Начало > Убий българина! > Внимавайте, дебнат ви търговците на роби!
Внимавайте, дебнат ви търговците на роби!

Странстващ

Потресаващи факти за ужасиите, които българите преживяват в опита им да си намерят работа в Чехия, разказва в интернет препатил мъж с псевдоним Странстващ

А оттук можете да прочетете материал по същата тема, пак за Чехия от разследващата журналистка от в. Десант Диана Славчева

Историята, която тук ви предлагаме, прочетохме в този форум – http://pozvanete.bg/forums/viewtopic.php?t=1204и ви я поднасяме без редакторска намеса:

Странстващ:

„Аз съм работил в различни градове в Чехия и различни заводи, знам почти всичките агентури и координатори – кои са мафии и кои не. Ако има хора които мислят да заминават нека първо се допитат до такива които са патили.
Виждам че интереса със запитванията за Чехия е голям, досега съм отговорил на абсолютно всеки, но ще оставя и предварително тук на темата малко основна информация, за да знаете преди да тръгнете, но ако сте решили че в Чехия ще спечелите пари, сбъркали сте държавата. Чехия- парична единица крона, всеки българин минал през там знае че още не са минали към евро. Приблизително 26 чешки крони са 1 евро, 14 крони- 1 бг лев. Като цяло да работиш в Чехия за по-малко от 70 крони на час си е сериозна загуба на време, даже вече ако сте се хванали за такива пари трябва да правите поне по 100-110 часа минимум на седмица или 400-до 440 на месец. В цяла Чехия посредниците които ви уреждат (набутват) на работа са мрежа от бивши словаци лежали по чешките затвори, украинци и тук най-лошото в последните години и българи, които печелят на гърба на сънародниците си, повечето освен че са доста отдавна там си знаят езика много добре става вече дума за българите и като сърбаш попарата на един и искаш да се махнеш уж съвсем случайно получаваш номера на друг българин или словак, който после се оказва че е дружка с този от когото бягате и пак отивате на друг мошеник, за когото буквално работите за едно ядене и за нищо друго. Иначе храната е сравнително евтина, при заплата ако вземате от порядъка на 15 – 20 000 крони ще си живеете нормално без да се притеснявате, както казах по горе това не е държавата в която можете да спестите пари, за други може да е относително, виждал съм хора там всякакви, пушачи, алкохолици, вечерта взима заплата, а на другата сутрин няма за един хляб, като вечерта си е върнал борчовете и пак нищо. Пазете се там конкретно от хора като (на някои не им знам всички имена) Младен Емилов, Веселин Петков Василев от Враца, Стефан Димитров, Георгиев , Ханка, Станислав, агентури като Ariete MB, Edymax, Presente, и много други боклуци за които в момента не мога да се сетя, почти всички са ми минали през главата.

Малко информация за Словакия, страна много по-мизерна от България бих казал, не дай си боже някой да се излъже да стъпи там да припечелва. Парична единица крона, още по евтина и от чешката, съотношение спрямо еврото 30 крони за евро и там идва гаврата че вместо да работите за повече крони отколкото в Чехия, ще вземате много по-малко от Чехия. Другата истина е че цените на храните и дрехите са петорно по-високи от Чехия. Пазете се там от боклуци като Зобан – словак около 50-те забогатял от посредническа дейност на гърба на идиотите, неговите хора от мрежата В Чехия му носят хора, също така за самата Словакия през него минават 90% от тия които си търсят работа. Нека има късмета да дойде на море пак в България. Нека видим.

Словения – страната на заблудата, преди няколко години хвърлиха денарите и преминаха на евро, сега в момента е страшна инфлация, най-евтиния хляб е 1 евро и 20 цента, макар че за вас завода превежда на посредника по 8 евро на час + 7.50 за храна на ден + 5 евро за пътни, а до вас от посредника до вас стигат по 2.50 до 3 евро на час, 3.50 за храна ако изобщо ви ги дадат и към 2 евро за път, които също няма да ви дават 90% от хората които отиват в Словения да работят минават през всеизвестната българска госпожа от Добрич -Стела Димитрова или както е сега Стела Мезе, взела фамилията от словенския си мъж Само Мезе, та тия двамцата са най-известните мошеници в момента за Словения, даже бият по измами тия от Чехия, имат да дават заплати на излъгани българи за близо половин милион евро. Аз лично имах лошия късмет да мина и през тях, дано да не се засечем някога в България.
Има и други хора патили си от тях – вижте и на izlugan.com , а там коментарите са повече от по 40-50 човека които си чакат парите, хиляди евра, аз изгорях с малко с около 1000 евро, нека като им се върне един ден се сетят, това което видях там е покъртително, строители български работещи и от 2 години без един цент в джоба, мъжа им дава пари по 20-30 евро колкото да не умрат от глад, и ядат препечен хляб с маргарин и после хайде пак на обекта. Та замислете се много сериозно преди да тръгнете да печелите от такива държави където е играл руския ботуш, защото там има един голям К*Р и нито цент, защото по-добре за 300-а лв. ,но сигурни и с покрив над главата както са повечето от вас които ми пишат, отколкото да спите по автогарите в чужда държава, където никой не го интересува кой сте и дали имате пари.

Щях да забравя като добавях имена към мошениците горе да спомена за Иван Иванов от Чехия, млад към 28-30 годишен тарикат подвизаващ се в област Бърно, ще продаде и майка си за пари.

Два са по-сигурните начини да отидете на работа навън, забравете всички посредници и мошеници. Единият е да отидете на сигурно при ваш човек работещ отдавна в дадената страна и той да ви осигури работа и квартира, другият е да знаете поне един официален за света език, английски, немски, испански или какъвто и да е друг с който можете да се оправите, отивате директно в страната, настанявате се на общежитие и си търсите през това време работа чрез трудовата им борса или вестниците.”

Постингът е от 2009 г., но с изключение на инфлацията едва ли много са се променили нещата.

РЕКЛАМА
 1. Митко
  23 юни, 2011 в 08:04 | #1

  Това с ходенето на място да си търсиш работа го забрави. Съвсем сериозно.

  1. Трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да знаеш поне един общоприет език.
  2. Постоянно се „до“квалифицирай с помощта на всевъзможни курсове в България, за изграждане на ПО-ДОБРО CV.
  3. Намери си през Интернет един ДОБЪР рекрютър който да ти търси работа вместо теб. По-добре дори няколко.
  4. Направи си една ЕТ фирма в България, чрез която можеш да работиш и като БГ контрактор в чужбина. Като контрактор никой там не те пита имаш ли право или не да работиш там. В същото време много по-добре е да си плащаш данъците на изкараното в България, отколкото там където си изкарваш парите.
  5. НЕ тръгвай от България БЕЗ да имаш подписан договор.

  Съветите не се отнасят за общи работници и селскостопански работници.

