполагам, че трябваше декларативно да го напиша в статията, не сега да обяснявам какво съм искал да кажа 🙂
  Подобно събитие е двувекторно – една сила иска да го причини, друга сила иска да й попречи. Не съм коментирал силата която иска да го причини. Коментирах тази която не й попречи и това не е Израел. Силата, която трябваше да попречи не е дори и България в своята цялост, аз тъкмо с това започнах, обърнете внимание.
  Стопроцентово вината за случилото се пада без всякакво съмнение върху структурите, които представляват българската държавност и са избрани чрез представителен вот за да не допускат подобни неща да се случват в България. Това е.
  Колкото до източника на терора – има твърде много версии, добре аргументирани като мотивация, включително и вашата, но всички засега ми куцат, не са добре подплътени. Трябват ми още факти, а както се досещате, МОСАД и ЦРУ, които както се оказа са единствените разследващи на атентата, едва ли ще споделят точно с мен събраните улики и доказателства. Ако косвено успея да се докопам до поне още два-три ясни и недвусмислени факта, вероятно ще съм в състояние да направя някакви предварителни изводи. Засега се въздържам, защото ще е необективно и спекулативно, а за не си падам до подобни подходи 🙂

 3. на нищо вече не вярвам
  22 юли, 2012 в 06:53 | #3

  Поеха ли американците някаква отговорност, за падналите небостъргачи и почувстваха ли се виновни за това?
  Излишно е да се виним, за каквото и да е било!
  А за разградения двор, то е ясно, нали сме член на НАТО, нямаме си нищо свое, ….

  Американците си нямат държава, ние също!
  За израелците, дали са си направили сами това?!
  Ами и на тях не им е лесно, и там има доста умен народ, на който му писна, заради нечии мераци, да ги сочат с пръст.
  Делението на принципа, кой от коя държава е неправилно.
  Има хора с идиотски мераци, има и нормални хора, жертва на първите.
  Жалко за случилото се, доста е гадно даже.
  Но няма да се учудя, ако се търси повод, за да се вкара пак някое ново изискване, наредба от високо международно ниво, изобщо, ….. тая история, … клоня към мнението на първия изказал се.
  Аз познавам само един израелец, може да се каже, приятелчета сме, била съм свидетел, как се изчервява, когато коментират държавата му.
  Иначе, истории много от таксиметрови шофьори в София, пикантни и гадни, за Варна също, но става въпрос за доста по напреднала възраст дами най-вече.

  А тук са били млади хора, което ме кара да мисля, че е скроена история.

 4. зад пердето
  24 юли, 2012 в 03:43 | #4

  Безапелационото абдикиране на правителствот от контрола на ситуацията след теракта и светкавичното съгласие разследването да се координира и води от мосад и цру е признак не само на инфантилност . Това показва отказване на суверинитета и подготовка за прилагане на този модел в очакваните подобни ситуации . Това е начален ход на развитието на някъкъв план, който службите за национална сигурност или проспиват или си затварят умишлено очите, което е престъпление към нацията.

 5. Балинов
  24 юли, 2012 в 19:26 | #5

  Г-н Фъртунов си е доста наясно той кой стои зад атентата, но в прав текст тук няма да ви го каже, защото свобода на словото отдавна няма 🙂 (още повече когато потърпевш е точно този народ 🙂 )
  За всички , които наистина са запознати с геополитиката , е ясно като задача за първо отделение кой и защо прави атентати 🙂 И е наистина така , както го е казал Бисмарк – „По-добре е хората да не знаят как се правят салами и политика “ 🙂

 6. Ник
  30 юли, 2012 в 21:11 | #6

  Г-н фъртунков,в отговорът Ви на първия коментар,забелязвам доста големи пукнатини,но това сега не ми е цел и няма да коментирам.Вие си знаете.Преди време бях попитал за информация относно Унгария,не помня дали в „Десант“,но беше даден Ваша коментар.Защо не продължавате с това.В момента,това е мое лично мнение,там стават едни от най-революционните и интересни явления в политическият живот на планетата.За да Ви помогна,но не се натрапвам,ето Ви линк-http://grigorsimov.blog.bg/politika/2012/07/30/bravo-na-viktor-orban-dano-niakoga-i-nie-imame-takyv-premier.984178.Това не трябва да остава само там,а и Вие не трябва да пренебрегвате темата.Преценката е Ваша,разбира се,ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО Е!

 7. Валентин Фъртунов
  31 юли, 2012 в 08:29 | #7

  @Ник
  Не знам защо трябва да се гаврите с името ми, но това е възможност за всеки анонимен скрит глас в мрежата, което не ви прави чест, но в последна сметка си е ваша работа… Колкото до Виктор Орбан, ако бяхте гледали предаването ми „10-та по Рихтер“ в неделя, вероятно можеше и да забележите, че извън основната тема, в самото начало, с огромно удоволствие отделих централно място именно на последното изказване на Орбан.
  Та такива работи г-н/г-жа Ник…

