Начало > Убий българина! > Внимавайте, дебнат ви търговците на роби!
Внимавайте, дебнат ви търговците на роби!

Странстващ

Потресаващи факти за ужасиите, които българите преживяват в опита им да си намерят работа в Чехия, разказва в интернет препатил мъж с псевдоним Странстващ

А оттук можете да прочетете материал по същата тема, пак за Чехия от разследващата журналистка от в. Десант Диана Славчева

Историята, която тук ви предлагаме, прочетохме в този форум – http://pozvanete.bg/forums/viewtopic.php?t=1204и ви я поднасяме без редакторска намеса:

Странстващ:

„Аз съм работил в различни градове в Чехия и различни заводи, знам почти всичките агентури и координатори – кои са мафии и кои не. Ако има хора които мислят да заминават нека първо се допитат до такива които са патили.
Виждам че интереса със запитванията за Чехия е голям, досега съм отговорил на абсолютно всеки, но ще оставя и предварително тук на темата малко основна информация, за да знаете преди да тръгнете, но ако сте решили че в Чехия ще спечелите пари, сбъркали сте държавата. Чехия- парична единица крона, всеки българин минал през там знае че още не са минали към евро. Приблизително 26 чешки крони са 1 евро, 14 крони- 1 бг лев. Като цяло да работиш в Чехия за по-малко от 70 крони на час си е сериозна загуба на време, даже вече ако сте се хванали за такива пари трябва да правите поне по 100-110 часа минимум на седмица или 400-до 440 на месец. В цяла Чехия посредниците които ви уреждат (набутват) на работа са мрежа от бивши словаци лежали по чешките затвори, украинци и тук най-лошото в последните години и българи, които печелят на гърба на сънародниците си, повечето освен че са доста отдавна там си знаят езика много добре става вече дума за българите и като сърбаш попарата на един и искаш да се махнеш уж съвсем случайно получаваш номера на друг българин или словак, който после се оказва че е дружка с този от когото бягате и пак отивате на друг мошеник, за когото буквално работите за едно ядене и за нищо друго. Иначе храната е сравнително евтина, при заплата ако вземате от порядъка на 15 – 20 000 крони ще си живеете нормално без да се притеснявате, както казах по горе това не е държавата в която можете да спестите пари, за други може да е относително, виждал съм хора там всякакви, пушачи, алкохолици, вечерта взима заплата, а на другата сутрин няма за един хляб, като вечерта си е върнал борчовете и пак нищо. Пазете се там конкретно от хора като (на някои не им знам всички имена) Младен Емилов, Веселин Петков Василев от Враца, Стефан Димитров, Георгиев , Ханка, Станислав, агентури като Ariete MB, Edymax, Presente, и много други боклуци за които в момента не мога да се сетя, почти всички са ми минали през главата.

Малко информация за Словакия, страна много по-мизерна от България бих казал, не дай си боже някой да се излъже да стъпи там да припечелва. Парична единица крона, още по евтина и от чешката, съотношение спрямо еврото 30 крони за евро и там идва гаврата че вместо да работите за повече крони отколкото в Чехия, ще вземате много по-малко от Чехия. Другата истина е че цените на храните и дрехите са петорно по-високи от Чехия. Пазете се там от боклуци като Зобан – словак около 50-те забогатял от посредническа дейност на гърба на идиотите, неговите хора от мрежата В Чехия му носят хора, също така за самата Словакия през него минават 90% от тия които си търсят работа. Нека има късмета да дойде на море пак в България. Нека видим.

Словения – страната на заблудата, преди няколко години хвърлиха денарите и преминаха на евро, сега в момента е страшна инфлация, най-евтиния хляб е 1 евро и 20 цента, макар че за вас завода превежда на посредника по 8 евро на час + 7.50 за храна на ден + 5 евро за пътни, а до вас от посредника до вас стигат по 2.50 до 3 евро на час, 3.50 за храна ако изобщо ви ги дадат и към 2 евро за път, които също няма да ви дават 90% от хората които отиват в Словения да работят минават през всеизвестната българска госпожа от Добрич -Стела Димитрова или както е сега Стела Мезе, взела фамилията от словенския си мъж Само Мезе, та тия двамцата са най-известните мошеници в момента за Словения, даже бият по измами тия от Чехия, имат да дават заплати на излъгани българи за близо половин милион евро. Аз лично имах лошия късмет да мина и през тях, дано да не се засечем някога в България.
Има и други хора патили си от тях – вижте и на izlugan.com , а там коментарите са повече от по 40-50 човека които си чакат парите, хиляди евра, аз изгорях с малко с около 1000 евро, нека като им се върне един ден се сетят, това което видях там е покъртително, строители български работещи и от 2 години без един цент в джоба, мъжа им дава пари по 20-30 евро колкото да не умрат от глад, и ядат препечен хляб с маргарин и после хайде пак на обекта. Та замислете се много сериозно преди да тръгнете да печелите от такива държави където е играл руския ботуш, защото там има един голям К*Р и нито цент, защото по-добре за 300-а лв. ,но сигурни и с покрив над главата както са повечето от вас които ми пишат, отколкото да спите по автогарите в чужда държава, където никой не го интересува кой сте и дали имате пари.

Щях да забравя като добавях имена към мошениците горе да спомена за Иван Иванов от Чехия, млад към 28-30 годишен тарикат подвизаващ се в област Бърно, ще продаде и майка си за пари.

Два са по-сигурните начини да отидете на работа навън, забравете всички посредници и мошеници. Единият е да отидете на сигурно при ваш човек работещ отдавна в дадената страна и той да ви осигури работа и квартира, другият е да знаете поне един официален за света език, английски, немски, испански или какъвто и да е друг с който можете да се оправите, отивате директно в страната, настанявате се на общежитие и си търсите през това време работа чрез трудовата им борса или вестниците.”

Постингът е от 2009 г., но с изключение на инфлацията едва ли много са се променили нещата.

РЕКЛАМА
 1. Митко
  23 юни, 2011 в 08:04 | #1

  Това с ходенето на място да си търсиш работа го забрави. Съвсем сериозно.

  1. Трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да знаеш поне един общоприет език.
  2. Постоянно се „до“квалифицирай с помощта на всевъзможни курсове в България, за изграждане на ПО-ДОБРО CV.
  3. Намери си през Интернет един ДОБЪР рекрютър който да ти търси работа вместо теб. По-добре дори няколко.
  4. Направи си една ЕТ фирма в България, чрез която можеш да работиш и като БГ контрактор в чужбина. Като контрактор никой там не те пита имаш ли право или не да работиш там. В същото време много по-добре е да си плащаш данъците на изкараното в България, отколкото там където си изкарваш парите.
  5. НЕ тръгвай от България БЕЗ да имаш подписан договор.

  Съветите не се отнасят за общи работници и селскостопански работници.

  Успех

 2. Андрей Енев
  20 май, 2012 в 00:12 | #2

  ЗА ЧЕХИЯ ЩЕ ВИ КАЖА 5 НЕЩА:
  1.ВСИЧКИ ОБЯВИ В ИНТЕРНЕТ- особено в ало.бг и град.бг и работа.бг се пишат от посредниците на автогара Флоренц в Прага- тяхното свърталище- Основните и най-опитните са: ТОШКО ИВАНОВ, СТЕФАН АНГЕЛОВ и СНЕЖАНА. ИЛИ от техните партньори в България, които са в най-различни градове – Пазарджик, В. ТЪрново, Русе и т.н
  2.ПО ЗАКОН за да осъществяват посредническа дейност по наемане на работа е необходимо да имат реални фирми с ЕИК, а не просто някакви измислени имена на фирми, които дават по обявите
  3. Дори да имат фирми, за да са законни- трябва да имат номер на лиценз за посредници и най- важно трябва да ти покажат договор с чешкия ви работодател
  4. Дори да имат всичко това- НЯМАТ ПРАВО ПО ЗАКОН ДА ВИ ИСКАТ ПАРИ. ИЗРИЧНО Е ЗАПИСАНО
  5. АКО ВИ ИСКАТ ПАРИ – веднага се обърнете към посолството в ПРАГА на номер- +420222212011 или към полицай на автогарата и просто посочете хората, които ви искат пари- веднага ще ги задържа

 3. николаи
  16 април, 2013 в 08:26 | #3

  здрасти.понеже невярвам на никои и да попитам.един приател ме вика в чехия да работя в леарски завод в чешка будовица.ти кво ша кажеш

 4. 16 април, 2013 в 12:01 | #4

  Скоро в Десант пак имаше материал за измамите с работа в Чехия. Но ако имаш там твой човек, който ти гарантира работата мисля, че е добре. Тия измами са свързани с посредниците, които не си изпълняват обещанията. Повече не мога да ти кажа нищо – ако имаш вяра на твоя човек – отивай.

  Поздрави!

 5. Работещ в Чехия
  9 май, 2014 в 13:40 | #5

  Лично аз ползвах услугите преди осем месеца на тел-082823446 за работа в Чехия.В момента работя и си получавам заплатата редовно.Доволен съм от услугата.На всички искам да кажа,че при тях няма измама.

 6. Бебо
  25 януари, 2015 в 16:14 | #6

  Освен тези с телефон 082823446 които работят без такси има и други които не вземат никакви пари за Чехия в България с тел-0886090826

 7. Теодор
  4 март, 2015 в 17:55 | #7

  Тези с телефон 0886090826 наистина работят без такси в България,не мамят и вършат работа.ЗЗаплатите които са обявили в обявите си са реални.Не са пирамида.

 8. Калоян
  5 юли, 2015 в 17:08 | #8

  Рискувах,като повярвах на Теодор и ползвах услугите на обява с тел-0886090826.В България не платих нищо освен билета до Прага.Посрещнаха ме настаниха ме и съм доволен от услугата.Заплатите които обевяват са реални. След всеки заработен месец си получавам редовно заплатата,а всяка седмица аванс. В Прага плащаш но не съжеляваш защото всички е точно.

 9. Анонимен
  10 юли, 2015 в 01:07 | #9

  Ха ха ха всички изброени са мошенници ама ма тоя телефон са цвете. 🙂

 10. Калоян
  14 юли, 2015 в 09:40 | #10

  Аз си пиша това което ми се е случило,а това,че някой хора се подиграват на написаното от мен не е от значения.Когато се работи без предварителни такси,естественно,че мошенничество неможе да има,а обявите на тел-0886090826 са без никакви такси в България. Аз лично пак казвам,че съм доволен.@Анонимен

 11. Мирослав
  16 август, 2015 в 18:40 | #11

  Калоян е прав и аз ползвах услугите по обява от-0886090826 и също нищо не платих в България освен билета.Получавам заплата каквато ми бе казана.Всичко е много точно.