  Успех

 2. Андрей Енев
  20 май, 2012 в 00:12 | #2

  ЗА ЧЕХИЯ ЩЕ ВИ КАЖА 5 НЕЩА:
  1.ВСИЧКИ ОБЯВИ В ИНТЕРНЕТ- особено в ало.бг и град.бг и работа.бг се пишат от посредниците на автогара Флоренц в Прага- тяхното свърталище- Основните и най-опитните са: ТОШКО ИВАНОВ, СТЕФАН АНГЕЛОВ и СНЕЖАНА. ИЛИ от техните партньори в България, които са в най-различни градове – Пазарджик, В. ТЪрново, Русе и т.н
  2.ПО ЗАКОН за да осъществяват посредническа дейност по наемане на работа е необходимо да имат реални фирми с ЕИК, а не просто някакви измислени имена на фирми, които дават по обявите
  3. Дори да имат фирми, за да са законни- трябва да имат номер на лиценз за посредници и най- важно трябва да ти покажат договор с чешкия ви работодател
  4. Дори да имат всичко това- НЯМАТ ПРАВО ПО ЗАКОН ДА ВИ ИСКАТ ПАРИ. ИЗРИЧНО Е ЗАПИСАНО
  5. АКО ВИ ИСКАТ ПАРИ – веднага се обърнете към посолството в ПРАГА на номер- +420222212011 или към полицай на автогарата и просто посочете хората, които ви искат пари- веднага ще ги задържа

 3. николаи
  16 април, 2013 в 08:26 | #3

  здрасти.понеже невярвам на никои и да попитам.един приател ме вика в чехия да работя в леарски завод в чешка будовица.ти кво ша кажеш

 4. 16 април, 2013 в 12:01 | #4

  Скоро в Десант пак имаше материал за измамите с работа в Чехия. Но ако имаш там твой човек, който ти гарантира работата мисля, че е добре. Тия измами са свързани с посредниците, които не си изпълняват обещанията. Повече не мога да ти кажа нищо – ако имаш вяра на твоя човек – отивай.

  Поздрави!

 5. Работещ в Чехия
  9 май, 2014 в 13:40 | #5

  Лично аз ползвах услугите преди осем месеца на тел-082823446 за работа в Чехия.В момента работя и си получавам заплатата редовно.Доволен съм от услугата.На всички искам да кажа,че при тях няма измама.

 6. Бебо
  25 януари, 2015 в 16:14 | #6

  Освен тези с телефон 082823446 които работят без такси има и други които не вземат никакви пари за Чехия в България с тел-0886090826

 7. Теодор
  4 март, 2015 в 17:55 | #7

  Тези с телефон 0886090826 наистина работят без такси в България,не мамят и вършат работа.ЗЗаплатите които са обявили в обявите си са реални.Не са пирамида.

 8. Калоян
  5 юли, 2015 в 17:08 | #8

  Рискувах,като повярвах на Теодор и ползвах услугите на обява с тел-0886090826.В България не платих нищо освен билета до Прага.Посрещнаха ме настаниха ме и съм доволен от услугата.Заплатите които обевяват са реални. След всеки заработен месец си получавам редовно заплатата,а всяка седмица аванс. В Прага плащаш но не съжеляваш защото всички е точно.

 9. Анонимен
  10 юли, 2015 в 01:07 | #9

  Ха ха ха всички изброени са мошенници ама ма тоя телефон са цвете. 🙂

 10. Калоян
  14 юли, 2015 в 09:40 | #10

  Аз си пиша това което ми се е случило,а това,че някой хора се подиграват на написаното от мен не е от значения.Когато се работи без предварителни такси,естественно,че мошенничество неможе да има,а обявите на тел-0886090826 са без никакви такси в България. Аз лично пак казвам,че съм доволен.@Анонимен

 11. Мирослав
  16 август, 2015 в 18:40 | #11

  Калоян е прав и аз ползвах услугите по обява от-0886090826 и също нищо не платих в България освен билета.Получавам заплата каквато ми бе казана.Всичко е много точно.

 12. Петя
  30 септември, 2015 в 16:33 | #12

  Аз също ползвах услугите на обява от Шумен с тел-0886090826 и не сбърках.В България си платих само автобусният билет в деня на тръгване.Бях посрещната в Прага и след настаняването ми на работа платих еднократно 150 евро за услугата.Заплатата която ми бе обещана в България като размер си я получавам редовно. Теодор,Калоян и Мирослав са прави.

 13. Вълю Мечкаров
  6 октомври, 2015 в 22:35 | #13

  Ся да кая на вси.Кат писах у гугала „ДОВОЛНИ БУЛГАРИ ОТ ЧЕХИЯ“ он ми кажува „недоволни българи от чехия“ епа гугала се чуди как има доволни?
  Ако някой не вярва да напише „доволни българи от чехия “
  Навсякъде в InterNet пише 0886090826 е телефон за измама
  Като са толкова коректни защо не направя договор в БГ нотариално заверен?
  Защото са боклуци и господ ше ги прати в АДА

 14. Добрев
  7 октомври, 2015 в 18:11 | #14

  За момента най точно за Чехия работят обяви с телефон-0886090826.Всичко което е написано против тях е от вдин търтей Тодор Янчев.Той дйде в Чехия и започна работа.Работи 5-7 дни.През цялото време казваше,че не е платил нищо.После каза,че го изработили в Чехия и му взели 200 евро.След това каза,че е дал 150 евро.Но когато каза търтеят,че са му взели 200 евро,поиска заем от нас до аванса защото тези 50 евро в повече го объркали.Взе си аванса нищо не върна та открадна и на един колега телефона и изчезна.Та този боклук оплюва но ако ни падне ще му ебем майката. А когато се обадите на този телефон точно се казва,че в България в деня на тръгване са плаща само билета до Прага,а при свършена работа агентурата си взема еднократно 150 евро.Всичко което казват е точно,каквато заплата кажат такава се получава тук. За търтеи наистина тук място няма.От заплатата ни се удържа само по 100 евро за обитовна,където сме по 2-3 човека. Агентурата с която работят е точна и коректна.

 15. Измамен
  31 декември, 2015 в 11:24 | #15

  Ето и истината за телефон 0886090826. Хората сами си пишат тук положителните коментари,а защо някой може ли да се досети. Защото са най големите измамници за работа в чужбина. Бяха разкрити и разобличени по безпорен начин. Ако изпишете телефона им в гугъл и ще излезнат само измами за този номер и това са измами които са доказани и са разобличени. Ето само една от обявите срещу тях,но ако влезнете в izmami.com за тях има няколко страници от много хора,които са се жалвали от тях. Четете винимателно и гледайте репортажа за тези измамници и се досетете кой си пише тук и по много други форуми сам положителните коментари.
  Най наглите измамници с телефон 0886090826
  Прегледано 43 пъти от 30 Декември 2015. №: 2196777
  как не ви е срам…как може да сте толкова нагли и безкрупулни…признайте си,че сте измамници…разобличиха ви по категоричен начин по БНТ2 и почвате да търсите причина в конкуренция и какво ли не само и само да не си признаете,че сте измамници….и как може да пишете в обявите си,че предлагате работа с гаранция като на хората им вземат парите и ги захвърлят на улицата…това работа с гаранция ли е….няма такава наглост и безочие.
  ето клипа отново за този който не го е гледал.
  http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-varna/kak-da-se-predpazim-ot-izmami-za-rabota-v-chuzhbina

  Цена: Безплатно

  Телефон: 0886090826

 16. Работещ в Чехия
  31 декември, 2015 в 19:35 | #16

  Аз заминах по обява от тел-0886090826 и вече работя 1 година. Във всички сайтове накой си Тодор Янчев постоянно пише за този клип от преди 4 месеца. Този господин ако е сигурен в себеси нека излезе на екрана по някоя телевизия/та дори и по БНТ2-Варна/ и да си каже мъката. Ако го направи и си поеме отговорността то тогава може да се каже,че той говори истината. По телевизията не е както в сайтовете,защото за което газваш носиш отговорност. Точно обяви с тел-0886090826 не вземат никакви пари в България,а в Прага се заплаща при свършена работа /по точно когато всички ти е уредено/ няма как да си измамен.