 8. F.O.Z
  6 август, 2012 в 17:26 | #8

  – C.R.Y , MOSAD I MI-5 , SEDQT ZAD ATENTATA V BYRGAS !!!!!!!!!! –––––––––––––––––––––––––––––––––––PARVO SE IZVINQVAM 4E PI6A NA GSM-SKI NO KOMPIUTARAT MI NQMA KIRILICA. KRAINO VREME E BALGARINAT NAI-NAKRAIQ DA PROGLEDNE 4E ZAPADAT I SILITE SEDQ6TI ZAD YPRAVLENIETO MY SA NAI-GOLEMIQT VRAG NA BALGARIQ I 4OVE4ESTVOTO, I 4E PAK TE CELENASO4ENO NI VODQT KAM NOVO TYRSKO ROBSTVO V ZAMQNA NA TYRSKATA PODKREPA ZA PLANA CELQ6T ZAVLADQVANE NA NEFTENITE POLETA NA BLIZKIQT IZTOK PRIKRIT POD NAIMENOVANIETO ; ARABSKA PROLET ; …… V KONTEKSTA NA SVETOVNATA VOINA ZA POKORQVANE NA RESYRSITE NA ZEMQTA I POD4INQVANE NA VSI4KI DARJAVI NA EDNA VLAST , ILI PO TO4NO NA EDNA 6AIKA PYMIQRI NAREKLI SE ILUMINATI , PREDIMNO PREDSTAVITELI NA ZAPADNITE STRANI , VAOBRAZILA SI 4E VSEKI 4OVEK NA PLANETATA TRQBVA DA IM SE KLANQ ZA6TOTO SA BILI OT CARSKO POTEKLO I TAZI ZGAN NE VINAGI E V POLITI4ESKOTO YPRAVLENIETO NA DADENA STRANA OT ZAPADA , NO VINAGI DIRIJIRA TOVA YPRAVLENIE. KATO PREZ POSLEDNITE 300 GODINI TE STOQT S MNOGO MALKI IZKLIO4ENIQ PO4TI ZAD VSI4KI PREVRATI,REVOLYCII I VOINI NA PLANETATA…. TAZI BITKA E V PLANETAREN MA6TAB. OT EDNATA STRANA E GOREPOSO4ENATA GRYPA A OT SKORO SRE6TY TQX SE IZPRAVI STARIQT-NOV PROTIVNIK RYSIQ,KATO TQ PRIVLE4E NA SVOQ STRANA KITAI I DONQKADE INDIQ I BRAZILIQ… ZBLASAKAT 6TE E YNI6TOJITELEN ZA CQLATA PLANETA AKO NE SE RAZBERAT DIPLOMATI4NO. NO DOSKORO6NITE ZAVOEVATELI NA PLANETATA OT ZAPAD NQMAT NAMERENIE DA\OTSTAPQT DORI I IN4 ZA6TOTO PROSTO NQMAT XOD NAZAD TE OSAZNAVAT ,4E OTSTAPQT LI 6TE IZ4EZNAT OT SCENATA I TQXNATA KRAINA CEL V MOMENTA E PLANETARNA VOINA ZA6TOTO SAMO TAKA 6TE IZ4EZNAT KREDITORITE I KONKYRENTITE IM, PONE TAKA SI MISLQT , I EDINSTVENNATA IM PRE4KA ZA TOVA E TAKTI4ESKOTO QDRENO ORAJ IE NA RYSIQ V KONBINA SAS SEKRETNITE IM GEO-FIZI4NI ORAJIQ…. V KONTEKSTA NA PLANETARNATA 6AX-MATNA VOINA PE6KATA BALGARIQ BE VKLIO4ENA ILI PO TO4NO POJERTVANA V TAZI IGRA KATO NEINATA CEL E DA DADE PREDTEKST ZA DRYGIQ PO VAJEN XOD KOITO DA POZVOLI DA SE ZAVZEME POLE KOETO E KLY4OVO ZA KRAINATA POBEDA V IGRATA. SEGA POGLEDNATO OT TOZI AGAL VAPROSAT KOI STOI ZAT ATENTATA NE E TOLKOVA SA6TESTVEN. PO VAJEN E VAPROSAT KAKVA E CELTA NA TOZI KOITO E ZAD ATENTATA, NO NAI-VAJNIQT VAPROS E KAKVA E KRAINATA CEL NA SILITE SEDQ6TI ZAD ATENTATA V BYRGAS. NA TOZI VAPROS OTGOVORIX PO GORE , NO ZA MALKATA TERITORIQ BALGARIQ,KAZVAM TERITORIQ ZA6TOTO OT 4ETVART VEK DARJAVATA NI NQMA SYVERINITET. TA ZA NA6QTA TERITORIQ I NASELENIETO NASELQVA6TO Q NAI-VAJNIQT VAPROS E I NAI-MALOVAJNIQ. A TOI E KOI IZVAR6I ATENTATA… DORI I POGLEDNATO 23 GODINI NAZAD 6TE VIDIM 4E V BALGARIQ VSEKIDNEVNO IMA ATENTATI SRE6TY FIZI4ESKOTO OCELQVANE NA NASELENIETO OSA6TESTVQVANI OT POLITICITE NI NAPRAVLQVANI OT ZAPADA. IMA TEORII 4E IZRAEL I NEGOVITE PREDSTAVITELI DOMINIRA6TI ZAPADA SI OTMA6TAVAT NA BALGARIQ ZA RADI NA6ATA OGROMNA POMO6T ZA SAZDAVANE NA DNE6NA RYSIQ , PROKARVANETO NA PRAVOSLAVIETO TAM I PISMENOSTTA I VZETA OT BALGARIQ. SLED TEZI PROCESI TOGAVA6NOTO MOSKOVSKO KRALSTVO VZE DA PRIOB6TAVA NOVI TERITORII OBRAZYVAIKI DNE6NA RYSIQ. V TEZI VREMENA BQXA IZGONENI VSI4KI XAZARSKI EVREI OT DNE6NITE TERITORII NA GRYZIQ I NQKOI 4ASTI NA ZAOBIKALQ6TITE Q DARJAVI. TOVA SE POMNI OT POKOLENIQTA EVREI I SEGA SI VRA6TAT NA PARVOPRI4INATA ZA TQXNOTO PORAJENIE TAM , TOVA E EDNA OT TEORIITE ZA NA6ETO 23 GODI6NO NE6TASTIE………. PO DOLY SAM DAL DVE PREDPOLOJENIQ ZA TOVA KOI IMA NAI-GOLQMA IZGODA OT NEGO I KOI MOJE DA GO USA6TESTVI BEZ PROBLEM ??? POVE4ETO INTILIGENTNI BALGARI SA NAQSNO , 4E TOVA NE E NITO IRAN NITO SIRIQ ILI PAK LIVANSKI XIZ-BULA,OSOBENNO V KONTEKSTA NA NATISKA OT ZAPAD ZA ZAVZEMANE NA NEFTENITE POLETA NA IRAN I SIRIQ PRIKRITO POD NAIMENOVANIETO ; ARABSKA PROLET ;. NAVQRNO I SIRIISKATA SVOBODNA ARMIQ I ;MUSYLMANSKI BRATQ; NQMA DA PREDPRIEMAT ATAKA ZA6TOTO SAMO PREDI 2 MESECA BALGARIQ BE6E DOMAKIN NA TEXNITE SRE6TI OBSAJDA6TI ATAKITE IM SRE6TY SIRIQ. ZA PO NABLUDATELNIQT I MISLE6T BALGARIN E QSNO 4E OT EDNA GODINA ZAPADAT E POEL KONTROLA NAPALNO NA VAN6NATA NI POLITIKA OT EVREINA NIKITO MLADENOV. SPRAVKA; 6EFAT NA CRY IDVA PREDI NQMA I TRI MESECA , PREDI TOVA XILARI KLINTAN, 6EFAT NA MOSAD BE6E TYK PREDI 2 MESECA A TYR4INA ERDOGAN E VSEKI DEN V BALGARIQ. I SEGA PAK SE VRA6TAM NA VAPROSA KOI SEDI ZAT ;ATAKITE; V BURGAS. OTGOVORAT NA TOZI VAPROS SE KRIE V KONTEKSTA NA GLOBALNATA VOINA NA ZAPADNIQT LIBERALEN CIONIZAM CELQ6T DA POD4INI CELIQT SVQT POD KONTROL, YPRAVLQVAN OT EDNO MQSTO,ZASEGA KANDIDAT ZA PLANETAREN GLAVNOKOMANDVA6T E SA6T , NO IMA INDIKACII 4E TE 6TE BADAT POJERTVANI ZAEDNO S IZRAEL ZARADI KRAINATA CEL – NOV SVETOVEN RED. NOMERAT NA STRAXA I SPASITELQT VE4E PRODALJAVA 20 – GODINI. ZAPADNITE SLYJBI SEDQT ZAD POVE4ETO ATENTATI PREZ POSLEDNITE 20 GODINI , NIO-IORK- 09.11.2001 , MADRID – 03.11.2004 , LONDON – 07.07.2005 , I MNOGO DRYGI KATO VSI4KI TE SA PREDTEKST ZA AGRESIQ NA ZAPADA SRE6TY STRANI KOITO NE SPODELQT NEGOVOTO VIJDANE ZA SOBSTVENOTO IM BADE6TE,KATO VSI4KO TOVA SE PRAVI POD MO6AMATA NA ;4OVE6KITE PRAVA;. V MOMENTA VREMETO NA SA6T ZA SPASENIE NA TQXNATA IKONOMIKA PO4TI SVAR6I. I EDINSTVENNIQT STALB KOITO KREPI FALIRALIQ DOLAR E NEFTA I PO TO4NO POKYPKO PRODAJBATA NA NEFTA SAMO V DOLARI,CELQ6TO DA PODARJA TARSENETO NA DOLARI KOETO PAK IMITIRA NQKAKVA FIKTIVNA IKONOMIKA V DARJAVATA PE4ATA6TA DOLARI… IRAK PREZ 2003 – RE6I DA PRODAVA NEFTA SI V EVRO I BE6E NAPADNAT , LIBIQ PREDI NAPADENIETOSA6TO ZAPO4NA ZDELKI ZA PRODAVANE NA NEFTA SI V DRYGI VALYTI, IRAN OT 2007 PRODAVA NEFTA SI VAV VALYTA SPORED KYPYVA4A , NO TOGAVA RYSIQ SPRQ I ODARJA ATAKATA SRE6TY IRAN. NA VSEKI E QSNO 4E ZAPADNATA CIVILIZACIQ E KAM KRAQ SI NO VSQKO RANENO I YMIRA6TO JIVOTNO E NAI-AGRESIVNO I ZAPADNITE KYKLOVODI VAV FEDERALNIQT REZERV I TEZI NAD TQX KOITO NESA OT NA6IQ VID, NQMA DA SE PREDADAT BEZ BOI DORI CENATA ZA TOVA DA E TRETA SVETOVNA VOINA. A MOJE BI TOVA E I EDNA OT CELITE KOQTO 6TE DOVEDE DO REDYCIRANE NA NASELENIETO KOETO E ZAPISANO V ;EVANGILIETO; NA KYKLOVODITE OT ZAPAD NA EDNA SKALA VAV OKRAG KOLYMBIQ – VA6INGTON , GLASQ6TO,4E NASELENIETO NA ZEMQTA NIKOGA NETRQBVA DA NADVI6AVA 500 MILIONA DY6I… I PAK IZLIZA VAPROSAT KOI MOJE DA SPRE GOTVENIQT GENOCID NA 4OVE4ESTVOTO OT EDNA 6AIKA SEKTANTI… ZA TEZI KOITO O6TE NESA RAZBRALI , TOVA E RYSIQ. SAMO TQ IMA VOENNATA I RESYRSNATA MO6T SA4ETANA SAS INTILIGENTNO I NEPOKORNO NASELENIE SPOSOBNO DA YNI6TOJ I VRAGAT NA CQLOTO 4OVE4ESTVO SPOTAEL SE PREDIMNO V SA6T……… ZA PO INTILIGENTNITE E QSNO 4E ATENTATAT V BYRGAS E IZCINIROVKA NA CRY,MOSAD