 12. Петя
  30 септември, 2015 в 16:33 | #12

  Аз също ползвах услугите на обява от Шумен с тел-0886090826 и не сбърках.В България си платих само автобусният билет в деня на тръгване.Бях посрещната в Прага и след настаняването ми на работа платих еднократно 150 евро за услугата.Заплатата която ми бе обещана в България като размер си я получавам редовно. Теодор,Калоян и Мирослав са прави.

 13. Вълю Мечкаров
  6 октомври, 2015 в 22:35 | #13

  Ся да кая на вси.Кат писах у гугала „ДОВОЛНИ БУЛГАРИ ОТ ЧЕХИЯ“ он ми кажува „недоволни българи от чехия“ епа гугала се чуди как има доволни?
  Ако някой не вярва да напише „доволни българи от чехия “
  Навсякъде в InterNet пише 0886090826 е телефон за измама
  Като са толкова коректни защо не направя договор в БГ нотариално заверен?
  Защото са боклуци и господ ше ги прати в АДА

 14. Добрев
  7 октомври, 2015 в 18:11 | #14

  За момента най точно за Чехия работят обяви с телефон-0886090826.Всичко което е написано против тях е от вдин търтей Тодор Янчев.Той дйде в Чехия и започна работа.Работи 5-7 дни.През цялото време казваше,че не е платил нищо.После каза,че го изработили в Чехия и му взели 200 евро.След това каза,че е дал 150 евро.Но когато каза търтеят,че са му взели 200 евро,поиска заем от нас до аванса защото тези 50 евро в повече го объркали.Взе си аванса нищо не върна та открадна и на един колега телефона и изчезна.Та този боклук оплюва но ако ни падне ще му ебем майката. А когато се обадите на този телефон точно се казва,че в България в деня на тръгване са плаща само билета до Прага,а при свършена работа агентурата си взема еднократно 150 евро.Всичко което казват е точно,каквато заплата кажат такава се получава тук. За търтеи наистина тук място няма.От заплатата ни се удържа само по 100 евро за обитовна,където сме по 2-3 човека. Агентурата с която работят е точна и коректна.

 15. Измамен
  31 декември, 2015 в 11:24 | #15

  Ето и истината за телефон 0886090826. Хората сами си пишат тук положителните коментари,а защо някой може ли да се досети. Защото са най големите измамници за работа в чужбина. Бяха разкрити и разобличени по безпорен начин. Ако изпишете телефона им в гугъл и ще излезнат само измами за този номер и това са измами които са доказани и са разобличени. Ето само една от обявите срещу тях,но ако влезнете в izmami.com за тях има няколко страници от много хора,които са се жалвали от тях. Четете винимателно и гледайте репортажа за тези измамници и се досетете кой си пише тук и по много други форуми сам положителните коментари.
  Най наглите измамници с телефон 0886090826
  Прегледано 43 пъти от 30 Декември 2015. №: 2196777
  как не ви е срам…как може да сте толкова нагли и безкрупулни…признайте си,че сте измамници…разобличиха ви по категоричен начин по БНТ2 и почвате да търсите причина в конкуренция и какво ли не само и само да не си признаете,че сте измамници….и как може да пишете в обявите си,че предлагате работа с гаранция като на хората им вземат парите и ги захвърлят на улицата…това работа с гаранция ли е….няма такава наглост и безочие.
  ето клипа отново за този който не го е гледал.
  http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-varna/kak-da-se-predpazim-ot-izmami-za-rabota-v-chuzhbina

  Цена: Безплатно

  Телефон: 0886090826

 16. Работещ в Чехия
  31 декември, 2015 в 19:35 | #16

  Аз заминах по обява от тел-0886090826 и вече работя 1 година. Във всички сайтове накой си Тодор Янчев постоянно пише за този клип от преди 4 месеца. Този господин ако е сигурен в себеси нека излезе на екрана по някоя телевизия/та дори и по БНТ2-Варна/ и да си каже мъката. Ако го направи и си поеме отговорността то тогава може да се каже,че той говори истината. По телевизията не е както в сайтовете,защото за което газваш носиш отговорност. Точно обяви с тел-0886090826 не вземат никакви пари в България,а в Прага се заплаща при свършена работа /по точно когато всички ти е уредено/ няма как да си измамен.

 17. Данчо от Хасково
  1 март, 2016 в 09:54 | #17

  Преди два месеца по обява в „bezplatno.net“ от тел-0886090826 заминах за Чехия.Аз съм строител. ВБългария не заплатих нищо освен автобусният билет. В Прага бях посрещнат настанен в обитовна/трима мъже сме в стая/,а след това на работа. След всичко свършено си платих еднократно за услугата. Доволен съм получавам си обещаната заплата и всяка седмица аванс. Пътувах спокойно,защото в България не бях дал нищо.

 18. Данчо от Хасково
  1 март, 2016 в 09:59 | #18

  Преди два месеца по обява в сайта „bezplatno.net“ от тел-0886090826 заминах да работя в Чехия.В България не платих нищо освен автобусният си билет.Посрещнаха ме настаниха ме в обитовна/трима мъже в една стая/ след това ми подсигуреха работата за която бяхме говорили.Аз съм строител. След като всичко беше уредено си платих за услугата. Доволен съм получававам си заплатата за която бяхме говорили,а също и редовно получавам аванс.

 19. Динко
  2 март, 2016 в 15:44 | #19

  0886090826 по обява от този телефон в интернет пространството заминах преди 4 мрсеца за Чехия.Направи ми впечатление,че не искат никакви пари в България.Така и беше.Заплатих си само транспорта. Когато пристигнах и ме настаниха на работа и ми подсигуриха квартира тогава си заплатих комисиона в Чехия.Когато не си дал нищо в България се пътува по спокойно.

 20. Динко
  2 март, 2016 в 15:44 | #20

  0886090826 по обява от този телефон в интернет пространството заминах преди 4 мрсеца за Чехия.Направи ми впечатление,че не искат никакви пари в България.Така и беше.Заплатих си само транспорта. Когато пристигнах и ме настаниха на работа и ми подсигуриха квартира тогава си заплатих комисиона в Чехия.Когато не си дал нищо в България се пътува по спокойно

 21. Тодоров
  21 март, 2016 в 16:04 | #21

  За 0886090826 май Динко е прав.Доста хора дойдоха да работят в Чехия чрез тях и коментарите им са положителни. Доволни са.

 22. Тодоров
  21 март, 2016 в 16:06 | #22

  За 0886090826 май Динко е прав.Доста хора дойдоха да работят в Чехия чрез тях и коментарите им са положителни.Доволни са.

 23. Игнатов
  10 април, 2016 в 18:30 | #23

  0886090826 и техните обяви.Работят без никакви измами защото са представители на Чешка агенция за България и нямат право да вземамт пари в България.Когато пристигнеш в Прага те посрещат,настаняват на работа,подсигуряват ти квартира и при свършената работа еднократно си заплащаш за услугата.Обявените от тях заплати са реални и ги получаваш в Чехия. Няма измама,а и не може да има,защото за услугата си плащаш когато вече си на работа.

 24. Игнатов
  10 април, 2016 в 18:31 | #24

  0886090826 и техните обяви.Работят без никакви измами защото са представители на Чешка агенция за България и нямат право да вземамт пари в България.Когато пристигнеш в Прага те посрещат,настаняват на работа,подсигуряват ти квартира и при свършената работа еднократно си заплащаш за услугата.Обявените от тях заплати са реални и ги получаваш в Чехия. Няма измама,а и не може да има,защото за услугата си плащаш когато вече си на

 25. Ангелов
  24 април, 2016 в 10:46 | #25

  За 0886090826 в InterNet има доста добри отзиви,а също и в много форуми.Пише се,че нямат фирма но са представители на Чешка агенция за България.Щом не се заплаща нищо в България,а се заплаща за услугата при свършена в Чехия то няма как да си измамен.

 26. Д.Ив
  3 май, 2016 в 18:08 | #26

  Дяволите да ви вземат, продажници. Българи сме си и пак се лъжем, хора без събест са това! Аз бях в Испания и мен ме излъгаха и то много жестоко!
  Няколко съвета:
  1. Никога не отивайте да работите при българи, освен, ако това не са ви познати.
  2. Вече не ни харесват много никъде, напълни се с мошеници, цигани, турци, които много лъжат и крадат. За 5 лева отгоре не рискувайте, ами научете поне един западен език и то говоримо, за да може в случай на проблем да можете да се обърнете към институция и да се оплачете. Обикновено, ако се оплачете и докажат измама, фирмата или този, който се е отнесъл зле с вас ще трябва да изплати обезщетение, обикновено става дума за поне 5 000 евро. Институциите навън работят и само трябва да се подаде оплакване! НЕ СТЕ В БЪЛГАРИЯ, ВНИМАНИЕ ЩЕ ВИ ОБЪРНАТ ВЕДНАГА! Лошото е, че мнозинството не говорят добре български, какво остава за друг език и от там идва проблема.
  Господ Ви е дал глави, използвайте ги и мислете добре.
  Бюрото по труда също лъже.
  3. Внимавайте и проверявайте добре всичко в интернет, дори да няма информация за някоя фирма/човек, то обезателно може да има на друг език. Относто ОТТО Уъркфорс (OTTO Workforce), които набират български персонал доста ожесточено наскоро, за тях има много информация на полски език от много измамени поляци.

  Късмет.

 27. Стаменов
  19 май, 2016 в 13:26 | #27

  За Чехия в interNet пише че тел-0886090826 работят без измами и не вземат никакви комисионни в България,а работят като представители за България на Чешка агенция,която им е забранила да оперират с пари.А също и в доста форуми,отзивите са добри.Разговарях няколко пъти с тях и ми казаха,че комисиона се заплаща на Агенцията след като си настанен на работа и ти е подсигурена квартира. Замнавам в четвъртък чрез тях.Когато пристигна и видя всичко ще пиша.

 28. Стаменов
  31 август, 2016 в 16:22 | #28

  За Чехия в internet написаното за тел-0886090826 е истина няма измами.Заминах чрез тях и не бях измамен,а съм доволен. Посрещнаха ме настаниха ме и за свършената работа еднократно си платих. Вече три месеца работя и всичко е много точно с получаваненето на заплата и аванс.

 29. Валя
  24 октомври, 2016 в 13:32 | #29

  За Англия в internet пространството пише за тел-0885089245 и 0886458341,че са най големите измамници.Пазете се от тях и не давайте пари в България,а също и не превеждайте по банков път.Често са с имена Мартин,Станимира,Марто,Ани и много други измислени.

 30. Стефан
  19 ноември, 2016 в 11:24 | #30

  В internet за ТЕЛЕФОН 0886090826 пише че работят без комисион в България.Няма измами.Обаждах се по техни обяви,найстина не искат пари в България.Когато пристигнеш в Чехия и си назначен на работа и ти е подсигурена квартирата еднократно заплащаш в Чехия за услугата.