 17. Данчо от Хасково
  1 март, 2016 в 09:54 | #17

  Преди два месеца по обява в „bezplatno.net“ от тел-0886090826 заминах за Чехия.Аз съм строител. ВБългария не заплатих нищо освен автобусният билет. В Прага бях посрещнат настанен в обитовна/трима мъже сме в стая/,а след това на работа. След всичко свършено си платих еднократно за услугата. Доволен съм получавам си обещаната заплата и всяка седмица аванс. Пътувах спокойно,защото в България не бях дал нищо.

 18. Данчо от Хасково
  1 март, 2016 в 09:59 | #18

  Преди два месеца по обява в сайта „bezplatno.net“ от тел-0886090826 заминах да работя в Чехия.В България не платих нищо освен автобусният си билет.Посрещнаха ме настаниха ме в обитовна/трима мъже в една стая/ след това ми подсигуреха работата за която бяхме говорили.Аз съм строител. След като всичко беше уредено си платих за услугата. Доволен съм получававам си заплатата за която бяхме говорили,а също и редовно получавам аванс.

 19. Динко
  2 март, 2016 в 15:44 | #19

  0886090826 по обява от този телефон в интернет пространството заминах преди 4 мрсеца за Чехия.Направи ми впечатление,че не искат никакви пари в България.Така и беше.Заплатих си само транспорта. Когато пристигнах и ме настаниха на работа и ми подсигуриха квартира тогава си заплатих комисиона в Чехия.Когато не си дал нищо в България се пътува по спокойно.

 20. Динко
  2 март, 2016 в 15:44 | #20

  0886090826 по обява от този телефон в интернет пространството заминах преди 4 мрсеца за Чехия.Направи ми впечатление,че не искат никакви пари в България.Така и беше.Заплатих си само транспорта. Когато пристигнах и ме настаниха на работа и ми подсигуриха квартира тогава си заплатих комисиона в Чехия.Когато не си дал нищо в България се пътува по спокойно

 21. Тодоров
  21 март, 2016 в 16:04 | #21

  За 0886090826 май Динко е прав.Доста хора дойдоха да работят в Чехия чрез тях и коментарите им са положителни. Доволни са.

 22. Тодоров
  21 март, 2016 в 16:06 | #22

  За 0886090826 май Динко е прав.Доста хора дойдоха да работят в Чехия чрез тях и коментарите им са положителни.Доволни са.

 23. Игнатов
  10 април, 2016 в 18:30 | #23

  0886090826 и техните обяви.Работят без никакви измами защото са представители на Чешка агенция за България и нямат право да вземамт пари в България.Когато пристигнеш в Прага те посрещат,настаняват на работа,подсигуряват ти квартира и при свършената работа еднократно си заплащаш за услугата.Обявените от тях заплати са реални и ги получаваш в Чехия. Няма измама,а и не може да има,защото за услугата си плащаш когато вече си на работа.

 24. Игнатов
  10 април, 2016 в 18:31 | #24

  0886090826 и техните обяви.Работят без никакви измами защото са представители на Чешка агенция за България и нямат право да вземамт пари в България.Когато пристигнеш в Прага те посрещат,настаняват на работа,подсигуряват ти квартира и при свършената работа еднократно си заплащаш за услугата.Обявените от тях заплати са реални и ги получаваш в Чехия. Няма измама,а и не може да има,защото за услугата си плащаш когато вече си на

 25. Ангелов
  24 април, 2016 в 10:46 | #25

  За 0886090826 в InterNet има доста добри отзиви,а също и в много форуми.Пише се,че нямат фирма но са представители на Чешка агенция за България.Щом не се заплаща нищо в България,а се заплаща за услугата при свършена в Чехия то няма как да си измамен.

 26. Д.Ив
  3 май, 2016 в 18:08 | #26

  Дяволите да ви вземат, продажници. Българи сме си и пак се лъжем, хора без събест са това! Аз бях в Испания и мен ме излъгаха и то много жестоко!
  Няколко съвета:
  1. Никога не отивайте да работите при българи, освен, ако това не са ви познати.
  2. Вече не ни харесват много никъде, напълни се с мошеници, цигани, турци, които много лъжат и крадат. За 5 лева отгоре не рискувайте, ами научете поне един западен език и то говоримо, за да може в случай на проблем да можете да се обърнете към институция и да се оплачете. Обикновено, ако се оплачете и докажат измама, фирмата или този, който се е отнесъл зле с вас ще трябва да изплати обезщетение, обикновено става дума за поне 5 000 евро. Институциите навън работят и само трябва да се подаде оплакване! НЕ СТЕ В БЪЛГАРИЯ, ВНИМАНИЕ ЩЕ ВИ ОБЪРНАТ ВЕДНАГА! Лошото е, че мнозинството не говорят добре български, какво остава за друг език и от там идва проблема.
  Господ Ви е дал глави, използвайте ги и мислете добре.
  Бюрото по труда също лъже.
  3. Внимавайте и проверявайте добре всичко в интернет, дори да няма информация за някоя фирма/човек, то обезателно може да има на друг език. Относто ОТТО Уъркфорс (OTTO Workforce), които набират български персонал доста ожесточено наскоро, за тях има много информация на полски език от много измамени поляци.

  Късмет.

 27. Стаменов
  19 май, 2016 в 13:26 | #27

  За Чехия в interNet пише че тел-0886090826 работят без измами и не вземат никакви комисионни в България,а работят като представители за България на Чешка агенция,която им е забранила да оперират с пари.А също и в доста форуми,отзивите са добри.Разговарях няколко пъти с тях и ми казаха,че комисиона се заплаща на Агенцията след като си настанен на работа и ти е подсигурена квартира. Замнавам в четвъртък чрез тях.Когато пристигна и видя всичко ще пиша.

 28. Стаменов
  31 август, 2016 в 16:22 | #28

  За Чехия в internet написаното за тел-0886090826 е истина няма измами.Заминах чрез тях и не бях измамен,а съм доволен. Посрещнаха ме настаниха ме и за свършената работа еднократно си платих. Вече три месеца работя и всичко е много точно с получаваненето на заплата и аванс.

 29. Валя
  24 октомври, 2016 в 13:32 | #29

  За Англия в internet пространството пише за тел-0885089245 и 0886458341,че са най големите измамници.Пазете се от тях и не давайте пари в България,а също и не превеждайте по банков път.Често са с имена Мартин,Станимира,Марто,Ани и много други измислени.

 30. Стефан
  19 ноември, 2016 в 11:24 | #30

  В internet за ТЕЛЕФОН 0886090826 пише че работят без комисион в България.Няма измами.Обаждах се по техни обяви,найстина не искат пари в България.Когато пристигнеш в Чехия и си назначен на работа и ти е подсигурена квартирата еднократно заплащаш в Чехия за услугата.

 31. Dimitrov
  30 декември, 2016 в 12:56 | #31

  Dobarden interesuvame za chexiq edna firma za sedalki na koli poznavateli nataliq dimitrova s mobilen nomer 0885128758/ 080020060

 32. Стамо
  26 януари, 2017 в 14:53 | #32

  Пазете се от тази Наталия Димитрова.