I TYRSKATA MID,KATO POVE4ETO INTERESYVA6TI SE ZNAQT 4E GOREPOSO4ENITE AGENCII ZAEDNO S BRITANSKATA MI-5 DARJAT POD KONTROL POVE4ETO TERORESTI4NI ORGANIZACII KATO AL-KAIDA,SAZDADENA OT SA6T ZA BORBA SRE6TY SSSR V AVGANISTAN. POEMANETO NA OTGOVORNOST ZA ATENTATA V BYRGAS OT NEIZVESTNA ORGANIZACIQ I STESNQVANETO NA KRAGAT OT RAZSLEDVA6TI – GRY , MOSAD I MI-6 E O6TE EDNO DOKAZATELSTVO , 4E ZAD NEGO SA GOREPOSO4ENITE SLYJBI..NO NAI-GOLQMOTO DOKAZATELSTVO ZA TOVA E SAVMESTNITE DEISTVIQ NA ZAPADNITE SPEC SLYJBI V KOMBINA SAS POVE4ETO TERORISTI4NI ORGANIZACII SRE6TY SIRIQ PREDI TOVA LIBIQ , I DO NE OTDAVNA – RYSIQ. ATENTATAT V BYRGAS E IZVAR6EN SAS ZNANIETO NA BOKO I CECKO,NO PORADI SLABOYMIETO I OPASNOSTTA BOKO DA IZTARSI NQKOQ GLYPOST SA MY ZABRANILI DA GOVORI. TOVA SE PRAVI OT OBARKANIQ CVETANOV KOITO 4AKA DA MY KAJAT KAKVO DA KAJE I NE E PODGOTVEN DA OTGOVARQ BEZ DA SA MY PODALI DYMITE OT ZAPADNITE SLYJBI. NAI-GOLQMA POLZA OT ATENTATA V REGIONALEN PLAN 6TE IMAT TYRCITE KOITO S TOZI ATENTAT ZNA4ITELNO 6TE OGRANI4AT IZRAELSKIQT I VSQKAKAV TYRIZAM TYK, 6TE OGRANI4AT DO MINIMYM POKYPKITE NA ZEMQ OT EVREI A S TOVA PO LESNO 6TE IZKYPQT VE4E OBEZCENENA I FALIRALA BALGARIQ.TOVA MIRNO OBSEBVANE OT TYRCIQ PRODALJAVA VE4E 4- GODINO KATO NA4ALOTO BE S POVSEMESTNITE PROJEKCII NA TYRSKI SERIQLI PO VODE6TITE NI TELEVIZII CELQ6TI DA NI POKAJAT EDNA SVECKA I PRIVETLIVA STRANA. SLED TOVA NA4ALO SE PROVEDOXA MNOGO BALGARO-TYRSKI MEJDYPRAVITELSTVENNI ZASEDANIQ , SAZDADOXA SE ORGANIZACII NA TYRSKOGOVORQ6TITE Y4ITELI , DOPYSNAXA SE TYRSKI SAMOLETI DA PRESI4AT VAZDY6NOTO NI PROSTRANSTVO BEZ DA ISKAT POZVOLENIE OT BALGARIQ , PRIE SE ANTI-BALGARSKATA DEKLARAZIQ OT NARODNOTO NI SABRANIE OBVINQVA6TA BALGARIQ V GENOCID SPRQMO TYRCITE PREZ 1983 – 1989 GODINA. SPRQ SE NAI-VAJNIQT ENERGIEN PROEKT ZA BALGARIQ OT 30 – GODINI NASAM. AEC – BELENE , I V GOLQMATA SI 4AST TOVA SE OSA6TESTVI ZARADI OSIGYRQVANETO NA PAZAR NA ELEKTROENERGIQ ZA TYRSKITE AEC STROQ6TI SE NA 20 KILOMETRA OT GRANICATA SAS BALGARIQ. OBVARZA SE GAZOVATA MREJA NA BALGARIQ S TYRCIQ KATO SE CELI V RASTOQNIE NA 5 – 10 GODINI DA STANEM ABSOLUTNO ZAVISIMI OT TQX. VSI4KO TOVA SE PRAVI OT BOKLYCITE V PARLAMENTA NA4ELO S BEZRODNIKA BORISOV , NAPRAVLQVAN OT SATANINSKITE POKLONNICI VAV VA6INGTON I TELAVIV. NA PRAV POGLED VSEKI 6TE SI POMISLI 4E IMA PROTIVORE4IQ. TYRCIQ-IZRAEL??? NO SAMO NA PRAV POGLED, ZA6TOTO IZRAEL PE4ELI PRAVOTO DA YDARI IRAN I SIRIQ,A TYRCIQ PE4ELI BALGARIQ. TYRSKOTO Y4ASTIE PROZIRA V DENQT NA YDARA,A TOVA E 18.07. – ROJDENNATA DATA NA VASIL LEVSKI. ZAPADNATA VRAZKA SI LI4I V TOVA 4E S TOZI ATENTAT TE POTYLVAT MEDIINO DRYG ATENTAT STANAL V SIRIQ V SA6TIQ DEN I YBIL MINISTARAT NA OTBRANATA. SA6TO S TAZI DATA SE CELI DA SE NAPRAVI VRAZKA S ATENTATA PREDI 18 – GODINA V ARJENTINA SRE6TY IZRAELSKOTO POSOLSTVO IZVAR6EN OT XIZ-BYLA… QSNO E 4E TOZI ATENTAT E S EDNI4KATA CEL DA XVARLI VINATA ZA TOVA VARXY IRAN I SIRIQ A SAS TOVA I DA DADE POVOD ZA ATAKI SRE6TY TQX. TOVA SI PROLI4A OT SVETKAVI4NITE ;RAZKRITIQ; NA PREZIDENTAT NA IZRAEL SAMO 2 4ASA SLED VZRIVA 4E IRAN I SIRIQ STOQT ZAD NEGO. V MOMENTA NESTIGA 4E PARTIQ GROB NI YNI6TOJI IKONOMI4ESKI A SEGA I NI VODI KAM VOINA SRE6TY IRAN I SIRIQ A TOVA OZNA4AVA AVTOMATI4NO I VOINA SRE6TY RYSIQ. KOPELETO BOKO E PEDERAST BEZRODEN I BI EBAL I MAIKA SI SAMO ZA DA GO SNIMAT, NO AZ NE MISLQ DA VOUVAM SRE6TY RYSKITE BRATQ ZA KAYZATA NA YMRELIQ DOLAR , I SE NADQVAM RYSIQ V KOMBINA S KITAI NAI-NAKRAQ DA ELIMINIRAT BOKLYCITE OT ZAPAD VODE6TI SVETA KAM TOTALEN GENOCID… PO DOLY SAM OPISAL DVA VARIQNTA NA ;ATAKITE; SRE6TY EVREITE………………… PARVI VARIANTA; – ATAKATA BE OSA6TESTVENNA OT SLYJ ITELI NA MOSAD,CRY ILI MID KATO BOMBATA BE6E PREDVARITELNO ZALOJENA V GORNATA 4AST NA BAGAJNOTO OTDELENIE OT KOETO SE VIJDA NA SNIMKATA NA REISA ZA6TOTO VSI4KI OSTANALI LAMARINI SA IZBITI NAVAN. A NE KAKTO POKAZVAT PO GERBERSKITE TV-TA 4E NQKAKAV TIB SE E VZRIVIL PRED REISA. A OTNOSNO TOZI INDIVID , POKAZAXA TRI SNIMKI KATO I TRITE BQXA NA RAZLI4EN 4OVEK A ONZI KOITO GO BQXA ZASNELI NA LETI6TETO E PO BQL I OT ESKIMOS I SI LI4I 4E E S PERYKA NAVQRNO NQKOI AGENT OT MOSAD. TEZI JERTVI OT IZRELSKA STRANA SA NEOBXODIMATA PRI4INA ZA IZRAEL I SA6T DA ATAKYVAT SIRIQ I IRAN..……… VTORI VARIQNT… – KOITO ZA MEN LI4NO E PO VEROQTEN… SLED VZRIVQVANETO NA REISA S PREDVARITELNO ZALOJENI EKSPLOZIVI IZKA4AT OT DRYGITE DVA REISA V BLIZOST DO VZRIVENIQT CQLATA GRYPA OT 32 PATNICI VSI4KI AGENTI NA SLYJBITE. KATO VSI4KI SA OBRABOTENI TAKA 4E DA IMITIRAT DALBOKI PORAJENI TOVA SE PRAVI I V KINOTO IMITIRA6TO KARVQ6TI RANI. EDINSTVENNIQT ZAGINAL AKO VSE PAK E ISTINA E 6OFIORAT NA REISA. OSTANKITE OT TELA ZA KOITO GOVORQT VSI4KI SA VZETI OT NQKOQ MORGA I SLED VZRIVA SE RAZPRASKVAT IZ CQLATA PISTA. SLED IDVANETO NA LINEIKITE I OTKARVANETO NA MNIMITE RANENI AKO ZABELQZAXTE PO4TI VSI4KI BQXA PREDVARITELNO PREVARZANI SAMO EDIN BE6E ;OBGORQL; . A 6ESTIMATA YMRELI TAKA I NIKOI NEGI VIDQ KATO SAMO 16 4ASA SLED VZRIVA VSI4KI BQHA IZPISANI I VE4E PATYVAXA ZA IZRAEL PO DYMITE NA CVETANOV, PRI TAKAV VZRIV AKO NQKOI OCELEE TOI 6TE E V INTENZIVNOTO PONE 2 MESECA. I PAK SAMO ZA 12-15 4ASA BE6E VZET DNK-MATERIAL OT ATENTATORA NI6TO 4E PRI VZRIV VSI4KO E NA KAIMA I NIKOI NE ZNAE KOI KOI E, A V BALGARIQ VSEKI ZNAE KOLKO VREME TRQBVA NA POLICIQTA ZA DNK-ANALIZ……. ABE KAZANO PROSTA XYBAVA RABOTA AMA KALPAVA. GOSPODATA OT SLYJBITE S TOZI NOMER MOGAT DA METNAT NQKOI PROMIT ZAPADEN ZRITEL NO TYK VSE O6TE NESME TOTALNO OGLYPELI VAPREKI TRIGODI6NATA MASOVA 4ALGA-DEBILIZACIQ NA BALGARIQ PROKARVANA OT GERB.. … SEGA 6TE IMA I NQKOI KOITO 6TE KAJAT TOVA E KINO??? DA MNOGO OTDAVNA OPERACIITE NA SLYJBITE PO SVETA SA KATO NA KINO , PRIMERITE SA SAMOVZRIVQVANETO OT SLYJBITE NA SA6T I IZRAEL NA 11.09 V NIO-IORK I ATENTATITE V LONDON I MADRIT VSI4KITE DO EDIN OSA6TESTVENI OT TAINITE IM SLYJBI. A KOITO SE INTERESYVA ZNAE 4E MOSAD SA EDNI OT NAI-DOBRITE V TAKIVA OPERACII. OT DVE GODINI NASAM MOSAD E OTGOVOREN ZA YBIISTVOTO NA 6-IRANSKI Y4ENI I TOVA NE GO KRIQT… BALGARI DO SEGA NIE BALANSIRAXME VAN6NATA SI POLITIKATA,NO OT KAKTO EDIN PYMIQR POE VLASTA SE PREVARNAXME V 52-6TAT NA SA6T I ZATOVA 6TE STRADAME VSI4KI V BALGARIQ I KATO OTGOVOR NA NA6TA PRO ZAPADNO-EVREISKA POLITIKA NAISTINA MOGAT DA NI SE SLY4AT ATENTATI NO TOGAVA JERTVITE NQMA DA SA EVREI I 6TE SA MNOGO POVE4E. MISLETE BRATQ IZBORITE IDVA MISLETE I SPORED MEN V MOMENTA IMA SAMO EDNA PARTIQ. NFSB- NACIONALEN FRONT ZA SPASENIE NA BALGARIQ, PARTIQTA NA TELEVIZIQ SKAT. MISLETE ZA6TOTO KAKTO E TRAGNALO YTRE, ZA BALGARIQ NQMA DA IMA….