 31. Dimitrov
  30 декември, 2016 в 12:56 | #31

  Dobarden interesuvame za chexiq edna firma za sedalki na koli poznavateli nataliq dimitrova s mobilen nomer 0885128758/ 080020060

 32. Стамо
  26 януари, 2017 в 14:53 | #32

  Пазете се от тази Наталия Димитрова.

 33. Стамен
  19 февруари, 2017 в 17:53 | #33

  0877254139,0893272183,0896598261,0877731392 и потребители „workcz“и“jobscz“ публикуват във всички сайтове най измамните заплати за работа в Чехия в складове и неквалифициран труд от 1000-1100 евро/30000 крони/.Дори чех не получава такава заплата та камо ли българин.Реалните заплати за такава работа са 650-800 евро/максимум 20000 крони/.Такива заплати в Чехия от 1000-1100 евро се получават от специалисти и майстори.Всеки може да провери в чешките сайтове и ще се увери,че написаното е истина. Стандарта в Чехия е нисък. Кавито са им измамните обяви такава ще им е и услугата. Пазете се от тези потребители и телефони.

 34. измамен
  16 август, 2017 в 07:37 | #34

  0886090826 Наглите и безкрупулни измамници с нов текст за ИЗМАМА в обявите си.
  БЕЗ КОМИСИОН В БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ ЧЕШКА АГЕНЦИЯ ПО ЗАЕТОСТТА КОЯТО ЛИЧНО ВИ ПОСРЕЩА И НАСТАНЯВА С ДОГОВОР И ОСИГУРОВКИ ПО ЧЕШКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
  Къде се е чуло и видяло Агенцията по заетоста да дойде да те търси по автогарите и да те посреща.Много съмнително и глупаво.Може ли да обясните как сте ангажирали Агенцията по заетоста,че не само на мен но и на всеки ще му е интересно да чуе лъжите ви.В коя държава Агенцията по заетоста ще се ангажира да ходи по автогарите в който и да е било град и да търси и посреща общи работници. Да е някой компютърен специалист с 2 или 3 висши образования предполагаемо е да иде някой да го посрещне но общи работници в 5:00 сутринта на автогарата в Чехия е Невъзможно.В репортажа по БНТ2 за вас се казва,че не се посочва име на компанията и нямате офис.Как тогава Агенцията по заетоста на Република Чехия сключи договор точно с вас.
  Ето това сте вие.Вижда се от репортажа тук:
  http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-varna/kak-da-se-predpazim-ot-izmami-za-rabota-v-chuzhbina
  Цитатат от текста в репортажа на БНТ2:
  Фирма предлага „законна работа в Чехия без комисион”. В обявата обаче не е посочено седалище или име на компанията.От телефонния разговор става ясно: Автобусният билет се поема единствено, който се плаща в деня на тръгване и при пристигане и настаняване в Прага, трябва да има 150 евро.
  Оказва се, че вече има излъгани по тази обява.
  Ако не искате да бъдете измамени,да ви вземат парите и захвърлят на улицата НЕ Ползвайте услугите на тел.0886090826
  Кликнете върху снимката, телефона на измамниците се вижда ясно.

 35. Пламен
  16 август, 2017 в 09:20 | #35

  За тел-0886090826 в „internet“пространствот има писани само хубави отзиви. Измаменият е писал същото и на 31.12.2015 г /под номер 16/и сега се повтаря.Репортажа който е отбелязан е същият и на 31.12.2015 г. Много интересно,че след почти две години се публикува същото,пак агенции,пак пристигащи автобуси в 5:00 часа и.т.н. В училище се казваше,че повторението е майка на знанието. А кой ли е този измамен които почти след две години пише същият текст.

 36. Пламен
  22 август, 2017 в 09:02 | #36

  Измаменият е писал същото и на 31.12.2015 г.под номер 15,а не под номер 16.

 37. Вики
  10 септември, 2017 в 09:55 | #37

  0897238703,0878892755,0876939665-Пазете се от обяви за работа от тези телефони. С тел-0897238703 ви предлагат безплатен транспорт до Чехия,но когато пристигнете работите за тях и получавате 300 евро заплата за месец.Те Ви стгат за храна и квартира.Ако решите да се приберете в България нямате пари за транспорт. С тел- 0878892755,0876939665 ви прдлагат нереалните за неквалифицирана работа в Чехия заплати 1000-1100 евро.За да ги получите трябва да работите като роб без почивка 6 дни по 12 ч.за седмица 72 ч.за месец 288 ч.Невъзможно. МИРАЖ. ИЗМАМА.

 38. рени
  12 ноември, 2017 в 17:08 | #38

  този от Русе с тел.0886090826 постоянно пише за себе си хубави неща и оплюва другите,а сам е най големият измамник.Проверете номера му в гугъл и сами се уверете.

 39. Анатоли
  19 ноември, 2017 в 11:11 | #39

  За тел-0886090826 в „internet“ и когато влезеш в „Гугала“има само хубави отзиви. Рени ти май си от групата измамници за които пише Вики. Проверете телефоните- 0897238703,0878892755,0876939665 в „Гугала“ и ще се уверите.

 40. Мери
  13 декември, 2017 в 11:15 | #40

  Измамника с тел-0897238703 вече си публикува измамните обяви с нов телефон-0886394260

 41. Потърпевш
  18 декември, 2017 в 09:08 | #41

  само да преупредя всички които са решили да ходят да работят в Чехия да не ползват услугите на телефон 0886090826. големи измамници. във всички сайтове сами си пишат положителните комиентари. Внимавайте с тях. даваха ги и по телевизията като измамници.

 42. Чехия всичко е реално доволен
  21 декември, 2017 в 11:26 | #42

  В „internet“ пространството за тел-0886090826 са отбелязани само добри коментари.Ако се изпише телефона и в „Гугала“ е същото.Обявените им заплати са реални.Не се вземат никакви пари предварително в България.По телевизията и дори по „Господари на ефира“не е давано нищо отрицателно за обявите с този телефон.Работя в Чехия чрез тях.Единственно когато пристигнеш и си настанен на работа и ти е подсигурена квартира се заплаща на агенцията с която работят за услугата. Злобата на измамните им конкуренти е голяма. Какво ли не измислиха „Безплатен транспорт“,“Безплатна квартира“,заплати за неквалифицирана работа 1000-1100 евро. Работя вече една година но работа с такива заплати 1100 евро за неквалифициран труд няма.И аз бих работил за такива пари.Реално за неквалифицирана работа се получава 800-850 евро. Работи се 6 дни.Като стар работни Ви казвам,че възнаграждението за неквалифицирана работа максимум е 80-85 крони на час.

 43. ИЗМАМЕН
  21 декември, 2017 в 11:38 | #43

  ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБЯВИ С ТЕЛЕФОНИ-0899545388,0886458341,064977590 за Германия,Англия,Шотландия.Това са измамниците Ася и Слави с фирма „Евкалип Консулт“-ЕООД,която е лицензирана с номер-2229, но нямат никакви договори с работодатели от Германия,Англия,Шотландия. Вземат предварително /беше 90 лева,а сега е 35 евро/ по банков път се превеждат илисе изпращат по „Изи пей“,“Еконт“ и никъде не заминавате.Имат и още телефони-0878622415,0886074881 и не се знае още колко ще имат. На 13.09.2017 г. по „Господари на ефира“ даваха за техните измами за Германия. Името на измамника от София тогава беше Милен Петков,който вземал по 90 лева и никой никъде не заминал. Не давайте предварително пари в България.

 44. ИЗМАМЕНИ
  21 декември, 2017 в 12:59 | #44

  Обявите с тел-0897238703,0876939665,0895812417,0886394260 за работа в Чехия са най измамните. Предлагат безплатен транспорт,безплатна квартира,предлагат високи заплати за неквалифицирана работа,представят се за лицензирана чешка агенция,представят се за пряк работодател и какво ли не. Всичко с този измамник е добре докато се водят разговорите в България и пристигнеш в Чехия безплатно.Настаняват те на работа и хубавото свърши. Когато дойде време да си получаваш заплата е най голямата изненада. За цял месец възнаграждението ти е 300-350 евро /8000-9000 крони/. Обяснението е че си заработваш транспорта и настаняването на работа /но това продължи 4 месеца докато се прибрахме в България/.Тези пари ти стигат за храна и квартира.В България също можеш да получаваш такива пари но поне за квартира не плащаш.Ако решиш да се прибереш в България нямаш пари за транспорт.Трябва да се обадиш в България и да поискаш назаем,а когато се прибереш трябва да върнеш заема. Препоръчваме на всички които решат да пътуват за Чехия чрез обяви от тези телефони да си вземат повече джобни пари за да могат да се приберат в България. Изпишете телефоните в „Google“ и ще разберете много.

 45. ИЗМАМАМНИЦИ
  29 януари, 2018 в 14:13 | #45

  0876939665,0884492610,0878892755,0895812417 Измамни обяви за работа в Чехия с Измамни заплати.Всички трябва да знаят,че 1EUR,е грубо 27 CZK.Обявите от тези телефони са с нереални и измамни заплати.Има обяви със заплати 1500-1600 EUR,а това са грубо 41000-43000 CZK. Такива заплати в Чехия няма и никога не е имало за българи.Имат една обява за завод за Шкода с 800CZK/час и заплата 960 EUR.Ako се изчисли при 10 ч.работен ден се получава 800CZK/ден,при 25 работни дни се получава 20000 CZK/месец,или 740 EUR/месец.Как се сформира тази заплата 960 EUR/месец,само автора на обявата може да каже /сигурно се работи денонощно/. Нека всички да знаят,че в Чехия за неквалифицирана работа не може да се получи повече от 20000-22000 CZK/месец или не повече от 750-800 EUR/месец.За майстори максимум 30000-32000 CZK/месец,или 1100-1200 EUR/месец. Всеки може да провери дали написаното е вярно във всички Чешки сайтове за работа. Сами си преценете колко са реални и истински обявите с тези телефони.

 46. ИЗМАМАМНИЦИ
  9 февруари, 2018 в 14:49 | #46

  Потърпевш :само да преупредя всички които са решили да ходят да работят в Чехия да не ползват услугите на телефон 0886090826. големи измамници. във всички сайтове сами си пишат положителните комиентари. Внимавайте с тях. даваха ги и по телевизията като измамници.

  Та те не вземат пари нито в България нито в Чехия.Как мамят?Май всички е добре да ползват услугите на тел-0886090826 защото не заплащат нищо и няма как да са измамени. Писателят е гаранция техен конкурент.

 47. ИЗМАМАМНИЦИ
  12 февруари, 2018 в 15:35 | #47

  А също оставят клиентите си директно при работодателя.