 33. Стамен
  19 февруари, 2017 в 17:53 | #33

  0877254139,0893272183,0896598261,0877731392 и потребители „workcz“и“jobscz“ публикуват във всички сайтове най измамните заплати за работа в Чехия в складове и неквалифициран труд от 1000-1100 евро/30000 крони/.Дори чех не получава такава заплата та камо ли българин.Реалните заплати за такава работа са 650-800 евро/максимум 20000 крони/.Такива заплати в Чехия от 1000-1100 евро се получават от специалисти и майстори.Всеки може да провери в чешките сайтове и ще се увери,че написаното е истина. Стандарта в Чехия е нисък. Кавито са им измамните обяви такава ще им е и услугата. Пазете се от тези потребители и телефони.

 34. измамен
  16 август, 2017 в 07:37 | #34

  0886090826 Наглите и безкрупулни измамници с нов текст за ИЗМАМА в обявите си.
  БЕЗ КОМИСИОН В БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ ЧЕШКА АГЕНЦИЯ ПО ЗАЕТОСТТА КОЯТО ЛИЧНО ВИ ПОСРЕЩА И НАСТАНЯВА С ДОГОВОР И ОСИГУРОВКИ ПО ЧЕШКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
  Къде се е чуло и видяло Агенцията по заетоста да дойде да те търси по автогарите и да те посреща.Много съмнително и глупаво.Може ли да обясните как сте ангажирали Агенцията по заетоста,че не само на мен но и на всеки ще му е интересно да чуе лъжите ви.В коя държава Агенцията по заетоста ще се ангажира да ходи по автогарите в който и да е било град и да търси и посреща общи работници. Да е някой компютърен специалист с 2 или 3 висши образования предполагаемо е да иде някой да го посрещне но общи работници в 5:00 сутринта на автогарата в Чехия е Невъзможно.В репортажа по БНТ2 за вас се казва,че не се посочва име на компанията и нямате офис.Как тогава Агенцията по заетоста на Република Чехия сключи договор точно с вас.
  Ето това сте вие.Вижда се от репортажа тук:
  http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-varna/kak-da-se-predpazim-ot-izmami-za-rabota-v-chuzhbina
  Цитатат от текста в репортажа на БНТ2:
  Фирма предлага „законна работа в Чехия без комисион”. В обявата обаче не е посочено седалище или име на компанията.От телефонния разговор става ясно: Автобусният билет се поема единствено, който се плаща в деня на тръгване и при пристигане и настаняване в Прага, трябва да има 150 евро.
  Оказва се, че вече има излъгани по тази обява.
  Ако не искате да бъдете измамени,да ви вземат парите и захвърлят на улицата НЕ Ползвайте услугите на тел.0886090826
  Кликнете върху снимката, телефона на измамниците се вижда ясно.

 35. Пламен
  16 август, 2017 в 09:20 | #35

  За тел-0886090826 в „internet“пространствот има писани само хубави отзиви. Измаменият е писал същото и на 31.12.2015 г /под номер 16/и сега се повтаря.Репортажа който е отбелязан е същият и на 31.12.2015 г. Много интересно,че след почти две години се публикува същото,пак агенции,пак пристигащи автобуси в 5:00 часа и.т.н. В училище се казваше,че повторението е майка на знанието. А кой ли е този измамен които почти след две години пише същият текст.

 36. Пламен
  22 август, 2017 в 09:02 | #36

  Измаменият е писал същото и на 31.12.2015 г.под номер 15,а не под номер 16.

 37. Вики
  10 септември, 2017 в 09:55 | #37

  0897238703,0878892755,0876939665-Пазете се от обяви за работа от тези телефони. С тел-0897238703 ви предлагат безплатен транспорт до Чехия,но когато пристигнете работите за тях и получавате 300 евро заплата за месец.Те Ви стгат за храна и квартира.Ако решите да се приберете в България нямате пари за транспорт. С тел- 0878892755,0876939665 ви прдлагат нереалните за неквалифицирана работа в Чехия заплати 1000-1100 евро.За да ги получите трябва да работите като роб без почивка 6 дни по 12 ч.за седмица 72 ч.за месец 288 ч.Невъзможно. МИРАЖ. ИЗМАМА.

 38. рени
  12 ноември, 2017 в 17:08 | #38

  този от Русе с тел.0886090826 постоянно пише за себе си хубави неща и оплюва другите,а сам е най големият измамник.Проверете номера му в гугъл и сами се уверете.

 39. Анатоли
  19 ноември, 2017 в 11:11 | #39

  За тел-0886090826 в „internet“ и когато влезеш в „Гугала“има само хубави отзиви. Рени ти май си от групата измамници за които пише Вики. Проверете телефоните- 0897238703,0878892755,0876939665 в „Гугала“ и ще се уверите.

 40. Мери
  13 декември, 2017 в 11:15 | #40

  Измамника с тел-0897238703 вече си публикува измамните обяви с нов телефон-0886394260

 41. Потърпевш
  18 декември, 2017 в 09:08 | #41

  само да преупредя всички които са решили да ходят да работят в Чехия да не ползват услугите на телефон 0886090826. големи измамници. във всички сайтове сами си пишат положителните комиентари. Внимавайте с тях. даваха ги и по телевизията като измамници.

 42. Чехия всичко е реално доволен
  21 декември, 2017 в 11:26 | #42

  В „internet“ пространството за тел-0886090826 са отбелязани само добри коментари.Ако се изпише телефона и в „Гугала“ е същото.Обявените им заплати са реални.Не се вземат никакви пари предварително в България.По телевизията и дори по „Господари на ефира“не е давано нищо отрицателно за обявите с този телефон.Работя в Чехия чрез тях.Единственно когато пристигнеш и си настанен на работа и ти е подсигурена квартира се заплаща на агенцията с която работят за услугата. Злобата на измамните им конкуренти е голяма. Какво ли не измислиха „Безплатен транспорт“,“Безплатна квартира“,заплати за неквалифицирана работа 1000-1100 евро. Работя вече една година но работа с такива заплати 1100 евро за неквалифициран труд няма.И аз бих работил за такива пари.Реално за неквалифицирана работа се получава 800-850 евро. Работи се 6 дни.Като стар работни Ви казвам,че възнаграждението за неквалифицирана работа максимум е 80-85 крони на час.

 43. ИЗМАМЕН
  21 декември, 2017 в 11:38 | #43

  ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБЯВИ С ТЕЛЕФОНИ-0899545388,0886458341,064977590 за Германия,Англия,Шотландия.Това са измамниците Ася и Слави с фирма „Евкалип Консулт“-ЕООД,която е лицензирана с номер-2229, но нямат никакви договори с работодатели от Германия,Англия,Шотландия. Вземат предварително /беше 90 лева,а сега е 35 евро/ по банков път се превеждат илисе изпращат по „Изи пей“,“Еконт“ и никъде не заминавате.Имат и още телефони-0878622415,0886074881 и не се знае още колко ще имат. На 13.09.2017 г. по „Господари на ефира“ даваха за техните измами за Германия. Името на измамника от София тогава беше Милен Петков,който вземал по 90 лева и никой никъде не заминал. Не давайте предварително пари в България.