 9. F.O.Z
  6 август, 2012 в 17:33 | #9

  – ДО ЕДИНСТВЕННИТЕ БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТИ В БЪЛГАРИЯ. УВАЖАЕМИ ЖУРНАЛИСТИ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ. ИЗПРАЩАМ ВИ МОИ ИЗЛОЖЕНИЯ И ПРОГНОЗИ ЗА СТАВАЩОТО В БЪЛГАРИЯ И ВИ МОЛЯ АКО ИМАТЕ ВРЕМЕ ДА ГО ПРОЧЕТЕТЕ И КОМЕНТИРАТЕ ВЪВ НЯКОЕ ВАШЕ ПРЕДАВАНЕ ЗАЩОТО АКО СЕГА НЕ ОТВОРИМ ОЧИТЕ НА ГЛУПОВАТО ЗАСПАЛИЯТ БЪЛГАРИН ЗА ПРИБЛИЖАВАЩОТО ТУРСКО РОБСТВО , УТРЕ ЩЕ Е КЪСНО , УТРЕ НЯМА ДА ИМА ЗА НАС , УТРЕ НЯМА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ… ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ. –––––––––––––––––– НОВОТО ТУРСКО РОБСТВО –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– ДЕКЛАРАЦИЯ НА ЕДИН БЪЛГАРИН ОТ БЪЛГАРСКИ ЕТНОС ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– ГЛЕДАМ ПО ЕВРЕИСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ БТВ , НОВА-ТВ , КАНАЛ-1 , ТВ-7 , ТВ-ЕВРОПА И ОСТАНАЛИТЕ ИМ ЛАКЕИ ЕЖЕМИНУТНИ ГЛУПОСТИ ОТ ВСЯКАКЪВ ТИП , НО НАИ-ВАЖНИТЕ НЕЩА СЛУЧВАЩИ СЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ ПОТУЛВАТ ЗА СМЕТКА НА ГЕРБЕРО-ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ. СЕГА ИСКАМ ДА ДАМ ГЛАСНОСТ НА МОЖЕ БИ НАИ-ВАЖНОТО СЪБИТИЕ СЛУЧИЛО СЕ В ПАРЛАМЕНТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 23 -ГОДИНИ…. ДЕКЛАРАЦИЯТА НА ШИБАНИЯ НИ ЕВРЕИСКО-ТУРСКИ ПАРЛАМЕН ПРИЗНАВАЩ ГЕНОЦИДА НА БЪЛГАРИЯ ИЗВЪРШВАН СРЕЩУ “ ТУРСКИТЕ “ ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 1982-1987 ГОДИНА. И С ТОВА НЕПРИЗНАВАНЕТО НА ТУРСКИЯТ ГЕНОЦИД СПРЯМО АРМЕНЦИТЕ ПРЕЗ МИНАЛИЯТ ВЕК. НО МРЪСНИЯТ ЦИГАНИН КОСТОВ (ВНОСИТЕЛ НА ДЕКЛАРАЦИЯТА ) ЗАБРАВЯ ДА СПОМЕНЕ ЗА АТЕНТАТА ВЪВ ВЛАКА БУРГАС-СОФИЯ МАЛКО ПРЕДИ ТУНЕЛА НА ГАРА БУНОВО В КОИТО ЗАГИВАТ СЕДЕМ ДУШИ СРЕД КОИТО И ДВЕ СЕДЕМ ГОДИШНИ ГЛУХОНЕМИ ДЕЦА. В СЪЩИЯТ ДЕН Е ВЗРИВЕНА И КАФЕ-СЛАДКАРНИЦАТА НА ХОТЕЛ СЛИВЕН В ГРАД СЛИВЕН. А ПО МАЛКО ОТ ГОДИНА ПРЕДИ ТОВА Е ИЗВЪРШЕН АТЕНТАТ В ЧАКАЛНЯТА НА ЖП-ГАРАТА В ПЛОВДИВ И НА АЕРОГАРА ВАРНА ПРИ КОИТО УМИРА ЕДНА ЖЕНА А 40-ДРУГИ СА РАНЕНИ. МРЪСНИЯТ ЦИГАНИН КОСТОВ И КОПЕЛДАКЪТ БОРИСОВ ПРОПУСКАТ ДА КАЖАТ,ЧЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ НАШИТЕ СЛУЖБИ СА ЗАЛОВИЛИ ДВА АВТОБУСА ДО ВАРНА , /АЛБЕНА/ СЪС ТУРСКИ СПЕЦ-ЧАСТИ МАСКИРАЛИ СЕ КАТО ТУРИСТИ,СЪЩО ТОГАВА Е ИМАЛО ФУТБОЛЕН МАЧ В БУКУРЕЩ МЕЖДУ ТУРЦИЯ И РУМЪНИЯ И ОКОЛО ТРИ ХИЛЯДИ ТУРЦИ СА ПРЕМИНАЛИ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ СЪС ВЛАК ЗА ДА ГЛЕДАТ ТОЗИ МАЧ,НО ПОЛОВИНАТА ОТ ТЯХ НЕСА МИНАЛИ ПРЕЗ РУСЕ А СА СЛЕЗЛИ КРАИ КЪРДЖАЛИ,НО БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАШИТЕ СЛУЖБИ ПЛАНОВЕТЕ НА ТУРСКИТЕ СЛУЖБИ ПОДПОМАГАНИ ОТ НЯКОИ БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА НЯКОИ ОБЛАСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ЗА ТУРСКА АВТОНОМИЯ СА ПРЕСЕЧЕНИ И УНИЩОЖЕНИ В ЗАРОДИШ,ТОЗИ ПЛАН И ТЕРОРИСТИЧНИ ДЕИСТВИЯ СА БИЛИ ОРГАНИЗИРАНИ ОТ ТУРСКИТЕ ТАИНИ СЛУЖБИ В ПОДКРЕПА НА ТУРСКОТО ОСВОБОДИТЕЛНО ДВИЖЕНИЕ ПРЕКРЪСТИЛО СЕ ПО КЪСНО НА ДПС…НО ТЕЗИ ПОДРОБНОСТИ НЕ СА ВАЖНИ ЗА ЦИГАНИНА КОСТОВ И ГЕРБЕРСКИТЕ БОКЛУЦИ ЗА ТЯХ Е ПО ВАЖНО ДА ПОЛУЧАТ ПО НЯКОЛКО ПАЧКИ А , ЧЕ ПРЕДАВАТ НАРОДА И БЪЛГАРИЯ ХИЧ НЕГИ ИНТЕРЕСУВА…. НО НЕКА ТЕЗИ БОКЛУЦИ ДА ЗНАЯТ , ЧЕ ТЕХНИТЕ ЕВРЕИСКИ ГОСПОДАРИ ОТ САЩ СА ПРЕД КОЛАПС И МНОГО СКОРО БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС ЩЕ СИ ВЪРНЕ КОНТРОЛА НАД БЪЛГАРИЯ И ТОГАВА НА ВСИЧКИ ПУМИЯРИ ОТ ГЕРБ,БСП,СДС,ДСБ.РЗС,АТАКА,ДПС И НДСВ ЩЕ ИМ БЪДЕ ПОТЪРСЕНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СТОПИЛ СЕ ОТ ДЕВЕТ МИЛИОНА НА СЕДЕМ ЗА ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ЕВРЕИСКИ ПРЕХОД. ВСИЧКИ БОКЛУЦИ ЩЕ БЪДАТ НАКАЗАНИ СЪС СМЪРТНА ПРИСЪДА БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. ТОВА Е НАИ-МАЛКОТО С КОЕТО МОЖЕМ ДА ГИ НАКАЖАМ ЗА УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС… –––– ЗА ДА РАЗБЕРЕМ ЦЯЛАТА КАРТИНА НА ГЕНОЦИДА НА КЕМАЛИСТИТЕ В ТУРЦИЯ СРЕЩУ АРМЕНСКАТА ОБЩНОСТ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕМ ПОЛОВИН ВЕК НАЗАД, ПОХОДЪТ НА ИДЕЯТА КОЯТО ПРИЕМА И КЕМАЛ АТАТЮРК ЗАПОЧВА ПРЕЗ 1860-1865 ГОДИНА В ИРАК ОТ ЕВРЕИСКА ФАМИЛИЯ ПРЕИМЕНУВАЛА СЕ НА ДЬОНМЕ КОЯТО СИ СМЕНЯ ЕВРЕИСКОТО НАЗВАНИЕ ЗАРАДИ ИЗНАЧАЛНИЯ ЗАМИСЪЛ ДА СЕ СЪЗДАДЕ ЕВРЕИСКА ДЪРЖАВА В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК. ТАЗИ ФАМИЛИЯ СЪЗДАВА ТЕЧЕНИЕТО САУДИТ КОЕТО ПО КЪСНО СЪЗДАВА САУДИТСКА АРАБИЯ.