 48. ЧЕХИЯ ИЗМАМИ
  18 февруари, 2018 в 12:54 | #48

  ТЕЛ-0876939665,0895812417,0884492610,0878892755,0885642782,0882974865,0885013902,0876460131 са на измамниците които публикуват обяви за работа в чужбина. На 16.02.2018 г.те бяха разобличени с измамите си в 21.38 ч.по новините на „Нова телевизия“със заглавие „Вместо работа в чужбина-нощувка на улицата“.Измамени са Борислав и Николай от София.При пристигане в Прага са им дали празни листи да си напишат имената,взели им по 150 евро и ги оставили да чакат домакинката.Разбрали,че са излъгани те позвънили на телефоните които имали но никой не им отговорил.Няма ли пари и нямало къде да нощуват.На автогарата не можело защото се заключвала.И така останали на улицата. Беше показан репортаж с измамените.Журналистката проведе телефонен разговор с измамничката представяща се за кординатор Зорница Стоянова. Тръгнали са по обява която беше показана „Нови работни места 2017 г.-1400 евро заплата“ за контакти е отбелязано „rabota“,а емейл за връзка „rabota.cz@mail.bg“. Не давайте никакви пари.Не се лакомете по измислени големи заплати за Чехия. Пазете се да не изгорите като Борислав и Николай от тези измамници. Те много бързо се покриха и обявите им /със същият стил на измама/ са с нови телефони- 0885642782,0882974865,0885013902,0876460131 със сигурност няма да са последните. Ще имат много други нови телефонни номера.

 49. ЧЕХИЯ ИЗМАМИ
  19 февруари, 2018 в 23:46 | #49

  ЧЕХИЯ ИЗМАМИ :ТЕЛ-0876939665,0895812417,0884492610,0878892755,0885642782,0882974865,0885013902,0876460131 са на измамниците които публикуват обяви за работа в чужбина. На 16.02.2018 г.те бяха разобличени с измамите си в 21.38 ч.по новините на „Нова телевизия“със заглавие „Вместо работа в чужбина-нощувка на улицата“.Измамени са Борислав и Николай от София.При пристигане в Прага са им дали празни листи да си напишат имената,взели им по 150 евро и ги оставили да чакат домакинката.Разбрали,че са излъгани те позвънили на телефоните които имали но никой не им отговорил.Няма ли пари и нямало къде да нощуват.На автогарата не можело защото се заключвала.И така останали на улицата. Беше показан репортаж с измамените.Журналистката проведе телефонен разговор с измамничката представяща се за кординатор Зорница Стоянова. Тръгнали са по обява която беше показана „Нови работни места 2017 г.-1400 евро заплата“ за контакти е отбелязано „rabota“,а емейл за връзка „rabota.cz@mail.bg“. Не давайте никакви пари.Не се лакомете по измислени големи заплати за Чехия. Пазете се да не изгорите като Борислав и Николай от тези измамници. Те много бързо се покриха и обявите им /със същият стил на измама/ са с нови телефони- 0885642782,0882974865,0885013902,0876460131 със сигурност няма да са последните. Ще имат много други нови телефонни номера.

  ТЕЛ- 0885642782 Пазете се това е новият телефон за връзка на измамниците.

 50. ЧЕХИЯ ГЕРМАНИЯ ИЗМАМИ СТАР ПОЗНАТ ИЗМАМНИК
  22 февруари, 2018 в 16:23 | #50

  0876939665,0884492610,0885642782-„Една истинска история за измамник за работа-Чехия,Германия“. Става въпрос в случая за небезизвестният Иван Иванов /прекарал известно време в затвора/,който от много време се подвизава и набира хора за Чехия и Германия.Много години е разобличаван по медии,сайтове и телевизия.След всеки негов проблем си сменя тел.номер за контакти и по този начин се покрива и си мие ръцете.Последната му измама бе разобличена на 16.02.2018г.по новините на „Нова TV“ в 21.38ч. със заглавие „Вместо работа в чужбина-нощувка на улицата“.Измамени са Борислав и Николай от София които са тръгнали от автогара „Сердика“ гр.София.Пристигайки в Прага са им взели по 150 евро и ги оставили да чакат домакинката.Тя не идва,а тел.номера които имат не отговарят вече.Записали са се по обява „Нови работни места 2017г.-1400 евро заплата“ за контакти „rabota“ и емейл-„rabota.cz@mail.bg“ при лицето Зорница Стоянова.До момента на разобличаването работи с тел.номера: 0876939665,0895812417,0884492610. През всички години с „измислената“ му дейност се е представял и като фирма „Еуро Консултинг“-ЕООД“ с тел.номера-0893272183,0877254139 и негови хора набиращи работни кадри за него Теодора Викторова и Галина Караджова с тел.номер-0876139203,Деси Станимирова-0878895031,Ивайло Пенев и Виктор Джаджаров-0897858350 и много други.След всяка измама си сменя тел.номера,имена за контакти и адреса за приемане на клиенти,като в момента отговаря на следните телефони- 0885642782 и 0887722611,които няма да са последни.Не давайте пари в България и чужбина за да не пострадате като Борислав и Николай от гр.София.Нека след тази статия всеки да си направи равносметка защо си сменя телефоните за контакти и имената на кординаторите си.Ако е толерантен това няма да го прави.Явно разчита на тези пари от измамените за да не умре от глад. Нещастник. За достоверността на горе написаното всеки може да изпише телефонните номера и провери лично.

 51. ЧЕХИЯ ГЕРМАНИЯ ИЗМАМИ СТАР ПОЗНАТ ИЗМАМНИК
  25 февруари, 2018 в 14:01 | #51

  ЧЕХИЯ ГЕРМАНИЯ ИЗМАМИ СТАР ПОЗНАТ ИЗМАМНИК :0876939665,0884492610,0885642782-“Една истинска история за измамник за работа-Чехия,Германия“. Става въпрос в случая за небезизвестният Иван Иванов /прекарал известно време в затвора/,който от много време се подвизава и набира хора за Чехия и Германия.Много години е разобличаван по медии,сайтове и телевизия.След всеки негов проблем си сменя тел.номер за контакти и по този начин се покрива и си мие ръцете.Последната му измама бе разобличена на 16.02.2018г.по новините на „Нова TV“ в 21.38ч. със заглавие „Вместо работа в чужбина-нощувка на улицата“.Измамени са Борислав и Николай от София които са тръгнали от автогара „Сердика“ гр.София.Пристигайки в Прага са им взели по 150 евро и ги оставили да чакат домакинката.Тя не идва,а тел.номера които имат не отговарят вече.Записали са се по обява „Нови работни места 2017г.-1400 евро заплата“ за контакти „rabota“ и емейл-“rabota.cz@mail.bg“ при лицето Зорница Стоянова.До момента на разобличаването работи с тел.номера: 0876939665,0895812417,0884492610. През всички години с „измислената“ му дейност се е представял и като фирма „Еуро Консултинг“-ЕООД“ с тел.номера-0893272183,0877254139 и негови хора набиращи работни кадри за него Теодора Викторова и Галина Караджова с тел.номер-0876139203,Деси Станимирова-0878895031,Ивайло Пенев и Виктор Джаджаров-0897858350 и много други.След всяка измама си сменя тел.номера,имена за контакти и адреса за приемане на клиенти,като в момента отговаря на следните телефони- 0885642782 и 0887722611,които няма да са последни.Не давайте пари в България и чужбина за да не пострадате като Борислав и Николай от гр.София.Нека след тази статия всеки да си направи равносметка защо си сменя телефоните за контакти и имената на кординаторите си.Ако е толерантен това няма да го прави.Явно разчита на тези пари от измамените за да не умре от глад. Нещастник. За достоверността на горе написаното всеки може да изпише телефонните номера и провери лично.

  Ужас наистина е голям измамник.Трябва да се пазим.

 52. 0885593270 АНГЛИЯ ГЕРМАНИЯ ИРЛАНДИЯ ИЗМАМИ
  25 април, 2018 в 11:26 | #52

  0885593270 Ако видите обяви за работа в Англия,Германия,Ирландия и др. с този телефон за контакти се пазете.Вземат Ви парите и никъде не заминавате.

 53. 0885593270 АНГЛИЯ ГЕРМАНИЯ ИРЛАНДИЯ ИЗМАМИ
  25 април, 2018 в 15:29 | #53

  0885593270 АНГЛИЯ ГЕРМАНИЯ ИРЛАНДИЯ ИЗМАМИ :0885593270 Ако видите обяви за работа в Англия,Германия,Ирландия и др. с този телефон за контакти се пазете.Вземат Ви парите и никъде не заминавате.

  Обявите с тел- 0876074881 са на същият измамник.

 54. 0894063904 и 0897238703 Измами за Чехия
  23 юни, 2018 в 12:28 | #54

  Измамника с тел- 0897238703 вече се рекламира с друг телефон за връзка- 0894063904. Текста на обявите му е старият,само телефона за връзка друг. Само измамниците си сменят телефоните за връзка.

 55. Анонимен
  23 юни, 2018 в 12:34 | #55

  Измамника е Виктор Джаджаров. Когато сте си пуснали автобиографията и сте му превели по банков път 200 лв.за подсигуряване на квартира никой не ви търси и никъде не заминавате. Други негови телефони за връзка са- 0876074881, 0886458341, 0877264731, 0879932804, 0877562425. Пазете се,ако не искате дазагубите 200 лв.

 56. Анонимен
  23 юни, 2018 в 12:35 | #56

  @Анонимен Мами за Германия и Англия.

 57. Анонимен
  24 юли, 2018 в 08:28 | #57

  ВНИМАНИЕ ИЗМАМА С ТЕЛЕФОНИ 0876074881, 0885593270.
  ПРЕДЛАГАТ РАБОТА В АНГЛИЯ КОЯТО ИЗЛИЗА ОТ ЕВРОСЪЮЗА И ГОНИ ВСИЧКИ ЧУЖДЕНЦИ А ХОРАТА СИ ПРЕДЛАГАТ РАБОТА ТАМ, ЗАЩОТО СА В ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ С АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА И ЗА ТЕХБНИТЕ КЛИЕНТИ РАБОТА КОЛКОТО ИСКАШ.
  СЪЩИТЕ ПРЕДЛАГАТ РАБОТА И ЗА ГЕРМАНИЯ КАТО ТАМ ЗАПЛАТАТА Е НАПРАВО СМЕШНА. 12 ЧАСОВ РАБОТЕН ДЕН ЗА 1400 ЕВРО И КАТО ПЛАТИТЕ КВАРТИРАТА ОСТАВАТ 1000 ЕВРО. БРУТНОТО ЗАПЛАЩАНЕ ИЗЛИЗА 5,80 ЕВРО НА ЧАС ПРИ МИНИМАЛНА НЕОБЛАГАЕМА СТАВКА 8.5 ЕВРО НА ЧАС. И КАТО СИ ПЛАТИТЕ КВАРТИРАТА РАБОТИТЕ ЗА 3 ЕВРО НА ЧАС. А КЪДЕ ОТИВАТ ДРУГИТЕ 5.5 ЕВРО. РАБОТИТЕ ЗА ТУРСКИ КЮРДСКИ ПОСРЕДНИЦИ КОИТО ЗАБОГАТЯВАТ НА ВАШИЯ ГРЪБ.
  ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБЯВИ С ТЕЗИ ТЕЛЕФОНИ.