 44. ИЗМАМЕНИ
  21 декември, 2017 в 12:59 | #44

  Обявите с тел-0897238703,0876939665,0895812417,0886394260 за работа в Чехия са най измамните. Предлагат безплатен транспорт,безплатна квартира,предлагат високи заплати за неквалифицирана работа,представят се за лицензирана чешка агенция,представят се за пряк работодател и какво ли не. Всичко с този измамник е добре докато се водят разговорите в България и пристигнеш в Чехия безплатно.Настаняват те на работа и хубавото свърши. Когато дойде време да си получаваш заплата е най голямата изненада. За цял месец възнаграждението ти е 300-350 евро /8000-9000 крони/. Обяснението е че си заработваш транспорта и настаняването на работа /но това продължи 4 месеца докато се прибрахме в България/.Тези пари ти стигат за храна и квартира.В България също можеш да получаваш такива пари но поне за квартира не плащаш.Ако решиш да се прибереш в България нямаш пари за транспорт.Трябва да се обадиш в България и да поискаш назаем,а когато се прибереш трябва да върнеш заема. Препоръчваме на всички които решат да пътуват за Чехия чрез обяви от тези телефони да си вземат повече джобни пари за да могат да се приберат в България. Изпишете телефоните в „Google“ и ще разберете много.

 45. ИЗМАМАМНИЦИ
  29 януари, 2018 в 14:13 | #45

  0876939665,0884492610,0878892755,0895812417 Измамни обяви за работа в Чехия с Измамни заплати.Всички трябва да знаят,че 1EUR,е грубо 27 CZK.Обявите от тези телефони са с нереални и измамни заплати.Има обяви със заплати 1500-1600 EUR,а това са грубо 41000-43000 CZK. Такива заплати в Чехия няма и никога не е имало за българи.Имат една обява за завод за Шкода с 800CZK/час и заплата 960 EUR.Ako се изчисли при 10 ч.работен ден се получава 800CZK/ден,при 25 работни дни се получава 20000 CZK/месец,или 740 EUR/месец.Как се сформира тази заплата 960 EUR/месец,само автора на обявата може да каже /сигурно се работи денонощно/. Нека всички да знаят,че в Чехия за неквалифицирана работа не може да се получи повече от 20000-22000 CZK/месец или не повече от 750-800 EUR/месец.За майстори максимум 30000-32000 CZK/месец,или 1100-1200 EUR/месец. Всеки може да провери дали написаното е вярно във всички Чешки сайтове за работа. Сами си преценете колко са реални и истински обявите с тези телефони.

 46. ИЗМАМАМНИЦИ
  9 февруари, 2018 в 14:49 | #46

  Потърпевш :само да преупредя всички които са решили да ходят да работят в Чехия да не ползват услугите на телефон 0886090826. големи измамници. във всички сайтове сами си пишат положителните комиентари. Внимавайте с тях. даваха ги и по телевизията като измамници.

  Та те не вземат пари нито в България нито в Чехия.Как мамят?Май всички е добре да ползват услугите на тел-0886090826 защото не заплащат нищо и няма как да са измамени. Писателят е гаранция техен конкурент.

 47. ИЗМАМАМНИЦИ
  12 февруари, 2018 в 15:35 | #47

  А също оставят клиентите си директно при работодателя.

 48. ЧЕХИЯ ИЗМАМИ
  18 февруари, 2018 в 12:54 | #48

  ТЕЛ-0876939665,0895812417,0884492610,0878892755,0885642782,0882974865,0885013902,0876460131 са на измамниците които публикуват обяви за работа в чужбина. На 16.02.2018 г.те бяха разобличени с измамите си в 21.38 ч.по новините на „Нова телевизия“със заглавие „Вместо работа в чужбина-нощувка на улицата“.Измамени са Борислав и Николай от София.При пристигане в Прага са им дали празни листи да си напишат имената,взели им по 150 евро и ги оставили да чакат домакинката.Разбрали,че са излъгани те позвънили на телефоните които имали но никой не им отговорил.Няма ли пари и нямало къде да нощуват.На автогарата не можело защото се заключвала.И така останали на улицата. Беше показан репортаж с измамените.Журналистката проведе телефонен разговор с измамничката представяща се за кординатор Зорница Стоянова. Тръгнали са по обява която беше показана „Нови работни места 2017 г.-1400 евро заплата“ за контакти е отбелязано „rabota“,а емейл за връзка „rabota.cz@mail.bg“. Не давайте никакви пари.Не се лакомете по измислени големи заплати за Чехия. Пазете се да не изгорите като Борислав и Николай от тези измамници. Те много бързо се покриха и обявите им /със същият стил на измама/ са с нови телефони- 0885642782,0882974865,0885013902,0876460131 със сигурност няма да са последните. Ще имат много други нови телефонни номера.

 49. ЧЕХИЯ ИЗМАМИ
  19 февруари, 2018 в 23:46 | #49

  ЧЕХИЯ ИЗМАМИ :ТЕЛ-0876939665,0895812417,0884492610,0878892755,0885642782,0882974865,0885013902,0876460131 са на измамниците които публикуват обяви за работа в чужбина. На 16.02.2018 г.те бяха разобличени с измамите си в 21.38 ч.по новините на „Нова телевизия“със заглавие „Вместо работа в чужбина-нощувка на улицата“.Измамени са Борислав и Николай от София.При пристигане в Прага са им дали празни листи да си напишат имената,взели им по 150 евро и ги оставили да чакат домакинката.Разбрали,че са излъгани те позвънили на телефоните които имали но никой не им отговорил.Няма ли пари и нямало къде да нощуват.На автогарата не можело защото се заключвала.И така останали на улицата. Беше показан репортаж с измамените.Журналистката проведе телефонен разговор с измамничката представяща се за кординатор Зорница Стоянова. Тръгнали са по обява която беше показана „Нови работни места 2017 г.-1400 евро заплата“ за контакти е отбелязано „rabota“,а емейл за връзка „rabota.cz@mail.bg“. Не давайте никакви пари.Не се лакомете по измислени големи заплати за Чехия. Пазете се да не изгорите като Борислав и Николай от тези измамници. Те много бързо се покриха и обявите им /със същият стил на измама/ са с нови телефони- 0885642782,0882974865,0885013902,0876460131 със сигурност няма да са последните. Ще имат много други нови телефонни номера.

  ТЕЛ- 0885642782 Пазете се това е новият телефон за връзка на измамниците.