ЦЕЛТА НА ОСМАНЧЕЕЩИТЕ СЕ ЕВРЕИ Е ДА СЕ ВНЕДРЯД В УПРАВЛЕНИЕТО НА ЮГОИЗТОЧНИТЕ ЧАСТИ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ЗА ДА ПОДГОТВЯТ ПОЧВАТА ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ЕВРЕИСКАТА ДЪРЖАВА.В НАЧАЛОТО ЗАМИСЪЛЪТ НА ДЬОНМЕ Е РАЗКОНСПИРИРАН ОТ ТОГАВАШНИЯТ ОСМАНСКИ ВЛАДЕТЕЛ И ФАМИЛИЯТА Е ИЗГОНЕНА ОТ ЗЕМИТЕ НА ДНЕШЕН ИРАК С ОБВИНЕНИЕТО ЧЕ СЕ ОСМАНЧЕЯТ.НО С ПОМОЩА НА ТОГАВАШНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА АНГЛИИСКАТА КОРОНА В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК ЧАСТИ НА ФАМИЛИЯТА СА РАЗПРЪСНАТИ В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК И БАЛКАНИТЕ ( СОЛУН ),КАТО ОЩЕ ТОГАВА ИМА СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ДЬОНМЕ И АНГЛИЯ ЗА СЪВМЕСТНИ ДЕИСТВИЯ ПО ТРИ ТОЧКИ. 1 – УНИЩОЖАВАНЕ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ. 2 – СЪЗДАВАНЕ НА ВАСАЛНИ ДЪРЖАВИ ( ТУРЦИЯ И САУДИЦКА АРАБИЯ ). 3 – СЪЗДАВАНЕ НА ЕВРЕИСКА ДЪРЖАВА В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК. ПЪРВАТА ТОЧКА ВЕЧЕ Е ФАКТ С ПОЧТИ РАЗПАДНАЛАТА СЕ И ОТСЛАБЕНА ОТ МНОГО ВОИНИ ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ. ВТОРАТА ТОЧКА СЕ РАЗВИВА ПО ПЛАН. СЛЕД ПРИЕМАНЕТО НА КЕМАЛ АТАТЮРК В ОДРИНСКАТА МАСОНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗАПОЧВА ПОДГОТОВКА ЗА ПРЕВРАТ В ТУРЦИЯ ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА КЕМАЛИСТИТЕ. НО ЗА ДА СЕ ОВЛАДЕЕ ВЛАСТА В ТУРЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЕЛИМИНИРА АРМЕНСКИЯТ ФАКТОР. АРМЕНЦИТЕ В ТОГАВАШНА ТУРЦИЯ СА НАИ СИЛНАТА И БОГАТА ПРОСЛОИКА ИМАЩА ВЛИЯНИЕ И В ПОЛИТИКАТА НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ. НО ТЕ СА И НАИ-ГОЛЕМИТЕ КОНКУРЕНТИ НА ЕВРЕИСКИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В БИЗНЕСА. ЗАРАДИ ТОВА ЕВРЕИСКАТА ПОТУРЧЕНА ФАМИЛИЯ ДЬОНМЕ ПЪРВО УНИЩОЖАВА НАИ-ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА ЗА НОВАТА “ ТУРСКА “ ДЪРЖАВА ЧРЕЗ ТОТАЛЕН ГЕНОЦИД НАД АРМЕНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ. СЛЕД ПРЕВРАТА СЕ ОБЯВЯВАТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ЕВРЕИСКА ДЪРЖАВА В „ИЗКОННИТЕ “ ЕВРЕИСКИ ТЕРИТОРИИ В ПАЛЕСТИНА. ТОВА Е ОСНОВНО ПРИЧИНАТА ЗА ГЕНОЦИДА НАТ АРМЕНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ В ТУРЦИЯ ПРЕЗ МИНАЛИЯТ ВЕК. НО СЕКА В ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ВИЖДАМЕ В ТУРЦИЯ ЕДИН ЗБЛЪСЪК НА ПРЕДСТАВИЛИТЕ НА НЕО-ОСМАНИЗМА В ЛИЦЕТО НА СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РЕДЖЕП ЕРДОГАН И НА ГЕНЕРАЛИТЕТА ПРЕДСТАВЯЩ ПОТОМЦИТЕ НА ДЬОНМЕ И ЗАПАДНИТЕ КАУЗИ НА СВЕТСКАТА ДЪРЖАВА. РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ДВЕТЕ КРИЛА Е ЧЕ ПЪРВИТЕ СА МНОГО ПО НАЦИОНАЛИСТИЧНО НАСТРОЕНИ И ВМЕСТО ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ ОТ АМЕРИКАНО-ЕВРЕИТЕ ТЕ САМИТЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ДА ПОСТИГНАТ КРАИНАТА СИ ЦЕЛ НОВА ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ. ЗА БЪЛГАРИЯ И ПРИ ДВЕТЕ УПРАВЛЕНИЯ ИМА ЗАПЛАХА ОТ ПОСТЕПЕННО ВЪТРЕШНО ЗАВЗЕМАНЕ , НО АКО ТУРЦИЯ ПРЕДСТАВЕНА ОТ СЕГАШНАТА КЛИКА НА НЕО-ОСМАНИЗМА ПРОДЪЛЖИ ДА Е НА ВЛАСТ ТО ПОТУРЧВАНЕТО НА ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА И ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО И КЪМ ТУРЦИЯ В ПЕИОД ОТ 15-20 ГОДИНИ Е ПОЧТИ СИГУРНО.И ТОВА Е ЗАЛЕГНАЛО В АМЕРИКАНО-ТУРСКИТЕ ДОГОВОРКИ ЗА БЛИЗКИЯТ ИЗТОК. АКО ТУРЦИЯ ПОМОГНЕ НА САЩ ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВАТА В СИРИЯ И ИРАН ТО ЗА НАГРАДА САЩ ЩЕ НИ ПОЖЕРТВАТ И ДАРЯТ КАТО ТРОФЕИ НА ТУРЦИЯ,РАЗБИРАИ ТОТАЛНОТО ПОТУРЧВАНЕ БЕЗ НИКАКВА НАМЕСА ОТ ЗАПАД. И ПАК СЕ ВРЪЩАМЕ СЪС 133-ГОДИНИ НАЗАД КОГАТО ЕДИНСТВЕННАТА НАДЕЖДА НА БЪЛГАРИЯ Е РУСИЯ И АЗ ВЯРВАМ,ЧЕ РУСИЯ НЯМА ДА НИ ЗАБРАВИ ЗАЩОТО АКО СЕГА НИ ИЗОСТАВИ НИЕ СМЕ НА 100% ПРИЛАПАНИ ОТ ЗАРАЖДАЩАТА СЕ НОВА ТУРСКА ИМПЕРИЯ. КОИТО НЕ ВИЖДА ТОВА ТОИ ЗАСЛУЖАВА ИДВАЩОТО ТУРСКО РОБСТВО. И НАИ ГОЛЯМОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ДУМИТЕ МИ Е ПОВСЕМЕСТНОТО ИЗЛЪЧВАНЕ ОТ 3 – ГОДИНИ НАСАМ НА ТУРСКИ СЕРИЯЛИ ПО ВСИЧКИ ЗАПАДНО-ЕВРЕИСКИ МЕДИИ ЦЕЛЯЩИ ДА ПОКАЖАТ НА БЪЛГАРИНА , ЧЕ ТУРЦИТЕ СА ДОБРИ ХОРА И С ТОВА ДА НАТРАПЯТ ТУРСКИТЕ ЦЕННОСТИ В БЪЛГАРИЯ И ОЛЕСНЯТ МИРНОТО ТУРЦИЗИРАНЕ И ПРИОБЩАВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ РОД КЪМ НОВАТА ТУРСКА ИМПЕРИЯ.