 58. ИЗМАМИ
  27 август, 2018 в 20:55 | #58

  0886688232 Нов телефон за ИЗМАМИ за работа в чужбина.Старият е 0894063904.Само се замислете,ако си толерантен ще си сменяш ли телефона за контакти.

 59. ИЗМАМИ
  11 септември, 2018 в 10:24 | #59

  Тел-0894063904-мами че поема пътните.Когато пристигнеш и започнеш работа ти се удържа транспорта и още 150 евро за него от заплатата.

 60. ИЗМАМИ
  12 септември, 2018 в 18:43 | #60

  Тел-00420792583337 и Тел-0894063904 са на един и същ измамник който уж поема пътните,а когато започнеш работа от заплатата ти се удържат пътните разходи и 150 евро за измамника. Пазете се от обяви с тези телефони.

 61. за измамник
  1 октомври, 2018 в 08:04 | #61

  Тези писаници са от провокатора и комисионер,когото показваха за измами по БТВ2 .
  Русенският измамник Константин Георгиев постоянно пише против всички конкуренти.А най- много му пречим ние,защото плащаме пътните и спането и няма как да ни конкурира.Ние сме законна чешка фирма и показваме всички необходими документи при подписване на на договора с работника. Този провокатор с телефон 0886090826 се опитва да продава хора срещу 150 евро.Сам даже не знае къде се намира Чехия и въобще няма никаква фирма и никакви права да извършва тази дейност.Ако видите обяви за работа в Чехия с този телефон 0886090826 се пазете

 62. ИЗМАМИ
  19 октомври, 2018 в 09:12 | #62

  за измамник :Тези писаници са от провокатора и комисионер,когото показваха за измами по БТВ2 .Русенският измамник Константин Георгиев постоянно пише против всички конкуренти.А най- много му пречим ние,защото плащаме пътните и спането и няма как да ни конкурира.Ние сме законна чешка фирма и показваме всички необходими документи при подписване на на договора с работника. Този провокатор с телефон 0886090826 се опитва да продава хора срещу 150 евро.Сам даже не знае къде се намира Чехия и въобще няма никаква фирма и никакви права да извършва тази дейност.Ако видите обяви за работа в Чехия с този телефон 0886090826 се пазете

  Всички обяви с тел-0886090826 са реални.Всеки заминал е доволен,защото не се заплаща транспорт няма никакви комисионни в България и Чехия,а и квартирите са безплатни.Оше при пристигане работника се предава на работодателя.Нека всички знаят,че тези които вземат по 150 евро и оставят хората в обитовни /захвърлени и не ги търсят повече/ пишат срещо тези които не вземат нищо.Важното е,че са си вземали вече 150 евро.А ако откажеш да ги дадеш те оставят на улицата.

 63. Пламен ИЗМАМЕН
  19 октомври, 2018 в 09:16 | #63

  Аз лично изгорях.Дадох 150 евро и 10 дни чаках и си плащах за нощувки.Добре че имах пари и се прибрах в България.

 64. Пламен ИЗМАМЕН
  19 октомври, 2018 в 09:20 | #64

  Заминах по обява с тел-00420792583337,0894063904 като се доверих на казаното от тях че са Чешка фирма.Заблуди ме и чешкият телефон за контакти.

 65. Пламен ИЗМАМЕН
  19 октомври, 2018 в 09:23 | #65

  @ИЗМАМИ
  Написаното за тел-00420792583337,0894063904 е истина.Даваш 150 евро и си захвърлен.Ако нямаш пари си на улицата.

 66. ИЗМАМЕНИ
  19 октомври, 2018 в 09:27 | #66

  0892354306 е новият телефон на Измамниците за работа в Англия и Германия с телефони-0876871309,0876074881,0886458341.Те винаги си променят телефона за контакти. Пазете се.

 67. Пламен ИЗМАМЕН
  22 октомври, 2018 в 11:34 | #67

  0886688232,0894063904,00420792583337,00420792569977 Това са телефоните,чрез които заминах да работя в Чехия.Заблудиха ме Чешките телефони за контакт.Изгорях с 150 евро и заплатени 10 нощувки.Добре,че имах пари и успях дасе прибера в България.

 68. ИЗМАМИ АНГЛИЯ ГЕРМАНИЯ
  29 ноември, 2018 в 09:41 | #68

  0876871309,0892354306,0876074881 ВАЖНО! ПРЕДПАЗЕТЕ СЕ ОТ ИЗМАМИ ЗА РАБОТА В АНГЛИЯ И ГЕРМАНИЯ. За тази цел преди да се обадите на посоченият телефон за контакти го изпишете в „GOOGLE“ за да се уверите,че обявата е реална,а не от Измамниците Виктор Джаджаров,Ася,Слави и.т.н. Пазете се от ИЗМАМИ.

 69. ИЗМАМИ АНГЛИЯ ГЕРМАНИЯ
  17 декември, 2018 в 18:15 | #69

  0876871309,0892354306,0876074881. ВАЖНО! За да се прекратят измамите за работа в чужбина,когато се обадите на телефона за контакти и Ви поискат пари на ръка или по банков път,сигнализирайте „Икономическа полиция“ и „Инспекция по труда“кажете им телефона за контакт с който сте разговаряли /ако трябва направете запис на разговора/.Това е начина да се прекратят измамите.

 70. Любопитен
  13 януари, 2019 в 15:14 | #70

  @ИЗМАМИ
  До автора на написаното под номер 62. Автора Г-н Стефан Ангелов който се занимава с подсигуряване на работа в Чехия /вземаше по 150 евро/ и вече не е в Прага.Бихте ли писали кога по „БНТ“2 сте гледали предаване за този Константин Георгиев. Ако може да видим и предаването.

 71. ИЗМАМИ АНГЛИЯ ГЕРМАНИЯ
  19 януари, 2019 в 18:10 | #71

  0892354306,0876074881,0876871309 и много други са телефоните за контакт за работа в Англия,Германия,Шотландия в публикуваните обяви от Измамниците Ася,Слави,Джаджаров. Пазете се и когато видите обява за тези страни изпишете телефона за контакт в „GOOGLE“за да се уверите,че не са тези небезизвести измамници.Не давайте пари по никакъв повод в България за обработка на документи,превод и легализиация,интервю и всичко измислено от тези измамници.Когато разговаряте с тях и Ви поискат пари,запишете разговора и Сигнализирайте „Инспекция по труда“и „Икономическа полиция“. Само така ще прекратят измамите за работа в чужбина. Знайте,че Англия тази година месец март напуска „Евро съюза“. Гледайте телевизия и слушайте новини за да разберете какво става в Англия. ПАЗЕТЕ СЕ САМИ И НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ.

 72. МНОГО СМЕ ДОВОЛНИ ОТ АГЕНЦИЯТА ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНА С ТЕЛ.-0886090826
  11 април, 2019 в 11:27 | #72

  тел.-0886090826 сигурен телефон. Ние сме група от 8 човека които ползвахме услугите на Агенцията за подбор на персонал с тел.за контакти-0886090826. Тръгнахме доста уплашени да не сме излъгани.Но както обявяват,че няма комисион в България и Чехия е така.Пристигнахме в Чехия без да си платим нищо за транспорт.Бяхме предадени лично от тях на работодателя. Обявените заплати са реални. Вземами ги редовно.Много сме доволни.Даже ги препоръчваме. Обаждахме се на много телефони но всички искат пари. Само те не вземат никакви пари.Благодарим им.

 73. ИЗМАМЕНИ ОТ ТЕЛ-0894626689
  11 април, 2019 в 12:01 | #73

  ТЕЛ.-0894626689 е телефон на Измамите за работа в Германия.Пазете се.Всичко при тях е докато ти вземат 35 евро за да си запазиш място за пътуването.Никъде не заминаваш и 35 евро ги няма.Много внимавайте с обяви за Германия,Англия,Шотландия,Ирландия.Поискат ли Ви пари значие ИЗМАМА.Сигнализирайте Икономическа полиция и Инспекция по труда.Само така ще премахнем тези ИЗМАМНИЦИ.

 74. ИЗМАМЕНИ ОТ ТЕЛ-0886382834
  9 май, 2019 в 09:14 | #74

  Този телефон е новият на Измамниците Ася и Слави.Реших да работяв Англия.Обадих се и ми бе поискано да испратя автобиография и снимка.Потърсиха ме и ми поискаха да преведа пари по дадена от тях банкова сметка.Казаха,че след превеждането на парите заминавам до 2-3 дни.Вече минаха 20 дни исъм си още в България. Пазете се и не давайте никакви пари предварително България. Искат ли се пари значи е Измама.

 75. ИЗМАМИ ОТ ТЕЛ-0882479711
  28 май, 2019 в 14:25 | #75

  Всички обяви за работа в Чехия с този телефон са Измама.Обявява заплата от 1200 евро,която е нереална.Пише работен ден 12 ч.работнаседмица 5 дни.В Чехия се работи 10ч.,а с почивките стават 12 ч.Заплата от 1200 евро,няма как да се сформира.Трябва да се има впредвид,че 25 крони са 1 евро.При 5 дни работа немогат да се получат часовете за такава заплата.Реално за работата която предлага се получават 25000 крони /1000 евро/,за заработен пълен месец. Не се връзвайте на тези обяви с телефон-0882479711

 76. ИЗМАМИ ОТ ТЕЛ.00420606812368
  5 март, 2020 в 13:38 | #76

  00420606812368 ИЗМАМА! ВНИМАНИЕ! ЗА РАБОТА В ЧЕХИЯ,ГЕРМАНИЯ,АВСТРИЯ. По обява от този телефон се обадихме преди 20 дни и заедно с жена ми кандидатствахме за работа в Чехия.Обадихме се и една жена ни каза,че няма никакъв проблем ще тръгнем от София но по банков път трябва да изпратим по 60 евро за транспорт.Изпратихме но все още сме в България.Когато се обадим по телефона въпросната жена се представя с различни имена.Разбрахме,че сме Измамени и че искат ли се предварително пари е ИЗМАМА.Сигурни сме,че начина на работа в другите страни е същият.Не давайте никакви пари предварително в България.Ние не внимавахме но вие внимавайте с такива Измамни обяви.

 77. Анонимен
  9 октомври, 2020 в 16:41 | #77

  Бебо :
  Освен тези с телефон 082823446 които работят без такси има и други които не вземат никакви пари за Чехия в България с тел-0886090826

 78. Доволен от услугата
  17 ноември, 2020 в 09:55 | #78

  По обява от тел.0886090826 заминах да работя в Чехия.Не заплатих никаква комисионна,а транспорта беше безплатен и се удържаше от първа заплата 130 лв.Заплатите които обещават са реални и се изплащат редовно.Няма измами.Спокойно ги препоръчвам.