 50. ЧЕХИЯ ГЕРМАНИЯ ИЗМАМИ СТАР ПОЗНАТ ИЗМАМНИК
  22 февруари, 2018 в 16:23 | #50

  0876939665,0884492610,0885642782-„Една истинска история за измамник за работа-Чехия,Германия“. Става въпрос в случая за небезизвестният Иван Иванов /прекарал известно време в затвора/,който от много време се подвизава и набира хора за Чехия и Германия.Много години е разобличаван по медии,сайтове и телевизия.След всеки негов проблем си сменя тел.номер за контакти и по този начин се покрива и си мие ръцете.Последната му измама бе разобличена на 16.02.2018г.по новините на „Нова TV“ в 21.38ч. със заглавие „Вместо работа в чужбина-нощувка на улицата“.Измамени са Борислав и Николай от София които са тръгнали от автогара „Сердика“ гр.София.Пристигайки в Прага са им взели по 150 евро и ги оставили да чакат домакинката.Тя не идва,а тел.номера които имат не отговарят вече.Записали са се по обява „Нови работни места 2017г.-1400 евро заплата“ за контакти „rabota“ и емейл-„rabota.cz@mail.bg“ при лицето Зорница Стоянова.До момента на разобличаването работи с тел.номера: 0876939665,0895812417,0884492610. През всички години с „измислената“ му дейност се е представял и като фирма „Еуро Консултинг“-ЕООД“ с тел.номера-0893272183,0877254139 и негови хора набиращи работни кадри за него Теодора Викторова и Галина Караджова с тел.номер-0876139203,Деси Станимирова-0878895031,Ивайло Пенев и Виктор Джаджаров-0897858350 и много други.След всяка измама си сменя тел.номера,имена за контакти и адреса за приемане на клиенти,като в момента отговаря на следните телефони- 0885642782 и 0887722611,които няма да са последни.Не давайте пари в България и чужбина за да не пострадате като Борислав и Николай от гр.София.Нека след тази статия всеки да си направи равносметка защо си сменя телефоните за контакти и имената на кординаторите си.Ако е толерантен това няма да го прави.Явно разчита на тези пари от измамените за да не умре от глад. Нещастник. За достоверността на горе написаното всеки може да изпише телефонните номера и провери лично.

 51. ЧЕХИЯ ГЕРМАНИЯ ИЗМАМИ СТАР ПОЗНАТ ИЗМАМНИК
  25 февруари, 2018 в 14:01 | #51

  ЧЕХИЯ ГЕРМАНИЯ ИЗМАМИ СТАР ПОЗНАТ ИЗМАМНИК :0876939665,0884492610,0885642782-“Една истинска история за измамник за работа-Чехия,Германия“. Става въпрос в случая за небезизвестният Иван Иванов /прекарал известно време в затвора/,който от много време се подвизава и набира хора за Чехия и Германия.Много години е разобличаван по медии,сайтове и телевизия.След всеки негов проблем си сменя тел.номер за контакти и по този начин се покрива и си мие ръцете.Последната му измама бе разобличена на 16.02.2018г.по новините на „Нова TV“ в 21.38ч. със заглавие „Вместо работа в чужбина-нощувка на улицата“.Измамени са Борислав и Николай от София които са тръгнали от автогара „Сердика“ гр.София.Пристигайки в Прага са им взели по 150 евро и ги оставили да чакат домакинката.Тя не идва,а тел.номера които имат не отговарят вече.Записали са се по обява „Нови работни места 2017г.-1400 евро заплата“ за контакти „rabota“ и емейл-“rabota.cz@mail.bg“ при лицето Зорница Стоянова.До момента на разобличаването работи с тел.номера: 0876939665,0895812417,0884492610. През всички години с „измислената“ му дейност се е представял и като фирма „Еуро Консултинг“-ЕООД“ с тел.номера-0893272183,0877254139 и негови хора набиращи работни кадри за него Теодора Викторова и Галина Караджова с тел.номер-0876139203,Деси Станимирова-0878895031,Ивайло Пенев и Виктор Джаджаров-0897858350 и много други.След всяка измама си сменя тел.номера,имена за контакти и адреса за приемане на клиенти,като в момента отговаря на следните телефони- 0885642782 и 0887722611,които няма да са последни.Не давайте пари в България и чужбина за да не пострадате като Борислав и Николай от гр.София.Нека след тази статия всеки да си направи равносметка защо си сменя телефоните за контакти и имената на кординаторите си.Ако е толерантен това няма да го прави.Явно разчита на тези пари от измамените за да не умре от глад. Нещастник. За достоверността на горе написаното всеки може да изпише телефонните номера и провери лично.

  Ужас наистина е голям измамник.Трябва да се пазим.

 52. 0885593270 АНГЛИЯ ГЕРМАНИЯ ИРЛАНДИЯ ИЗМАМИ
  25 април, 2018 в 11:26 | #52

  0885593270 Ако видите обяви за работа в Англия,Германия,Ирландия и др. с този телефон за контакти се пазете.Вземат Ви парите и никъде не заминавате.

 53. 0885593270 АНГЛИЯ ГЕРМАНИЯ ИРЛАНДИЯ ИЗМАМИ
  25 април, 2018 в 15:29 | #53

  0885593270 АНГЛИЯ ГЕРМАНИЯ ИРЛАНДИЯ ИЗМАМИ :0885593270 Ако видите обяви за работа в Англия,Германия,Ирландия и др. с този телефон за контакти се пазете.Вземат Ви парите и никъде не заминавате.

  Обявите с тел- 0876074881 са на същият измамник.

 54. 0894063904 и 0897238703 Измами за Чехия
  23 юни, 2018 в 12:28 | #54

  Измамника с тел- 0897238703 вече се рекламира с друг телефон за връзка- 0894063904. Текста на обявите му е старият,само телефона за връзка друг. Само измамниците си сменят телефоните за връзка.

 55. Анонимен
  23 юни, 2018 в 12:34 | #55

  Измамника е Виктор Джаджаров. Когато сте си пуснали автобиографията и сте му превели по банков път 200 лв.за подсигуряване на квартира никой не ви търси и никъде не заминавате. Други негови телефони за връзка са- 0876074881, 0886458341, 0877264731, 0879932804, 0877562425. Пазете се,ако не искате дазагубите 200 лв.

 56. Анонимен
  23 юни, 2018 в 12:35 | #56

  @Анонимен Мами за Германия и Англия.

 57. Анонимен
  24 юли, 2018 в 08:28 | #57

  ВНИМАНИЕ ИЗМАМА С ТЕЛЕФОНИ 0876074881, 0885593270.
  ПРЕДЛАГАТ РАБОТА В АНГЛИЯ КОЯТО ИЗЛИЗА ОТ ЕВРОСЪЮЗА И ГОНИ ВСИЧКИ ЧУЖДЕНЦИ А ХОРАТА СИ ПРЕДЛАГАТ РАБОТА ТАМ, ЗАЩОТО СА В ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ С АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА И ЗА ТЕХБНИТЕ КЛИЕНТИ РАБОТА КОЛКОТО ИСКАШ.
  СЪЩИТЕ ПРЕДЛАГАТ РАБОТА И ЗА ГЕРМАНИЯ КАТО ТАМ ЗАПЛАТАТА Е НАПРАВО СМЕШНА. 12 ЧАСОВ РАБОТЕН ДЕН ЗА 1400 ЕВРО И КАТО ПЛАТИТЕ КВАРТИРАТА ОСТАВАТ 1000 ЕВРО. БРУТНОТО ЗАПЛАЩАНЕ ИЗЛИЗА 5,80 ЕВРО НА ЧАС ПРИ МИНИМАЛНА НЕОБЛАГАЕМА СТАВКА 8.5 ЕВРО НА ЧАС. И КАТО СИ ПЛАТИТЕ КВАРТИРАТА РАБОТИТЕ ЗА 3 ЕВРО НА ЧАС. А КЪДЕ ОТИВАТ ДРУГИТЕ 5.5 ЕВРО. РАБОТИТЕ ЗА ТУРСКИ КЮРДСКИ ПОСРЕДНИЦИ КОИТО ЗАБОГАТЯВАТ НА ВАШИЯ ГРЪБ.
  ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБЯВИ С ТЕЗИ ТЕЛЕФОНИ.