КЪМ ТЕЗИ ФАКТИ Е И ПОЧТИ ЦЯЛОТО ЗАВЛАДЯВАНЕ НА МЕДИИНИЯТ ПАЗАР В БЪЛГАРИЯ ОТ ЕДНА ГРУПА НА КОЯТО ДИРЕКТОРЪТ И Е ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ КОИТО Е ДЕПУТАТ ОТ ПАРТИЯ ДПС , КОЯТО Е ЛОСТЪТ ЗА ВЛИЯНИЕ НА ТУРСКАТА ДЪРЖАВА В БЪЛГАРИЯ. НО ЗА ДА СЕ ПРИОБЩИ БЪЛГАРИЯ ПО МИРЕН ПЪТ КЪМ НОВОЗАРАЖДАЩАТА СЕ ТУРСКА ИМПЕРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ НАИ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА ПРЕД ТОЗИ ПЛАН А ТЯ Е БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА КОЯТО 500 ГОДИНИ НИ КРЕПЕШЕ И ПОЕМАШЕ УДАРИТЕ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ А СЕГА САМО ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА СРЕЩУ НЕЯ Е ВПРЕГНАТА ЦЯЛАТА ЕВРЕИСКА МЕДИИНА МАШИНА В КОМБИНА СЪС УПРАВЛЯВАЩИТЕ БОКЛУЦИ ОТ ГЕРБ КОИТО СЕ ПОЗОВАВАТ НА НЯКАКВИ АГЕНТИ,КОИТО ПЪК В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА СА ЗАЩИЩАВАЛИ БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА ОТ АГЕНТУРАТА НА ВАТИКАНА,ИЗРАЕЛ,САЩ , ДОРИ И В НЯКОИ СЛУЧАИ ОТ СРЪБСКИ И ГРЪЦКИ ОПИТИ ЗА ВЕРБОВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ДУХОВНИЦИ. АКО БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКАВА СЕ ПОДДАДЕ НА ЗАПАДНО-ТУРСКИТЕ ПРОВОКАЦИИ И ЗДАДЕ ОТГОВОРНОСТТА СИ СПРЯМО БЪЛГАРИЯ ТОВА ЩЕ РАЗЧИСТИ ПЪТЯ НА МЮСУЛМАНСКИТЕ ХОДЖИ ЗА БЕЗПРОБЛЕМНО ТУРЦИЗИРАНЕ НА ОГРОМНИ РАИОНИ В БЪЛГАРИЯ А С ТОВА И ПОСТИГАНЕ НА КРАИНАТА ЦЕЛ ЗА ПРИОБЩАВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА КЪМ НОВАТА ТУРСКА ИМПЕРИЯ. ПОСЛЕДНИТЕ ФАКТИ ЗА ТОЗИ ПЛАН Е ПРОВЕЖДАНЕТО НА СЪВМЕСТНИ ЗАСЕДАНИЯ НА БЪЛГАРСКОТО И ТУРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РОТАЦИОННЕН ПРИНЦИП ВЪВ ДВЕТЕ СТРАНИ. СЪЩО КЪМ ТЕЗИ ДЕИСТВИЯ ВЛИЗА И СКОРОШНИЯТ ПЪРВИ УЧРЕДИТЕЛЕН КОНГРЕС В КЪРДЖЕЛИ НА БЪЛГАРСКИТЕ УЧИТЕЛИ ПРЕПОДАВАЩИ ТУРСКИ ЕЗИК КАКТО И ВИЗИТАТА НА ОНЗИ БОКЛУК ЕВРОКОМИСАР КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА В ТУРЦИЯ ПРЕДИ ДЕСЕТ ДНИ КОЯТО ИМ ДАДЕ 10 МИЛИОНА ЕВРО КОМПЕНСАЦИИ ЗАРАДИ ЗАЛЕТИТЕ ПЛОЩИ ОТ ПРИДОШЛИТЕ РЕКИ ОТ БЪЛГАРИЯ. И СЪЩАТА ТАКИ ЗАПАДНО-СЛУЖЕЩА КУРВА СЕДМИЦА ПО РАНО ДИРЕКТНО ОТКАЗА НА БЪЛГАРИЯ ПОМОЩ ЗАРАДИ СЕЛО БИСЕР ВЪПРЕКИ ЧЕ СМЕ ЕВРО ЧЛЕН , НО НА ТУРЦИЯ КОЯТО НЕ Е ВЕДНАГА И ПОМОГНА. ДРУГИЯТ ФАКТ ОТ ПРИБЛИЖАВАЩОТО ;ОБЕДИНЕНИЕ; СЪС ТУРЦИЯ Е РАЗРЕШЕНИЕТО НА ТУРСКИ САМОЛЕТИ ДА ПРЕЛИТАТ И НАВЛИЗАТ ВЪВ БЪЛГАРСКОТО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО БЕЗ ДА ИСКАТ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ТОВА ОТ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА. ВЪРХЪТ НА ТАЗИ АТАКА НАПРАВЛЯВАНА ОТ ЗАПАДА И ТУРЦИЯ Е ПРИЕМАНЕТО НА АНТИ-БЪЛГАРСКАТА ДЕКЛАРАЦИЯ ОБВИНЯВАЩА БЪЛГАРИЯ В ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ СПРЯМО ТУРСКОТО НИ НАСЕЛЕНИЕ. ТОЗИ АКТ Е С ЦЕЛ ВМЕНЯВАНЕ НА ВИНА НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ СПРЯМО ТУРЦИТЕ “ НИ “ И ПРЕВАНТИВНО ДУХОВНО И МИСЛОВНО УСМИРЯВАНЕ НА НЕСЪГЛАСНИТЕ С НОВОТО ТУРСКО РОБСТВО.И ТОВА СТАВА ТОЧНО КОГАТО ФРАНЦИЯ ПРИЕ ЗАКОН ПРИЗНАВАЩ АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД И ОСЪЖДАЩ ВСЕКИ КОИТО ГО ОТРИЧА ПУБЛИЧНО. И ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ТАЗИ ;БЪЛГАРСКА; ДЕКЛАРАЦИЯ ЩЕ СА ПАГУБНИ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ РОД. ВЕЧЕ ИМА ПРЕТЕНЦИИ НА ХИЛЯДИ ТУРЦИ ЗА ОБЕЩЕТЕНИЯ , КОИТО ЩЕ СА В РАЗМЕР НА МИЛИАРДИ ЕВРО ,КАТО ПРЕДСТАВЯТ ТАЗИ ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ГЛАВНИЯТ СИ ДОВОД ЗА ТОВА. С ДВЕ ДУМИ ТУРЦИЯ И ЗАПАДЪТ НИ ИЗПОЛЗВАТ КАТО КОНТРА ПУНКТ НА ФРЕНСКИЯТ ЗАКОН С ЦЕЛ ДА ПОКАЖАТ,ЧЕ И ТУРЦИТЕ СА БИЛИ ЖЕРТВИ НА ГЕНОЦИД И С ТОВА ДА ОТСЛАБЯТ ФРЕНСКОТО РЕШЕНИЕ. И ВСИЧКО ТОВА СЕ ПРАВИ ПОД ЗОРКИЯТ ПОГЛЕД НА САЩ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ИЗРАЕЛ КОИТО ЩЕ НИ ; ПОДАРЯТ ; НА ТУРЦИЯ В ЗАМЯНА НА ТЯХНАТА ПОДКРЕПА ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВАТА В СИРИЯ И ИРАН. ДРАГИ БЪЛГАРИ ОТ БЪЛГАРСКИ ЕТНОС ПЛАНЪТ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ Е КЪМ КРАЯ СИ , ВЕЧЕ НА ВСЕКИ СЕ ИЗЯСНИ КОИ СТОЯТ ЗАД НЕГО – САЩ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ИЗРАЕЛ , КОИ СА ИЗПЪЛНИТЕЛИ – ГЕРБ,СДС,ДСБ,БСП,ДПС,РЗС,АТАКА И НОВАТА СТАРА МИГЛЕНА КУНЕВА. И КОИ Е ПОРЪЧИТЕЛ – ТУРЦИЯ. И ВЪПРЕКИ ЧЕ СИТУАЦИЯТА ИЗГЛЕЖДА БЕЗНАДЕЖДНА НЕДЕИТЕ НАВЕЖДА ГЛАВИ. ЗАЩОТО ДОКАТО ИМА БЪЛГАРИ КАТО МЕН , НЕГОВОТО ПЪЛНО РЕАЛИЗИРАНЕ НЯМА ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ , ЗАЩОТО ИМА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ КОИТО НЯМА ДА ПОДАРЯТ РОДИНАТА СИ БЕЗ БОИ НА ТУРСКИТЕ ИЗМЕКЯРИ И НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ НА ЕВРЕИСКИТЕ ЩАТИ ДА НИ ЖЕРТВАТ ЗА СМЕТКА НА УМИРАЩИЯ ДОЛАР……. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ … СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ

 10. F.O.Z
  6 август, 2012 в 17:58 | #10

  ––––––– КОИ Е РЕАЛНИЯТ БЪЛГАРСКИ ОКТОПОД –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– ЕДНО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ НА ЦЕЦКО ФИЗКУЛТУРНИКА ПО АДРЕС НА СЪДА И НЕСЪГЛАСНИТЕ С ПОЛИТИКАТА-ГЕНОЦИД НА ПАРТИЯ ГРОБ МЕ ПРОВОКИРА ДА ОПИША КОИ Е РЕАЛНИЯТ ОКТОПОД И КАК ДЕИСТВА ТОИ. ЩЕ ВИ ПРЕДСТАВЯ ОКТОПОДА КОИТО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА. ПОМИЯРИТЕ КОИТО ЩЕ НАЗОВА СА ПРЕПЛЕТЕНИ ВЪВ МНОГО ИНТЕРЕСИ С ЕДНИЧКАТА ЦЕЛ , ОГРАБВАНЕТО И УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА…..- ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА В ОКТОПОДА Е ПРЕДСТАВЕНА ОТ ВСИЧКИ БОКЛУЦИ УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 23 ГОДИНИ. НО СЪРЦЕВИНАТА НА СЕГАШНИЯТ ОКТОПОД Е БОИКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ – ГЕРБ И ТЕХНИЯТ ШЕФ КАЗВАМ ШЕФ А НЕ ВИЦЕ НАЗНАЧЕН ОТ МВФ , ДЖУДЖЕТО СИМЕОН ДЯНКОВ – ГЕРБ. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ГЕРБ СА ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ЗАПОВЕДИ. –– СЛЕДВАЩИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ В ОКТОПОДА СА ОТ ДПС. НЯКОИ СЕ УЧУДВАТ,ЧЕ НАЛИ ПАЛЯЧОТО ЛЕНТОРЕЗ БОРИСОВ СЕ БОРИ С ДОГАН ОТ КАКТО Е НА ВЛАСТ,НО НЕКА СИ ПРИПОМНИМ КАК ДОИДЕ НА ВЛАСТ. С ПОМОЩА НА ДОГАН КОИТО КАЗА В НАВЕЧЕРИЕТО НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ 2009 ,ЧЕ ТОИ РАЗПРЕДЕЛЯЛ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА. И ТАКА ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ МАЛОУМНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ПОДКРЕПИХА БОРИСОВ. СЪЩОТО НАПРАВИ И ПРЕДИ ВТОРИЯ ТУР НА ПРЕЗИДЕНСКИТЕ И КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ КАТО КАЗА,ЧЕ ИСКАЛ САМО ЕДНА ЦЕЛУВКА ОТ СТЕФАН ДАНАИЛОВ И С ТОВА СИ ИЗКАЗВАНЕ ОТВРАТИ И НАКАРА МНОГО ГЛУПАВИ БЪЛГАРИ ДА ПОДКРЕПЯТ ПАК ТИКВАТА БОРИСОВ И ТОВА В КОМБИНА СЪС ТОТАЛНОТО ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ ПОДКОВА ПОБЕДАТА НА ГЕРБ. ТОЧНО ЗАРАДИ ТЕЗИ И ДРУГИ ФАКТИ ДПС Е ВТОРИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ УЧАСТНИК В ОКТОПОДА НАЧЕЛО С АХМЕД ДОГАН И ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ – ДЕПУТАТ ОТ ДПС. ТОВА ОСНОВНО СА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ УЧАСТНИЦИ В ОКТОПОДА КОИТО УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ И ТЯХНАТА ЗАВИСИМОСТ СЕ ВИДЯ В ПОСЛЕДНОТО ГЛАСУВАНЕ НА ДЕКЛАРАЦИЯТА КОЯТО ОБВИНЯВА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА В ГЕНОЦИД СПРЯМО ТУРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ В ПЕРИОДА 1982-1987 ГОДИНА , ПРИЕТА С ГЛАСОВЕТЕ НА ГЕРБ,ДПС,СДС,ДСБ ТРИМА ОТ БСП И ТРИМА НЕЗАВИСИМИ. ОТДЕЛЕН Е ВЪПРОСЪТ ЧЕ ТОВА Е ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЗАРЪКАТА НА САЩ И ТЕХНИТЕ ИМ ЛАКЕИ ОТ ТУРЦИЯ ЗА ДЕСТАБИЛИЗИРАНЕ НА БЪЛГАРИЯ И ПОДГОТВЯНЕТО НИ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ НОВАТА ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ… ––– ИКОНОМИЧЕСКИТЕ УЧАСТНИЦИ В ОКТОПОДА КОИТО СА В ОСНОВАТА НА ГЕРБЕРСКИЯТ РЕЖИМ СА: ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ.- УПРАВИТЕЛ НА КОРПОРАТИВНА БАНКА , КОЯТО ДЪРЖИ НА ВЛОГ ПОВЕЧЕ ОТ 85% ОТ ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА И КОЯТО ВЕЧЕ СЕ РАСЛЕДВА ЗАРАДИ ТОВА ОТ ЕВРОКОМИСИЯ , СЛЕДВАЩАТА , НО МОЖЕ БИ ЕДНА ОТ ИДЕОЛОЗИТЕ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ОБРАЗА НА БАТМАН СВЪРЗАН С БОРИСОВ Е ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА. И НЕНИНАТА БИВША СИ-БАНК,КОЯТО ОТСТЪПИ ПЪРВОТО СИ МЯСТО ПО ВЛОГОВЕ НА ДЪРЖАВАТА НА КОРПОРАТИВНА БАНКА , ФИ-БАНК НА ПЕТЯ СЛАВОВА И КУПЕНАТА НАСКОРО ОТ ЦВЕТЕЛИНКА БЪЛГАРО-АМЕРИКАНСКА БАНКА ЗА СУМАТА ОТ 100 000 ДОЛАРА С ПОМОЩА НА ЛУМПЕНА ОТ БНБ ИВАН ИСКРОВ… ТОВА СА ОСНОВНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ОКТОПОДА ВЪВ ФИНАНСОВИЯТ СЕКТОР. НО ВСИЧКИ ТЕ СА ПОДЧИНЕНИ НА ЕВРЕИНА ЧИФУТ ДЖОРДЖ СОРОС КОИТО Е И ОСНОВЕН СПОНСОР НА КЕЛЕШИТЕ ОТ ; ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО ; , КОИТО ВСЯЧЕСКИ ПОДКРЕПЯТ ТИКВАТА ЛЕНТОРЕЗ И ГЕРБ… – ТРЕТИЯТ СТЪЛБ С НАИ-ГОЛЯМО ВЛИЯНИЕ Е МЕДИИНИЯТ. ТОЗИ НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И МАИКА МУ ИРЕН КРЪСТЕВА. ТЯХНИ ПРИТЕЖАНИЯ СА ЕФИРНАТА ТВ-7, КАБЕЛНАТА ВВТ,ВЕСТНИЦИТЕ,УИКЕНД „ТЕЛЕГРАФ,МЕРИДИАН МАЧ,ПОЛИТИКА,МОНИТОР,ВСЕКИ ДЕН,ШОУ,ТОРНАДО,БОРБА,ЧАСТ ОТ ,СТАНДАРТ. САИТОВЕТЕ СА; ВСЕКИ ДЕН,БИ-НЮЗ,ЕКОНОМЕДИЯ,БЛИЦ. И НЯКОИ КОИТО ПРИГЛАСЯТ НА ТИКВАТА БОРИСОВ.
  ШОПАРЪТ ПЕЕВСКИ ПРИТЕЖАВА И НАИ ГОЛЯМАТА ПЕЧАТНИЦА В БЪЛГАРИЯ ПЛЮС 84% ОТ РАЗПРОСТРАНИТЕЛНИТЕ МРЕЖИ НА ВЕСТНИЦИ В БЪЛГАРИЯ. ТОВА Е САМО ПОД КОНТРОЛА НА ДЕЛЯНЧО И МАМА. ДРУГИЯТ ЛАПНИ ПИШКОВ Е ОГНЯН ДОИНОВ КОИТО ДЪРЖИ ТРУД , 24 ЧАСА И ОЩЕ НЯКОЛКО МЕДИИ ПОДКРЕПЯЩИ ПАРТИЯ ГРОБ,КАТО В ЗАМЯНА ПОЛУЧИ ПЪЛЕН МОНОПОЛ ЗА ДИСТРИБУЦИЯ НА ЛЕКАРСТВА ЗА НЗОК. И ТОВА ЛЪСНА ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ОСВЕТЕНО ОТ ДРУГИЯ ОСНОВЕН МЕДИЕН ЛАКЕИ НА ГЕРБ – ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ , КОИТО ГО УГЛАСИ ПОД ДИКТОВКАТА НА НЕГОВИЯТ МЕНТОР , БАНКЕРЪТ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ , ЦЕЛЯЩ ДА СЛОЖИ РЪКА И НА ТЪРГОВИЯТА С ЛЕКАРСТВА КАТО ПРЕДИ ТОВА ОТСТРАНИ КОНКУРЕНТА СИ ОГНЯН ДОИНОВ. ОСТАНАЛИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ , ВЕСТНИЦИ И САИТОВЕ КОИТО САМИ СЕ СЛАГАТ НА ГЕРБ ГО ПРАВЯТ ИЛИ ЗА ПАРИ ИЛИ ОТ ЛЮБОВ ПО НОЖИЦАТА МУ ИЛИ ОТ СТРАХ. ТОВА СА ; БТВ , ТВ-ЕВРОПА , НОВА-ТВ , КАНАЛ-1. КАТО ЩЕ НАПРАВЯ УТОЧНЕНИЕ,ЧЕ НЕ ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ В ТЕЗИ МЕДИИ СА ПРОДАЖНИ ПОМИЯРИ РАБОТЕЩИ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНЕ , НО НАИ-ИЗЯВЕНИТЕ СА; ОТ БТВ – МИРОЛЮБА БЕНАТОВА , РОСЕН ПЕТРОВ И ДИАНА НАИДЕНОВА ОТ ;НЕКА ГОВОРЯТ; И ВСИЧКИ ОТ РЕДАКЦИЯ НОВИНИ.
  В НОВА-ТВ НАИ ГОЛЯМАТА ЛАПАЧКА НА ГЕРБЕРСКИ ПИШКИ Е ПОЛУ СЛЯПАТА ЦВЕТАНКА РИЗОВА ОТ ;НА ЧЕТИРИ ОЧИ; И ПЛУЖЕКА КАРБОВСКИ ОТ ;ОТЕЧЕСТВАЕН ФРОНТ; . В БНТ-1 ИМА ЕДИН БЕЗПОРЕН ЛИДЕР И ТОВА Е ОНЗИ ЛАПНИ ПИШКОВ БОИКО ВАСИЛЕВ ОТ ;ПАНОРАМА; И ПОРЪЧКОВАТА ПАТКА ОТ ;ОТКРИТО; ВЯРА АХЧИЕВА. ТОВА СА ОСНОВНИТЕ ДУПЕДАВЦИ НА ГЕРБ В НАЦИОНАЛНИТЕ НИ МЕДИИ. СЛЕДВАЩИЯТ СТЪЛБ ОТ ОКТОПОДА-ГЕРБ СА СОЦИАЛОГИЧЕСКИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ПРЕДВОЖДАНИ ОТ КУРВАТА МИРА РАДЕВА ОТ МБМД. И ПОЛИТОЛОЗИТЕ ПУМИЯРИ КОИТО БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ СА ФЕНОВЕ НА ЛЕНТОРЕЗА. ПОСЛЕДНИЯТ НО НЕ ПО ВАЖНОСТ СТЪЛБ НА ОКТОПОДА Е ИСТИНСКАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ В БЪЛГАРИЯ КОЯТО ГАРАНТИРА СПЕЧЕЛВАНЕТО НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИТЕ ОТ ГЕРБ В БЪЛГАРИЯ СЪС БЕЗПРЕЦЕДЕНТНОТО КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ,МАСОВИТЕ ФАЛШИФИКАЦИИ И НАТИСК В ПОЛЗА НА ГЕРБ…. НДЯВАМ СЕ ЧЕ ВИ СЕ ИЗЯСНЯВАТ НЯКОИ НЕЩА И ЧЕ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ПИПАЛА ОБРАЗУВАТ ЕДИН ОГРОМЕН ОКТОПОД , КОИТО ИЗСМУКВА БОГАТСТВАТА И ЖИВОТА НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ПО КОМАНДА ОТ САЩ И ТУРЦИЯ , КАТО В ЗАМЯНА ПОЛУЧАВА ПЪЛЕН КАРТ БЛАНШ ЗА ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ. НАКРАТКО БОИКО БОРИСОВ ПОДКРЕПЯН МЕДИИНО ОТ ОГНЯН ДОИНОВ И ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ КОИТО ИЗКУПУВА МЕДИИ С ПОМОЩА НА КОРПОРАТИВНА БАНКА В КОЯТО ПЪК СА 85% ОТ ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА. ЕТО ТАКА КРАГЪТ СЕ ЗАТВАРЯ И ТОЗИ КРЪГ САМО НИЕ МОЖЕМ ДА ГО РАЗСЕЧЕМ КАТО ЕЛИМИНИРАМЕ ГЕРБЕРСКИЯТ ТУМОР ОТ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА. ЗАПОМНЕТЕ , САМО НИЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТОВА ФИНАНСОВО , ПОЛИТИЧЕСКО И ФИЗИЧЕСКО РОБСТВО. НИКОИ ДРУГ НЯМА ДА ГО НАПРАВИ. СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ НА ДЪРЖАВАТА ДАНАЦИТЕ И ТАКСИТЕ КАКТО ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ-ЦИГАНИТЕ СА СПРЕЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ. ВСИЧКИ ПОДКРЕПЕТЕ НАБЛИЖАВАЩИТЕ СТАЧКИ И ПРОТЕСТИ ВЪВ ВАШИЯ ГРАД , БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. ЗАЕДНО ЩЕ ГИ СМАЖЕМ……..СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ

 11. F.O.Z
  6 август, 2012 в 18:08 | #11

  НАИ ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИЯ А ЗАПАДЪТ. ТУРСИЯ И НЕИНИТЕ МЕРАЦИ ЗА НОВ БУЛГАРИСТАНСКИ ВИЛАЕТ СА ПРОИЗВОДНА НА ЗАПАДНАТА ПОЛИТИКА КЪМ БЪЛГАРИЯ. ПОКЛОН ПРЕД ВАС ГОСПОДИН КАСАБОВ ЗА ТОВА ОТВАРЯЩО ОЧИТЕ ПРЕДАВАНЕ НА МНОГО ЗАБЛУДЕНИ ПО ХОЛИВУДСКИ БЪЛГАРИ МИСЛЕЩИ СИ ЧЕ ЗАПАДА ИМАЛ ЦЕННОСТИ ЗА ПРЕДАВАНЕ.;;;; ИМА И ВСИЧКИ ГИ ВИДЯХМЕ ПО МИНАЛИЯ ПЕТЪК НА ПЕДАЛО-ПУМИЯРСКИЯ ПАРАДА В СОФИЯ ОГЛАВЯВЯН ОТ ОНОВА КОПЕЛЕ ПОСЛАННИКА НА САЩ ДЖЕИМИ ЛОУРИК И БРИТАНСКИЯ ПОСЛАННИК ПЕДЕРУНГЕЛ. МНОГО СЕ ОЧУДИХ КАК НАШ РОСКО ПЛЕВНЕВ НЕ Е ТАМ ДОВЕДЕН ОТ ТАТКО СИ ЛЕНТОРЕЗ БОРИСОВ. А СЕГА ПО СЕРИОЗНО. Г-Н КАСАБОВ САМО С ЕДНО НЕСЪМ СЪГЛАСЕН И ТО Е ЧЕ НА ТОЗИ ЕТАП БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ОЦЕЛЕЕ И ДА СЕ РАЗВИЕ САМА БЕЗ ПОДКРЕПАТА НА ВЕЛИКА СИЛА. В МОМЕНТА НИЕ НЯМАМЕ НИКАКВА АРМИЯ НЯМАМЕ СЛУЖБИ НЯМАМЕ РЕСУРСИ НЯМАМЕ ЕДИНОМИСЛИЕ И СПЛОТЕНО ОБЩЕСТВО ЗА НЕИЗБЕЖНИТЕ АТАКИ НА ШАИКАТА ПЕДЕРАСТО-ПЕДОФИЛИТЕ ОТ ЗАПАДА СЛЕД СМЯНАТА НА КУРСА. И ПАК ОПИРАМЕ КОИ ЩЕ Е ЗАД НАС АКО РЕШИМ ДА ИЗМЪКНЕМ БЪЛГАРИЯ ОТ ЛАИНАТА. ОТГОВОРЪТ Е САМО ЕДИН. РУСИЯ И НИКОИ ДРУГ . РУСИЯ КОЯТО НИ ОСВОБОДИ И КОЯТО ЧУВСТВАШЕ ТОВА ОСВОБОЖДЕНИЕ КАТО ДЪЛГ НА СИНА КЪМ МАИКАТА. ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ ДАДЕ НА РУСИЯ ЕЗИКА ПИСМЕНОСТТА ПРАВОСЛАВИЕТО И МНОГО СИНОВЕ КОИТО СЕ БИХА И СЪЗДАДОХА ДНЕШНА РУСИЯ. РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ СА ТАКА ОБВЪРЗАНИ ЧЕ ДОКАТО СЪЩЕСТВУВАТ ВИНАГИ ЩЕ СИ ПОМАГАТ ВЪПРЕКИ КОПЕЛДАЦИТЕ В ПОЛИТИКАТА КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА НИ РАЗДЕЛЯТ. НЕКА РЪКОВОДСТВОТО НА СКАТ И НФСБ ДА РАЗБЕРЕ НАИ НАКРАЯ ЧЕ АКО ИСКАТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ НЕЩО ВИЕ ЩЕ СЕ ИЗПРАВИТЕ ЗАЕДНО С НАС СРЕЩУ СЕКТАНСКИ БОКЛУЦИ КОИТО ИМАТ ОГРОМНИ РЕСУРСИ И БЕЗ ПОМОЩА НА ВЕЛИКА СИЛА КАКВАТО Е РУСИЯ КАУЗАТА НИ Е ОБРЕЧЕНА. НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО НИ ТРЯБВА И СИЛНА АРМИЯ КОЯТО ДА РЕСПЕКТИРА ЗАПАДНИТЕ БОКЛУЦИ. И ДОКАТО НИЕ ИМАМЕ ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРИ КОИТО ЩЕ СИ ДАДАТ ЖИВОТА В БОИ ЗА РОДИНАТА , ТО ОРЪЖИЯ ЗА ТАЗИ БИТКА НЯМАМЕ. И ТЕ ПАК ЩЕ ДОИДАТ ОТ РУСИЯ ЗАЩОТО ВСИЧКИ КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ВЪОРАЖЕНИЕ ЗНАЯТ ЧЕ РУСНАЦИТЕ СА НОМЕР ЕДНО В ПРОИЗВОДСТВОТО ИМ А АМЕРИКАНЦИТЕ В РЕКЛАМАТА ИМ ПО ХОЛИВУУД. РАЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРИ ЧЕ НА ТОЗИ ЕТАП НИЕ СМЕ БЕЗПОМОЩНИ БЕЗ ПОДКРЕПАТА НА ВЕЛИКА СИЛА КАКВАТО Е РУСИЯ И ВСИЧКИ ДРУГИ СЪЧИНЕНИЯ СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ЦЕЛЯЩИ ДА ЗАБАВЯТ БИТКАТА ЗА СТРАНАТА НИ А С ТОВА И ДА Я ДОВЪРШАТ ОКОНЧАТЕЛНО. НЕКА ВСЕКИ ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ САМО И ЕДИНСТВЕННО РУСИЯ ИМА ТЕХНОЛОГИИ , РЕСУРСИ И НЕПОКОРНО НАСЕЛЕНИЕ СПОСОБНО ДА ЗАЛИЧИ ЗАПАДНИТЕ БОКЛУЦИ НАРЕКЛИ СЕ ИЛЮМИНАТИ ДИРИЖИРАЩИ ЗАЛИЧАВАНЕТО НА ПОЧТИ ВСИЧКИ НАЦИИ НА ЗЕМЯТА В ТОВА ЧИСЛО И БЪЛГАРИЯ С ЦЕЛ НОВ СВЕТОВЕН РЕД. НО ИМА ЕДНА ПРЕЧКА И ТЯ СЕ КАЗВА РУСИЯ. И АКО НИЕ ИСКАМЕ ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ЗАСТАНЕМ НА СТРАНАТА НА ТОЗИ КОИТО СЕ Е ИЗПРАВИЛ СРЕЩУ ВРАГА НИ А НЕ ДА БЛУЖДАЕМ В ОБЛАЦИТЕ. РАЗБЕРЕТЕ ГО ГОСПОДА ОТ НФСБ И СКАТ ЗАЩОТО АКО НЕ ВАШАТА КАУЗА Е ОБРЕЧЕНА ПРЕДИ ДА Е ЗАПОЧНАЛА.

 12. F.O.Z
  13 август, 2012 в 23:07 | #12

  Известни личности за евреите
  “Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” – пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22)

  „Евреите не се смесват с другите народи и гледат на тях като на врагове.“ – Диорид, І в. сл. Хр.
  „Те презират всичко, което е свято за нас и правят онова, което предизвиква отвращение у нас.“

  – Тацит, римски историк, І-ІІ в. сл. Хр.

  Мохамед: „Всички до един са мошеници.“

  “Евреите се явяват заразена от чума, прокажена и опасна раса, която заслужава изкореняване още от деня на раждането.”

  Джордано Бруно, италиански астроном, учен и философ, 16 в.

  “Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ.” – Мартин Лутер, църковен реформатор – протестант.

  “По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин.” – Мартин Лутер.

  Волтер: „Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука.“
  Мария Терезия, австрийска императрица, 18 в.:

  „Аз не познавам по-страшна чума за държавата от еврейското племе.“

  Гьоте:

  „Те имат вяра, която благославя ограбването на чужденците.“

  “Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления!”

  император Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.)

  Виктор Юго:

  „Към евреите се отнасят с отвращение. Но трябва да се признае, че те действително са отвратителни. Тях ги презират, защото са достойни за презрение.“

  Бисмарк:

  „Натиснете само един евреин и от всички страни ще чуете вик.“

  “В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната финансово.”

  – Бенджамин Франклин, (XVIII в.) – американски учен и държавник.

  “…Атеизмът (безбожието) е чифутска болест…”

  – Достоевски, писател

  “Евреите в целия свят разрушават патриотизма и здравите основи на държавата” – княз Мобучум Окума, японски учен и военен от XIX в.
  Всички народи се мразят помежду си, а всички заедно мразят евреите.

  Марк Твен

  Христо Ботев и Любен Каравелов често пишат за “великите юдейски царе на капитала”, които са извор на злото в света.

  Ботевите и Каравеловите издания (”Свобода”, “Независимост”, “Знаме”) бичуват “обрезаните и необрезани еврейски екселенсии”, “израилските барони” и “великите царе юдейски на капиталът”, Ротшилдите и барон Хирш и “чафутските вестници“ “Нойе Фрайе Прессе” и “Пестер Лойд”, които пеят възторжени оди за султана. Посочват че тези “чафутски вестници” имат свои дописници и сред българските евреи.

  „Евреите са известни на сичкият свят не само със своята телесна, но и душевна нечистота.”

  Любен Каравелов

  „Тъй нагло Лорда с мирен вид
  свой взгляд министерски исказа,
  и като същий злобен жид
  към нази пълен бе с умраза,
  и тъй цинически, без стид очите на света замаза…

  О, Англио, защо ли днес
  бездушен жид те управлява?“.

  Иван Вазов – „Дизраели“

  „В тези железници се срещаш с безподобно отвратителни жидовски фигури, които, щом те подушат, че си българин, считат за непременна обязност да ти изкажат своето съчувствие към нашата политика, да похвалят гения на нашия народ и неговите водители, да пуснат някои псувни по адреса на нашите врагове и да ти поласкаят националното самолюбие чрез едно сравнение със сърбите… Ицик Цвиблман или Мойше Келенкопф да ти изказва братско съчувствие!… Да го цапнеш по разлигавената доброжелателска мутра!“

  Алеко Константинов – „До Чикаго и назад“

  “…Ако някъде в страната има нещо нередно (разбирай престъпление) – там положително ще намерите евреи…”

  – Хенри Форд, индустриалец, изобретател и издател

  Коментарите на Форд за Протоколите на ционските мъдреци

  „Убий евреина и бъди патриот.“

  Хуан Перон, аржентински президент, съпруг на Евита Перон.

  “Луциферианството, масонството, ционизмът, болшевизмът и глобализацията са глави на едно и също чудовище – световното еврейство!”

  – Никола Николов, публицист

  “Евреите не могат да бъдат превъзпитани и не трябва да им се дава никаква власт.” – Борис Миронов, публицист – “За еврейския фашизъм”.

  „Твърде характерно явление е, че както простия народ, така и истински образованите хора са антисемити. Първите се подчиняват на естествения природен инстинкт на самосъхранение, вторите идват до същия извод по пътя на научното размишление. Между природните и научните юдофоби се намира достатъчно дебел слой юдофили. Тези посредствени хора не са преодолели бездната на мъдростта, но слабо асимилирания научен материал е заглушил в тях гласа на природата. Едни се подчиняват на лъжливи научни доктрини, втори – на верски догми, трети – от „страха ради юдейски“, по едни или други морални и материални причини. Но всички тези хора трябва насила да заглушат в себе си от самия Творец вложения в тях антисемитизъм и природата жестоко им отмъщава за това с ръцете на същите евреи.“ – Георги Димитров, изследовател, първата половина на 20 в.

  “Евреите не са народ или нация, това е секта на потомствени дегенерати, която преди 4000 години била изгонена от халдейския град Ур. Очевидно евреите са били първата организация от дегенерати. Те били и първата масонска организация в света…” – проф. Григорий Климов, социолог и дипломат, живеещ в САЩ.

  “В следствие на кръвосмесителните бракове, “разрешени от религията“ (Талмуда), еврейският народ се е изродил и представлява сбор от дегенерати (генетически увредени хора). Те биват три вида: полово извратени, с психически заболявания и с вродени дефекти. Най-злокачествените дегенерати са тези, при които трите вида увреждания се съчетават.” – проф. Григорий Климов

  В редица европейски езици думата “мошеник” (измамник, далавераджия, лъжец, който извлича облаги, крадец) е производна от популярното еврейско име Моше.

 1. 0 trackbacks