 79. Измама за работа в Чехия
  27 януари, 2021 в 11:53 | #79

  0887980271-Това е телефона по която обява заминах да работя в Чехия.При предварителните разговори обещанията бяха големи.Когато пристигнах разбрах,че ще работя за 60 крони на час.При много работни часове едва стигнах до заплата 600 евро.След удръжките ми останаха 400 евро.Много се пазете от тези измамници.

 80. Пламен ИЗМАМЕН
  3 февруари, 2021 в 10:03 | #80

  0887490573-Измама.Това е телефона който пуска обяви за работа в Чехия и мами със заплатите.Обявяват заплата 2500 лв.минимум,а когато пристигнеш при работа доста часове разбираш,че няма да получаваш по вече от 1500 лв.Обещанията са големи но всичко е Измама.Много се пазете от тези Измамници.

 81. 0886090826 Исинска обява без измами
  12 април, 2021 в 15:22 | #81

  0886090826-Обяви реални и без измама.Предлага работа в Чехия-за заводи,цехове,фабрики,складове и много други работни места,заплата 22500-27500 крони /900-1100 евро/,ТД,осигуровки.Седмичен аванс 1000 крони /40 евро/.Без език.Не се взема никакъв комисион в България и Чехия.Транспорта е безплатен и се удържа от първа заплата. гр.Варна тел.-0886090826 до 19 ч. Работя по тази обява със съпруга си в Чехия.Доволни сме много.

 82. 0885200877-ИЗМАМА ЗА ЧЕХИЯ
  21 април, 2021 в 16:55 | #82

  0885200877-Този телефон публикува обяви за работа в Чехия в сайта „ZOR.BG“и се представя за Трудова Агенция.Това е фирма „ТЕДИДА-ООД“ с ЕИК-124044255.При провека се установи,че такава лицензирана Агенция няма.Предлага работа в 50 завода.Живее се в луксозни апартаменти.За да стигнеш до Чехия трябва да си платиш транспорта и Писиар теста за „COVID-19“. До тук добре.Но на Агенцията за уреждане на работата трябва за заплатиш 300 лева. Пазете се много от тези Измамници.

 83. 00420792731316 ИЗМАМА ЗА ГЕРМАНИЯ
  24 април, 2021 в 16:10 | #83

  00420774075663, 00420728777466, 00420792731316. ИЗМАМА. МНОГО СЕ ПАЗЕТЕ ОТ ОБЯВИ С ТЕЗИ ЧЕШКИ ТЕЛЕФОНИ ЗА РАБОТА В ГЕРМАНИЯ.Пристигате в Чехия вземат Ви пари за да Ви уредят да работите в Гемания казват изчакайте тук и Ви захвърлят на улицата.Заблуждават с големи заплати от 1800 евро. Пазете се.Това са Българи с Чешки телефони.ИЗМАМНИЦИ.

 84. 00420777444484 ИЗМАМА ЗА РАБОТА В ЧЕХИЯ
  28 юни, 2021 в 15:16 | #84

  00420777444484 Публикува обяви за работа в Чехия.В сайта „bazar.bg“ е фирма „Mentorex personal-s.r.o. Обявява заплата 140-165 крони на час или заплата 35000-41250 крони еквивалент на /1400-1650 евро/. В сайта „Grad.bg“ е фирма „Данч Консултинг-ООД“.Обявява заплата 85-90 крони на час или заплата 21250-22500 крони еквивалент на /850-900 евро/. Автора е един и същ Петър Петров. Въпрос с повишена трудност.Прилича на измама. А дали няма връзка с излъченото по „НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ“ през 2018 г. предаване „Вместо работа в чужбина нощувка на улицата“. Дали няма връзка с главният герой измамницата Зорница Стоянова и Генадий Генадиев и украинката Ирина,измамили Борислав и Николай с по 150 евро.и още 10 човека преди тях. Тези обяви клонят към измама.Трябва да се пазим много.Да не даваме никакви пари.Всеки има право да вземе самостоятено решение.

 85. 0886090826 НАЙ ТОЧНИ
  10 октомври, 2021 в 15:36 | #85

  0886090826 Е телефона на истината за работа в Чехия.Не се взема никакъв комисион,транспорта е Безплатен,Квартирите са също Безплатни.Обявените заплати са реални и се изплащат редовно. Който иска да не е измамен да се обърне към тях с тел.-088609026 гр.Варна „ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ“.

 86. ИЗМАМЕН ЗА ГЕРМАНИЯ-004915175677397 И 0884759628
  21 октомври, 2021 в 10:14 | #86

  Всички записани за работа в Германия и пуснали депозит за квартириа от 80 евро сме Измамени и Подведени /тел.-004915175677397 но имат и други Немски телефони./. Имат и обяви с Български телефони един от тях е- 0884759628 но не е само той. Следете други обяви за работа в Чужбина дали не са с Българските телефони за работа в Гемания. Ако Ви поискат пари в България значи е Измама.Отнася се за всички обяви за Работа в Чужбина. Пазете се от тези ИЗМАМНИЦИ.

 87. Анонимен
  19 ноември, 2021 в 12:57 | #87

  @ИЗМАМЕН ЗА ГЕРМАНИЯ-004915175677397 И 0884759628
  Имат и друг-0876074881 освен 0884759628 и пускат обяви и за Холандия и Англия.

 88. Анонимен
  29 ноември, 2021 в 16:07 | #88

  @Анонимен
  Вече Измамниците имат още един Български телефон-0886832551.

 89. Анонимен
  29 ноември, 2021 в 16:08 | #89

  @Анонимен
  Най новият им телефон-0886832551.Добре е когато видите обява за Германия,Англия,Холандия да проверявате в GOOGLE телефона за контакт.

 90. Анонимен
  31 декември, 2021 в 16:28 | #90

  @Анонимен Имат и друг-0876607466

 91. Анонимен
  31 декември, 2021 в 16:32 | #91

  @ИЗМАМЕН ЗА ГЕРМАНИЯ-004915175677397 И 0884759628 Измамниците преди да бъдат давани по телевизията за измамени много хора с по 150 евро и оставени на улицата в Чехия обявите им с тел-0884759628 за контакт беше Зорница Стоянова,а сега са Златка,Диан и най различни.

 92. Ваньо
  15 януари, 2022 в 20:13 | #92

  Хитрия мошеник се рекламира навсякъде в сайтовете като сам си пише положителни коментари с имена на несъществуващи и нереални клиенти. Човека е психично болен и от години плюе по конкурентите му във всички сайтове в които са му позволили да безчинства.
  Ще се опита да Ви убеди че е най-честния и не взима комисионна в България! Не се подлъгвайте!
  Мами като Ви поставя пред свършен факт-Когато вече сте пристигнали в чужбина иска пари за да ви свърже с работодател, а такъв там няма. Няма работа и само ви взема парите. И после се чудите какво да правите там!
  Пазете се от Константин Георгиев , тел. 0886090826
  http://www.burkan.info/2333418/ДОКАЗАНА_ИЗМАМА_ПО_БНТ2_С_ТЕЛ__0886090826.html

 93. Анонимен
  18 януари, 2022 в 13:37 | #93

  Андрей Енев :
  ЗА ЧЕХИЯ ЩЕ ВИ КАЖА 5 НЕЩА:
  1.ВСИЧКИ ОБЯВИ В ИНТЕРНЕТ- особено в ало.бг и град.бг и работа.бг се пишат от посредниците на автогара Флоренц в Прага- тяхното свърталище- Основните и най-опитните са: ТОШКО ИВАНОВ, СТЕФАН АНГЕЛОВ и СНЕЖАНА. ИЛИ от техните партньори в България, които са в най-различни градове – Пазарджик, В. ТЪрново, Русе и т.н
  2.ПО ЗАКОН за да осъществяват посредническа дейност по наемане на работа е необходимо да имат реални фирми с ЕИК, а не просто някакви измислени имена на фирми, които дават по обявите
  3. Дори да имат фирми, за да са законни- трябва да имат номер на лиценз за посредници и най- важно трябва да ти покажат договор с чешкия ви работодател
  4. Дори да имат всичко това- НЯМАТ ПРАВО ПО ЗАКОН ДА ВИ ИСКАТ ПАРИ. ИЗРИЧНО Е ЗАПИСАНО
  5. АКО ВИ ИСКАТ ПАРИ – веднага се обърнете към посолството в ПРАГА на номер- +420222212011 или към полицай на автогарата и просто посочете хората, които ви искат пари- веднага ще ги задържа

  Това е истината! Но наивните хора се доверяват на измамниците и заминават без трудов договор. А там не получават такъв и им се предлага обща работа за мизерни пари без договор. И това е в най-добрия случай. Може да им вземат парите и да няма никаква работа.

 94. До Ваньо за Чехия
  19 януари, 2022 в 16:16 | #94

  Ти пътувал ли си с тях.Първо в обявите с тел.-0886090826 няма мъж,а се обажда жена.Не знам как мами при положение,че не взема никакъв комисион и транспорта до Чехия е безплатен и се удържа от първа заплата.Няма такива глупаци да те заведат до Чехия Безплатно и да те захвърлят.Само някой с психични отклонения може да го направи /става въпрос за такъв като теб/. Жената не пътува,а шофьора на автобуса предава работниците на Чешкият работодате и той съответно им заплаща транспорта. Май на никой занимаващ се с такава работа не му е приятно,че не се вземат никакви пари. Нека всеки прочел това си направи сам равносметка има ли някаква истина от написаното от Ваньо. При всеки разговор който им се обади се казва няма нужда от никакви пари,само трябва да си подсигурите храна за няколко дни докато се изплати аванса. А това като снимки е много старо и публикувано от техни конкуренти.Основният се обявяваше като Янчев.Като гледам снимките май още от 2015 г. са дразнители.

 95. Истината за 0886090826
  20 януари, 2022 в 21:50 | #95

  Наблюдател
  14.09.2015 | 09:59
  Краси и жена му от русенските села, които сами си пишат положителни коментари и плюят другите фирми и клиенти които са недоволни от тях. Предлагам сами да дадат обяснение за ето този репортаж за тях. Старият им телефон е 082823446, а новият 0886080926. в този репортаж на БНТ 2 се вижда номера, както че мамят хората и има излъгани по тяхната обява.http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-varna/kak-da-se-predpazim-ot-izmami-za-rabota-v-chuzhbina

 96. A sega de
  20 януари, 2022 в 21:56 | #96

  Константине засрами се вече! И жена ти ли пускаш в измамите, та казваш „се обажда жена“? Щото прочетох много интересен коментар:
  „Слави
  26.10.2013 | 21:18
  0886558161 082823446 Краси и жена му още от 2004 г мамят хората.Даваха ги тогава по телевизията как мамят хората.От Русенско село са. Много жалби има срещу тях.“
  http://www.marica.bg/plovdiv/gradat/vnimavajte-mamqt-sas-sezonna-rabota-v-chujbina?page=3

 97. Ваньо
  21 януари, 2022 в 08:34 | #97

  Ц ни позна бре Коко!!! Аз съм тоя дето оправи жена ти не ме ли помниш???

  https://www.nekorektno.bg/2017/09/28/подлите-измамници-с-тел-0886090826/

  Много си хитър но хората вече не са балами и номерата ти не минават. Безплатния ти билет си го избиваш многократно като заведете хората при украинците в Чехия да работят без договор и без заплата. И това е оптимистичния вариант защото другия е Стефан Ангелов да им вземе по 150-200 евро да си избиете билетите и печалбата, и после да не ги заведе при никакъв работодател.
  На фалшивите ти доволни клиенти никой не вярва.