 58. ИЗМАМИ
  27 август, 2018 в 20:55 | #58

  0886688232 Нов телефон за ИЗМАМИ за работа в чужбина.Старият е 0894063904.Само се замислете,ако си толерантен ще си сменяш ли телефона за контакти.

 59. ИЗМАМИ
  11 септември, 2018 в 10:24 | #59

  Тел-0894063904-мами че поема пътните.Когато пристигнеш и започнеш работа ти се удържа транспорта и още 150 евро за него от заплатата.

 60. ИЗМАМИ
  12 септември, 2018 в 18:43 | #60

  Тел-00420792583337 и Тел-0894063904 са на един и същ измамник който уж поема пътните,а когато започнеш работа от заплатата ти се удържат пътните разходи и 150 евро за измамника. Пазете се от обяви с тези телефони.

 61. за измамник
  1 октомври, 2018 в 08:04 | #61

  Тези писаници са от провокатора и комисионер,когото показваха за измами по БТВ2 .
  Русенският измамник Константин Георгиев постоянно пише против всички конкуренти.А най- много му пречим ние,защото плащаме пътните и спането и няма как да ни конкурира.Ние сме законна чешка фирма и показваме всички необходими документи при подписване на на договора с работника. Този провокатор с телефон 0886090826 се опитва да продава хора срещу 150 евро.Сам даже не знае къде се намира Чехия и въобще няма никаква фирма и никакви права да извършва тази дейност.Ако видите обяви за работа в Чехия с този телефон 0886090826 се пазете

 62. ИЗМАМИ
  19 октомври, 2018 в 09:12 | #62

  за измамник :Тези писаници са от провокатора и комисионер,когото показваха за измами по БТВ2 .Русенският измамник Константин Георгиев постоянно пише против всички конкуренти.А най- много му пречим ние,защото плащаме пътните и спането и няма как да ни конкурира.Ние сме законна чешка фирма и показваме всички необходими документи при подписване на на договора с работника. Този провокатор с телефон 0886090826 се опитва да продава хора срещу 150 евро.Сам даже не знае къде се намира Чехия и въобще няма никаква фирма и никакви права да извършва тази дейност.Ако видите обяви за работа в Чехия с този телефон 0886090826 се пазете

  Всички обяви с тел-0886090826 са реални.Всеки заминал е доволен,защото не се заплаща транспорт няма никакви комисионни в България и Чехия,а и квартирите са безплатни.Оше при пристигане работника се предава на работодателя.Нека всички знаят,че тези които вземат по 150 евро и оставят хората в обитовни /захвърлени и не ги търсят повече/ пишат срещо тези които не вземат нищо.Важното е,че са си вземали вече 150 евро.А ако откажеш да ги дадеш те оставят на улицата.

 63. Пламен ИЗМАМЕН
  19 октомври, 2018 в 09:16 | #63

  Аз лично изгорях.Дадох 150 евро и 10 дни чаках и си плащах за нощувки.Добре че имах пари и се прибрах в България.

 64. Пламен ИЗМАМЕН
  19 октомври, 2018 в 09:20 | #64

  Заминах по обява с тел-00420792583337,0894063904 като се доверих на казаното от тях че са Чешка фирма.Заблуди ме и чешкият телефон за контакти.

 65. Пламен ИЗМАМЕН
  19 октомври, 2018 в 09:23 | #65

  @ИЗМАМИ
  Написаното за тел-00420792583337,0894063904 е истина.Даваш 150 евро и си захвърлен.Ако нямаш пари си на улицата.

 66. ИЗМАМЕНИ
  19 октомври, 2018 в 09:27 | #66

  0892354306 е новият телефон на Измамниците за работа в Англия и Германия с телефони-0876871309,0876074881,0886458341.Те винаги си променят телефона за контакти. Пазете се.

 67. Пламен ИЗМАМЕН
  22 октомври, 2018 в 11:34 | #67

  0886688232,0894063904,00420792583337,00420792569977 Това са телефоните,чрез които заминах да работя в Чехия.Заблудиха ме Чешките телефони за контакт.Изгорях с 150 евро и заплатени 10 нощувки.Добре,че имах пари и успях дасе прибера в България.

 68. ИЗМАМИ АНГЛИЯ ГЕРМАНИЯ
  29 ноември, 2018 в 09:41 | #68

  0876871309,0892354306,0876074881 ВАЖНО! ПРЕДПАЗЕТЕ СЕ ОТ ИЗМАМИ ЗА РАБОТА В АНГЛИЯ И ГЕРМАНИЯ. За тази цел преди да се обадите на посоченият телефон за контакти го изпишете в „GOOGLE“ за да се уверите,че обявата е реална,а не от Измамниците Виктор Джаджаров,Ася,Слави и.т.н. Пазете се от ИЗМАМИ.

 69. ИЗМАМИ АНГЛИЯ ГЕРМАНИЯ
  17 декември, 2018 в 18:15 | #69

  0876871309,0892354306,0876074881. ВАЖНО! За да се прекратят измамите за работа в чужбина,когато се обадите на телефона за контакти и Ви поискат пари на ръка или по банков път,сигнализирайте „Икономическа полиция“ и „Инспекция по труда“кажете им телефона за контакт с който сте разговаряли /ако трябва направете запис на разговора/.Това е начина да се прекратят измамите.

 70. Любопитен
  13 януари, 2019 в 15:14 | #70

  @ИЗМАМИ
  До автора на написаното под номер 62. Автора Г-н Стефан Ангелов който се занимава с подсигуряване на работа в Чехия /вземаше по 150 евро/ и вече не е в Прага.Бихте ли писали кога по „БНТ“2 сте гледали предаване за този Константин Георгиев. Ако може да видим и предаването.

 71. ИЗМАМИ АНГЛИЯ ГЕРМАНИЯ
  19 януари, 2019 в 18:10 | #71

  0892354306,0876074881,0876871309 и много други са телефоните за контакт за работа в Англия,Германия,Шотландия в публикуваните обяви от Измамниците Ася,Слави,Джаджаров. Пазете се и когато видите обява за тези страни изпишете телефона за контакт в „GOOGLE“за да се уверите,че не са тези небезизвести измамници.Не давайте пари по никакъв повод в България за обработка на документи,превод и легализиация,интервю и всичко измислено от тези измамници.Когато разговаряте с тях и Ви поискат пари,запишете разговора и Сигнализирайте „Инспекция по труда“и „Икономическа полиция“. Само така ще прекратят измамите за работа в чужбина. Знайте,че Англия тази година месец март напуска „Евро съюза“. Гледайте телевизия и слушайте новини за да разберете какво става в Англия. ПАЗЕТЕ СЕ САМИ И НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ.

 72. МНОГО СМЕ ДОВОЛНИ ОТ АГЕНЦИЯТА ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНА С ТЕЛ.-0886090826
  11 април, 2019 в 11:27 | #72

  тел.-0886090826 сигурен телефон. Ние сме група от 8 човека които ползвахме услугите на Агенцията за подбор на персонал с тел.за контакти-0886090826. Тръгнахме доста уплашени да не сме излъгани.Но както обявяват,че няма комисион в България и Чехия е така.Пристигнахме в Чехия без да си платим нищо за транспорт.Бяхме предадени лично от тях на работодателя. Обявените заплати са реални. Вземами ги редовно.Много сме доволни.Даже ги препоръчваме. Обаждахме се на много телефони но всички искат пари. Само те не вземат никакви пари.Благодарим им.