 98. До Смешник Ваньо
  21 януари, 2022 в 16:45 | #98

  Личи си,че си много прост.Нещо бъркаш с това което пишеш за тел.-0886090826.Май имаш впредвид Зорница Стоянова която я даваха по Нова телевизия за много измамени с 150 евро за Чехия и оставени на улицата.Нейни тел.-0884759628,0876074881.За да се уверите в написаното изпишете в ГУГАЛА „Вместо работа в чужбина нощувка на улицата“.Нова телевизия ще Ви каже всичко. Май измамниците търсят да прехвълят направеното от тях на други.

 99. Смешник Ваньо
  22 януари, 2022 в 10:00 | #99

  По начина на писане този Ваньо по всичко прилича,че е небезизвестният Иван Иванов бивш затворник и най големият измамник за работа в чужбина. Тази Зорница Стоянова е от неговият екип. По Нова телевизия много точно репортерите разказват за много измамени за Чехия с 150 евро и оставени на улицата. Аз го гледах гледайте го и Вие „Вместо работа в чужбина нощувка на улицата“.А телефоните на Зорница Стоянова-0884759628,0876074881 и сега излизат но с други имена. А кой е този Стефан Ангелов сигурно е агентура. Тези с тел.-0886090826 те предават на Чешкият работодател,който заплаща билета на шофьора,и съответно работодателя го удържа еднократно от заплата. Само един въпрос на Ваньо за какви Украинци говори?

 100. Константин Георгиев
  22 януари, 2022 в 10:42 | #100

  Значи тука много неверни неща са писани за мене! Не се казвам Красимир ,това ми е партизанското име. И тез изброените имена дето се казва че пиша с тях не само те ,имам още.
  Заявявам категорично че не съм измамник! Няма значение че 2015 година ме хванаха в измама тия от БНТ 2. Аз вече не мамя и съм честен човек! Ето виждате че тази година още не са ме давали по телевизията.
  Аз не мамя хората ,те сами се намамват. Тези дето се оплакват от мен са много нахални боклуци! Искат хем работа хем пари. Не може и двете! Дадох му работа на тоз Балъков и пак недоволен. Ама много злобен и нахален ви казвам! Онзи другия Янчев го заведох на екскурзия в Чехия ,и ескурзовод му дадох ,а после недоволен че съм му взел 150 евро. Измамници ви казвам големи са тез!
  Искам да кажа и че всички клиенти безплатно ги извозвам до Чехия. Няма измама! Така ги извозвам че им излиза през носа возенето. Остават хем без пари хем без работа.
  За фирмата какво да ви кажа? Фирмите и трудовите договори не са модерни вече. Вижда се какво става по света всички работят онлайн без договори. Пък и аз съм агент на чешката служба по заетостта и работиме заедно по намирането на работа без договори и осигуровки на хората. Агентурата там се грижи да ги настани в конюшни по 20 човека ,и да ги свърже с тамошните робовладелци. Ама това си е в реда на нещата. Хората са много доволни от всичко и затова денонощно ми пишат похвали в българските сайтове. Дори ми казаха че не ходят на работа ,само и само да ме защитят от злобните и завистливи колеги дето пишат неверни данни за мен.
  В заключение ще кажа че аз съм най-коректния агент за работа в Чехия и можете спокойно да ми доверите парите и банковите ви сметки.
  тел. 0886090826 денонощно!

 101. Реалното за 0886090826
  22 януари, 2022 в 12:17 | #101

  @Константин Георгиев
  Много добра фантазия. Но нищо.Всеки с психични отклонения ще пише така.Всеки може да се обади на тел.-0886090826 и жената вдигаща телефона ще му обясхи,че няма никакви комисионни,пътува се до Чехия безплатно и кандидата се предава лично на Чешкият работодател,който заплаща на шофьора билета и впоследствие еднократно го удържа от заплата.

 102. Наблюдател
  22 януари, 2022 в 12:29 | #102

  жената вдигаща телефона е жената за измамника с многото имена Константин Георгиев
  Краси и жена му от русенските села, които сами си пишат положителни коментари и плюят другите фирми и клиенти които са недоволни от тях. Предлагам сами да дадат обяснение за ето този репортаж за тях. Старият им телефон е 082823446, а новият 0886080926. в този репортаж на БНТ 2 се вижда номера, както че мамят хората и има излъгани по тяхната обява.http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-varna/kak-da-se-predpazim-ot-izmami-za-rabota-v-chuzhbina

 103. Paleto001
  22 януари, 2022 в 12:42 | #103

  Ваньо верно ли си опънал жена му хахахаха
  момчета мерси че предупреждавате за измамници и аз си търся работа в чужбина

 104. korekten prodavach
  22 януари, 2022 в 12:52 | #104

  Константин Борисов Георгиев няма вече никакви клиенти. По цял ден обикаля сайтовете да дебне какво са писали за него, и да дриска познатите до болка едни и същи глупости. Вече дори не си прави труда да пише имена, а пише анонимно. Няма смисъл да му отговаряте или доказвате каквото и да било. Той няма капацитета да го разбере, или съзнателно се опитва да го омаловажи или отрече.
  Тия стари неща от 2015 година нямали значение …Как да нямат значение след като си бил разобличен като измамник? Да не би да си се поправил вече и да не мамиш?! Има една стара поговорка: Вълка козината си мени, но нрава НЕ. Кой би се доверил на доказан измамник? Естествено че няма да има повече клиенти и ще му се наложи самия той да ходи В Чехия да работи като общ работник без трудов договор и осигуровки. Защото в Русе, или по-точно селото от което е няма работа за некадърници като него!

 105. Ваньо
  22 януари, 2022 в 14:17 | #105

  До Смешник Ваньо :
  Личи си,че си много прост.Нещо бъркаш с това което пишеш за тел.-0886090826.Май имаш впредвид Зорница Стоянова която я даваха по Нова телевизия за много измамени с 150 евро за Чехия и оставени на улицата.Нейни тел.-0884759628,0876074881.За да се уверите в написаното изпишете в ГУГАЛА „Вместо работа в чужбина нощувка на улицата“.Нова телевизия ще Ви каже всичко. Май измамниците търсят да прехвълят направеното от тях на други.

  Дам много съм прост ,ама я кажи как прекара Балъков ,Янчев ,Слави и многото други измамени от теб за работа в Чехия!
  Дори да приемем клеветите ти че съм бивш затворник и измамник ,това оправдавалите за твоите измами?
  За какъв Чешкия работодател и за каква заплата говориш като карате хората при робовлделците които не дават заплати и договори? Да попитаме ли Балъков или и това било стара работа и вече не мамиш?
  Смешника си ти Коко. Колото и да лъжеш по сайтовете няма да прокопсаш щото умните хора ще прочетат и мненията на другите хора.

 106. Ваньо
  22 януари, 2022 в 14:21 | #106

  Paleto001 :
  Ваньо верно ли си опънал жена му хахахаха
  момчета мерси че предупреждавате за измамници и аз си търся работа в чужбина

  Верно е. Женицата си имаше нужди а пък на Коко не му палеше самолета та го отмених в тази тежка работа. Но иначе тя много го обича. Обича го когато носи пари вкъщи. През другото време обичаше мене. Казваше ми тоя моя с малкия самолет пак не го вдигна. Горката как да не я оправиш.

 107. korekten prodavach
  22 януари, 2022 в 15:41 | #107

  Paleto001 :
  Ваньо верно ли си опънал жена му хахахаха
  момчета мерси че предупреждавате за измамници и аз си търся работа в чужбина

  Моля! Пак заповядай.
  Не съм специалист в тази сфера, но доколкото прочетох по сайтовете, не е желателно да се обаждаш по обяви в българските сайтове за работа в чужбина. Почти сигурно е че ще те измамят. Търси лицензирана фирма с офис и искай да ти покажат лиценза им за тази дейност. Няма да се срамуваш! Ти си в правото си да поискаш да ти докажат че са честни. И договор! Задължително още тука преди да си заминал да ти го дадат!
  Другия вариант е да заминеш при твой доверен приятел, роднина и той да те настани там. После ще си търсиш работа там по техните обяви.

 108. ДО НАБЛЮДАТЕЛЯ
  22 януари, 2022 в 17:05 | #108

  @Наблюдател Нещо нищо не се вижда за даването по телевизията.Но ако изпишеш в ГУГАЛА „Вместо работа в чужбина нощувка на улицата“ много добре от репортерите на „НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ“ ще ти бъде обяснено за Зорница Стоянова с тел.-0884759628,0876074881 За многото измамени с 150 евро и оставени на улицата.Аз пиша реални неща които всеки ако има желание ще ги види истинските измамници.

 109. korekten prodavach
  23 януари, 2022 в 09:32 | #109

  Константине, ти имаш ли моралното право да съдиш другите, след като си доказан измамник?
  Господ е казал „не съди за да не бъдеш съден“.
  Не се раздвоявай шизофренично, а пиши и отговаряй с истинското си име!
  А сега да караме въпросите подред:
  1. Помниш ли какво вършиш с другите ти самоличности?
  2. Как се казва фирмата ти за посреднически услуги – точно наименование, седалище и номер на лиценз.
  3. В България даваш ли на клиента договор с чешкия му работодател?
  4. Мамил ли си клиенти през 2015 година, и как ще обясниш наличието на твоя телефон в телевизионен репортаж на БНТ 2 за излъгани хора с обяви за работа в чужбина?
  5. Защо си взел пари в България от клиент Цако Балъков, цитирам го “ 100 лв. преведох на Константин Борисов Георгиев (пазя квитанцията)“?
  6. Защо пишеш клевети в сайтовете за хора които законно извършват същата дейност като теб?
  7. Защо си писал в обявите ти данни на чужда фирма занимаваща се с друга дейност?
  Засега толкова.

 110. СИИРДЖИЯ
  23 януари, 2022 в 10:11 | #110

  @korekten prodavach До korekten_prodavach Достатъчно ти четем глупостите.Покажи данните на друга фирма.Кой си ти да търсиш точни данни.Никъде няма нещо давано по БНТ2 /ако има покажи го/,стига си цитирал документ всеки може да си напише документ принтира и публикува,вече си безинтересен и всички разбрахме целта ти.Истинско доказателство е измамата на Зорница Стоянова с тел.-0884759628,0876074881 когато изпишеш в ГУГАЛА „Вместо рабора в чужбина нощувка на улицата“ Репортерите на „НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ“ точно описват цялата измама с 150 евро.