 73. ИЗМАМЕНИ ОТ ТЕЛ-0894626689
  11 април, 2019 в 12:01 | #73

  ТЕЛ.-0894626689 е телефон на Измамите за работа в Германия.Пазете се.Всичко при тях е докато ти вземат 35 евро за да си запазиш място за пътуването.Никъде не заминаваш и 35 евро ги няма.Много внимавайте с обяви за Германия,Англия,Шотландия,Ирландия.Поискат ли Ви пари значие ИЗМАМА.Сигнализирайте Икономическа полиция и Инспекция по труда.Само така ще премахнем тези ИЗМАМНИЦИ.

 74. ИЗМАМЕНИ ОТ ТЕЛ-0886382834
  9 май, 2019 в 09:14 | #74

  Този телефон е новият на Измамниците Ася и Слави.Реших да работяв Англия.Обадих се и ми бе поискано да испратя автобиография и снимка.Потърсиха ме и ми поискаха да преведа пари по дадена от тях банкова сметка.Казаха,че след превеждането на парите заминавам до 2-3 дни.Вече минаха 20 дни исъм си още в България. Пазете се и не давайте никакви пари предварително България. Искат ли се пари значи е Измама.

 75. ИЗМАМИ ОТ ТЕЛ-0882479711
  28 май, 2019 в 14:25 | #75

  Всички обяви за работа в Чехия с този телефон са Измама.Обявява заплата от 1200 евро,която е нереална.Пише работен ден 12 ч.работнаседмица 5 дни.В Чехия се работи 10ч.,а с почивките стават 12 ч.Заплата от 1200 евро,няма как да се сформира.Трябва да се има впредвид,че 25 крони са 1 евро.При 5 дни работа немогат да се получат часовете за такава заплата.Реално за работата която предлага се получават 25000 крони /1000 евро/,за заработен пълен месец. Не се връзвайте на тези обяви с телефон-0882479711

 76. ИЗМАМИ ОТ ТЕЛ.00420606812368
  5 март, 2020 в 13:38 | #76

  00420606812368 ИЗМАМА! ВНИМАНИЕ! ЗА РАБОТА В ЧЕХИЯ,ГЕРМАНИЯ,АВСТРИЯ. По обява от този телефон се обадихме преди 20 дни и заедно с жена ми кандидатствахме за работа в Чехия.Обадихме се и една жена ни каза,че няма никакъв проблем ще тръгнем от София но по банков път трябва да изпратим по 60 евро за транспорт.Изпратихме но все още сме в България.Когато се обадим по телефона въпросната жена се представя с различни имена.Разбрахме,че сме Измамени и че искат ли се предварително пари е ИЗМАМА.Сигурни сме,че начина на работа в другите страни е същият.Не давайте никакви пари предварително в България.Ние не внимавахме но вие внимавайте с такива Измамни обяви.

 77. Анонимен
  9 октомври, 2020 в 16:41 | #77

  Бебо :
  Освен тези с телефон 082823446 които работят без такси има и други които не вземат никакви пари за Чехия в България с тел-0886090826

 78. Доволен от услугата
  17 ноември, 2020 в 09:55 | #78

  По обява от тел.0886090826 заминах да работя в Чехия.Не заплатих никаква комисионна,а транспорта беше безплатен и се удържаше от първа заплата 130 лв.Заплатите които обещават са реални и се изплащат редовно.Няма измами.Спокойно ги препоръчвам.

 79. Измама за работа в Чехия
  27 януари, 2021 в 11:53 | #79

  0887980271-Това е телефона по която обява заминах да работя в Чехия.При предварителните разговори обещанията бяха големи.Когато пристигнах разбрах,че ще работя за 60 крони на час.При много работни часове едва стигнах до заплата 600 евро.След удръжките ми останаха 400 евро.Много се пазете от тези измамници.

 80. Пламен ИЗМАМЕН
  3 февруари, 2021 в 10:03 | #80

  0887490573-Измама.Това е телефона който пуска обяви за работа в Чехия и мами със заплатите.Обявяват заплата 2500 лв.минимум,а когато пристигнеш при работа доста часове разбираш,че няма да получаваш по вече от 1500 лв.Обещанията са големи но всичко е Измама.Много се пазете от тези Измамници.

 81. 0886090826 Исинска обява без измами
  12 април, 2021 в 15:22 | #81

  0886090826-Обяви реални и без измама.Предлага работа в Чехия-за заводи,цехове,фабрики,складове и много други работни места,заплата 22500-27500 крони /900-1100 евро/,ТД,осигуровки.Седмичен аванс 1000 крони /40 евро/.Без език.Не се взема никакъв комисион в България и Чехия.Транспорта е безплатен и се удържа от първа заплата. гр.Варна тел.-0886090826 до 19 ч. Работя по тази обява със съпруга си в Чехия.Доволни сме много.

 82. 0885200877-ИЗМАМА ЗА ЧЕХИЯ
  21 април, 2021 в 16:55 | #82

  0885200877-Този телефон публикува обяви за работа в Чехия в сайта „ZOR.BG“и се представя за Трудова Агенция.Това е фирма „ТЕДИДА-ООД“ с ЕИК-124044255.При провека се установи,че такава лицензирана Агенция няма.Предлага работа в 50 завода.Живее се в луксозни апартаменти.За да стигнеш до Чехия трябва да си платиш транспорта и Писиар теста за „COVID-19“. До тук добре.Но на Агенцията за уреждане на работата трябва за заплатиш 300 лева. Пазете се много от тези Измамници.

 83. 00420792731316 ИЗМАМА ЗА ГЕРМАНИЯ
  24 април, 2021 в 16:10 | #83

  00420774075663, 00420728777466, 00420792731316. ИЗМАМА. МНОГО СЕ ПАЗЕТЕ ОТ ОБЯВИ С ТЕЗИ ЧЕШКИ ТЕЛЕФОНИ ЗА РАБОТА В ГЕРМАНИЯ.Пристигате в Чехия вземат Ви пари за да Ви уредят да работите в Гемания казват изчакайте тук и Ви захвърлят на улицата.Заблуждават с големи заплати от 1800 евро. Пазете се.Това са Българи с Чешки телефони.ИЗМАМНИЦИ.

 84. 00420777444484 ИЗМАМА ЗА РАБОТА В ЧЕХИЯ
  28 юни, 2021 в 15:16 | #84

  00420777444484 Публикува обяви за работа в Чехия.В сайта „bazar.bg“ е фирма „Mentorex personal-s.r.o. Обявява заплата 140-165 крони на час или заплата 35000-41250 крони еквивалент на /1400-1650 евро/. В сайта „Grad.bg“ е фирма „Данч Консултинг-ООД“.Обявява заплата 85-90 крони на час или заплата 21250-22500 крони еквивалент на /850-900 евро/. Автора е един и същ Петър Петров. Въпрос с повишена трудност.Прилича на измама. А дали няма връзка с излъченото по „НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ“ през 2018 г. предаване „Вместо работа в чужбина нощувка на улицата“. Дали няма връзка с главният герой измамницата Зорница Стоянова и Генадий Генадиев и украинката Ирина,измамили Борислав и Николай с по 150 евро.и още 10 човека преди тях. Тези обяви клонят към измама.Трябва да се пазим много.Да не даваме никакви пари.Всеки има право да вземе самостоятено решение.

 1. 0 trackbacks