 111. korekten prodavach
  23 януари, 2022 в 11:02 | #111

  Нищо не трябва да доказвам на тебе. През годините хората са те разобличи в не едно престъпно деяние. Не случайно измамения Балъков ти знае трите имена. Бачев също добре те познава. И предпочитам да вярвам на тях, а не на теб, защото те се представят с истинските си имена и снимки, за разлика от теб. Подмолна и подла гадина си, но все някой от измамените или набедените че са измамници ще те докопа и много ще се радвам ако след това повече няма да можеш да дрискаш по сайтовете.

 112. ДО ПСИХИЧНО БОЛНИЯТ
  23 януари, 2022 в 11:39 | #112

  @korekten prodavach На истина доказа,че си психично болен.Сега нещо забрави за Ваньо да пише.Вече има нов „paleto001“.Не доказваш защото нямаш какво да докажеш,като доказаха за Зорница Стоянова.Но вече не ти забелязваме,причината е болеста ти.По този начин рекламираш като психично болен обявите с тел.-0886090826.Те могат да ти благодарят.

 113. korekten prodavach
  23 януари, 2022 в 11:47 | #113

  Добър опит, но неуспешен Константине!
  Иван Иванов – Ваньо не съм аз и не пиша от негово име. Той си е само твой фен. И много други фенове имаш, но аз нямам нищо общо с тях. Ти си си създал доста враго от които ще си патиш. Нали знаеш, кой какво си направи….
  Не ми вменявай твоите психопатии, Константине! Те са си само твои.
  Айде, няма ли да почнеш с псувните и по мен, като при Янчев?
  Ненормалник!

 114. ЗА ЧЕХИЯ
  24 януари, 2022 в 10:32 | #114

  Не е ясно този korekten prodawach какво има впредвид. Обаждах се на тел.-0886090826 като клиент и ми бе обяснено,че не заплащам нищо,ако нямам пари за транспорт ме извозват до Чехия предават ме на работодателя той заплаща на шофьора билета и съответно той ми го удържа от заплата. Питах какви пари ми тябват казаха ми никакви но трябва да имаш храна до аванс.

 115. ЧЕТА
  25 януари, 2022 в 10:05 | #115

  Не знам но ми направи впечетление,че администратора на сайта трябва да вземе мерки и обърне внимание на този потребител korekten prodavach Тук само е пълно с негови публикации.Пише едно и също. На всеки вече му е ясно начина на това писане.

 116. ха-ха
  5 февруари, 2022 в 09:48 | #116

  ЗА ЧЕХИЯ :
  Не е ясно този korekten prodawach какво има впредвид. Обаждах се на тел.-0886090826 като клиент и ми бе обяснено,че не заплащам нищо,ако нямам пари за транспорт ме извозват до Чехия предават ме на работодателя той заплаща на шофьора билета и съответно той ми го удържа от заплата. Питах какви пари ми тябват казаха ми никакви но трябва да имаш храна до аванс.

  ха-ха обаждал се сам на себе си да пита дали е коректен. Скрий се ве смешко!
  Краси-Константин и жена му още от 2004 г мамят хората.Даваха ги тогава по телевизията как мамят хората.От Русенско село са. Много жалби има срещу тях.
  Краси и жена му от русенските села, които сами си пишат положителни коментари и плюят другите фирми и клиенти които са недоволни от тях. Предлагам сами да дадат обяснение за ето този репортаж за тях. Старият им телефон е 082823446, а новият 0886080926. в репортаж на БНТ 2 се вижда номера, както че мамят хората и има излъгани по тяхната обява.
  Истината е, че той и жена му намамват хората по телефона и в обявите с тези безплатни извозвания. А накрая съучастниците им ги водят при робовладелци които не им дават трудови договори и ги държат без заплати с месеци. Дават им само седмичен аванс 40 евро колкото да оцелеят. Дали тези робовладелци не са му много благодарни на Константин, и за това им плащат билета за автобуса? Отдавна е разкрита тактиката му.

 117. ха-ха
  5 февруари, 2022 в 09:52 | #117

  ЧЕТА :
  Не знам но ми направи впечетление,че администратора на сайта трябва да вземе мерки и обърне внимание на този потребител korekten prodavach Тук само е пълно с негови публикации.Пише едно и също. На всеки вече му е ясно начина на това писане.

  Трябва да вземе мерки и да ти забрани да дрискаш редовните ти глупости. Хората през годините са те разкрили че си измамник, и това не можеш да го опровергаеш с нищо.
  А тук е цялата истина за Константин Георгиев и жена му която отговаря на телефон 0886080926.
  nekorektno.bg/2022/01/24/най-реален-измамник-за-работа-в-чехия

 118. ХА-ХА
  9 февруари, 2022 в 19:47 | #118

  Не знам но май трябва да се вземат мерки с този korekten prodavach пише всичко доказано от себе си.Гледал по БНТ2 някакво предаване за измама но май само той. Доказано предаване за измама е даваното по НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ако всеки иска да го види може да изпише в ГУГАЛА Вместо работа нощувка на улицата това наистина е истина и то доказана. Но всички разбраха,че този писател се е родил много прост и ще си остане такъв.Можеби с писанията си създаватеорема която сам доказва.За роден простак това е постижение.

 119. ЧЕХИЯ
  13 февруари, 2022 в 10:11 | #119

  Не знам но тези с тел.-0886090826 за Чехия са доказали на всички че не вземат пари и няма измама.

 120. истината за 0886090826
  13 февруари, 2022 в 15:54 | #120

  Актуализирана версия на проучването за Константин Борисов Георгиев от гр. Русе, пл. Възрожденски №6, бл.Ирена, вх.2, ет.4, тел. 0886090826 и 0886558161
  nekorektno.bg/2022/01/24/най-реален-измамник-за-работа-в-чехия

 121. ЧЕХИЯ
  14 февруари, 2022 в 17:56 | #121

  Много си еднообразен.Но колкото и да пишеш всеки заминал и доволен се обажда на роднини,приятели и.т.н.Тези с тел.-0886090826 могат да работят и без обяви,защото от години ги знаят,че не вземат никакви пари.Ти си актуализирай и проучвай.Мисли се за инспектор от полицията.На всички си ясен с писанто си и доказването само от твои заключения.Във всеки сайт вече си много известен проучвательо. Това доказателство в nekorektno.bg е написано от теб нещастник. Всеки вече знае за korekten prodavach. Рейтинга им е много висок и винаги ще има хора да пътуват с тях за твое съжеление.

 122. Истинска истина за 0886090826
  17 февруари, 2022 в 16:15 | #122

  @истината за 0886090826 ОБЯВИТЕ С ТЕЛ.-0886090826 са от Варна и автобуса им е с Варненска регистрация. Ако им се обадиш и ги попиташ какво дължа ще Ви кажат нищо.От Вас искат само лична карта с минимум валидност 6 месеца и ако не сте ваксинирани ден преди тръгване трябва да си направите антигенен тест.Ако нямате пари за транспорт Ви извозват безплатно и Ви предават на работодателя /не работят с посредници или кординатори/ той Ви заплаща транспорта и Ви го удържа от заплата.Започвате работа в понеделник,а аванс вземате в петък.Още от България Ви казват за този период от време да си вземете храна от България или да имате 10-20 евро джобни. Всеки може да се обади и провери дали е истина написаното.

 123. korekten prodavach-ИЗМАМНИК
  19 февруари, 2022 в 10:56 | #123

  Оказа се че този korekten prodavach е измамник за работа в Германия с тел.-004915175677397 и се казва Генадий.Работи съвместно с измамничката Зорница Стоянова.Сега вече мамят за Англя,Холандия но с Български телефони-0884759628,0876074881,0885593270 имат и други.Основно завличат по 50-80 евро.

 124. Анонимен
  22 февруари, 2022 в 15:05 | #124

  @korekten prodavach-ИЗМАМНИК Вече и телефон-0879147596

 125. Анонимен
 126. korekten prodavach
  9 март, 2022 в 16:30 | #126

  Аз мислех, че вече си отишъл да се лекуваш, а пък ти продължаваш да дрискаш тука глупости и да се излагаш? Ами те хората вече разбраха, че яко ти хлопа дъската, след като с всичките ти профили се дискредитира.

 127. Анонимен
  9 март, 2022 в 17:33 | #127

  Ти korekten prodavach си за лечение.Доказан измамник по Нова Телевизия /партизанин с много имена-Генадий,Йозеф Матошек и други./. Ако искаш си припомни предаването по Нова Телевизия /как измами много хора с по 150 евро/,като изпишеш в ГУГАЛА „Вместо работа в чужбина нощувка на улицата“. Отдавна трябваше да си прибран.Сега продължаваш да мамиш за Англия,Германия,Холандия но си станал по скромен вземаш по 50-80 евро и никой никъде не заминава.Не си забравил и Чешкият си телефон-00420776854216 и пускаш обяви за Германия.Имаш и други телефони-0879147596,0049015175677397,0884759628,0876074881.

  @korekten prodavach

 128. KOREKTEN PRODAVACH ИЗМАМНИК
  14 март, 2022 в 10:46 | #128

  @Анонимен
  Ти измамнико си доказан измамник с обявите си с Чешкия телефон за Германия-00420776851216 още от 2019 г.Много обичате цялата ти група да си сменяте имената.Тогава бяха Марияна Димитрова,Радостина Христова и по банков път вземаха по 60 евро и до тук.Сега мислиш,че всичко е забрвено.Но не.Изпишете Чешкият телефон в ГУГАЛА и ще се уверите,че отново след 3 години пак търсят риби за Германия.

 129. НЯМА Измама
  4 април, 2022 в 16:30 | #129

  @korekten prodavach Хората наистина разбраха,че няма измами от обявите с тел.-0886090826. Не се вземат пари никъде. Всеки който като теб не е разбрал може да се обади и увери.

 130. Анонимен
  25 юли, 2022 в 09:39 | #130

  @KOREKTEN PRODAVACH ИЗМАМНИК
  Вече смени телефона,а той е-0896435171. Характерно за теб измамнико.

 131. ИЗМАМЕНИ
  25 юли, 2022 в 09:40 | #131

  @KOREKTEN PRODAVACH ИЗМАМНИК
  Вече смени телефона,а той е-0896435171. Характерно за теб измамнико.

 132. ИЗМАМНИЦИ
  8 октомври, 2022 в 14:54 | #132

  @ИЗМАМЕНИ Tези Изманици с тел.-0896435171 освен за Германия и Холандия вече мамят и за Англия.За да работиш в Англия вече трябва да имаш Виза /в сила е от 2021 г./. Те не подсигуряват Виза вземат пари и Ви захвърлят.Не давайте пари за да не Изгорите.

 1. 0 trackbacks