Начало > Манипулации, Убий българина! > СЪМ ЛИ АЗ ОБЩЕСТВЕНА СОБСТВЕНОСТ!?
СЪМ ЛИ АЗ ОБЩЕСТВЕНА СОБСТВЕНОСТ!?

Валентин Фъртунов

Те ме ваксинират без да ме питат, тъпчейки организма ми с всякакви парчетии от болестотворни протеини, те ваксинират децата ми  и ако се опитам да ги защитя, не ги допускат в детските градини; те ме задължават да си слагам колан в колата, при все че това си е моят живот и аз имам право да разполагам се него, както си искам; те ми забраняват да пуша, въпреки, че вредните привички са си лично моя работа; вкарват ме в обществените образователни клетки още на 4 годинки, лишавайки ме от детство, за да програмират час по-рано мозъка ми; те ми казват как и какво да говоря, как да назовавам циганите, негрите и педерастите и наричат това политическа коректност; те ми забраняват под заплахата от затвор да задавам въпроси за историята и да се съмнявам в тяхната истина за холокоста;  те ме шпионират денонощно чрез телефона, електронната ми поща, гугълите, туитърите, фейсбуците, банките и всякаквите администратори на лични данни – те знаят всичко за мен, те ме манипулират като безправен скот, водят психологически операции срещу мен, натрапвайки ми политически избор, какъвто аз не желая, налагайки ми подсъзнателно да купувам неща от които ми се повръща; те разрушават традициите на рода ми, пазени хилядолетия. Те правят всичко това, при все, че аз никому не вредя и ничии права не накърнявам!

И затова питам

– СЪМ ЛИ АЗ ОБЩЕСТВЕНА СОБСТВЕНОСТ ПО ДЯВОЛИТЕ!

или все още съм личност и индивид със свободна воля!?

Къде се дяна демокрацията, какво им се случи на човешките права, къде се затри свободният дух на човечеството и откъде изпълзяха тия сатрапи, опитващи се да ме превърнат в още една овца от стадото, което доят, стрижат и най-накрая откарват в скотобойната!

РЕКЛАМА
 1. Изгори за да светиш :D
  31 януари, 2013 в 12:37 | #1

  „Те“ си имат имена и адреси, време е да разберем всичко за „тях“, както „те“ знаят всичко за нас… това е истинският ход против, това ще промени играта и я променя.

 2. Изгори за да светиш :D
  31 януари, 2013 в 12:41 | #2

  и още нещо, националистическите призиви са меко казано тъпи. Помислете за това така: всеки е донесъл тонове пясък до най голямата пясъчна приамида, всеки със съответното средство – ръчна количка, съмосвал и т.н. докато пирамидата е толкова голяма че започва да се срива, лавинообразно. ако останем в самосвалите с които сме се покачили на пирамидата ще бъдем смазани ът вълната, трябва да мислим за пясъка като за писта по която да се суркаме не да пазим самосвалите… самосвалите са националните страни те са обречени в голямото меле в което се намираме

 3. Ник
  31 януари, 2013 в 14:47 | #3

  *Присъединявам се към усещането на Фъртунов за това,че ни правят роби!Роби сме и не го осъзнаваме,което ни прави перфектни роби!Наличието на цифри с които сме „дамгосани“-егн-то,както и изписването на имената ни с главни букви,така са изписвали имената на робите в Рим,го доказват.Така,че в това направление има поле за действие.
  *Иван доста се е потрудил,присъединявам се също към огромна част от заключенията му,както и предложенията му,но не може да ме накара да глаасувам насила.Насилието ме дразни и възмущава!
  *Следващия коментар против национализма е пълен боклук!Няма нация,която да оцелее без това оръжие!Нещо повече,не трябва в една бъдеща България,да се заема отговорен пост,от долу до горе,ако не си националист.А,възпитанието в национализъм,да се осъществява от родителите и държавата по подходящ начин и от най-рано!Това е залог за бъдещето!През комунизма,ампутираха национализма и сега сме това,което сме!Всъщност дискутираме полуизгубени,ако не напълно,възможности!

 4. Radostiina
  1 февруари, 2013 в 11:46 | #4

  Погледнато реално ние сме роби на държавата! Само се замислити чия собственост са личните документи и изходете от тази позиция! Според Закона за българските лични документи „Чл. 2. (Изм. – ДВ, бр. 82 от 2009 г.) Българските лични документи са собственост на държавата“! Т.е. ние сме собственост на държавата и от тук следва да се подчиняваме на нейната законодателна уредба!

 5. Ник
  1 февруари, 2013 в 18:20 | #5

  Но,плащаме ние за тях!Какъв абсурд!

 6. Димитър
  1 февруари, 2013 в 22:08 | #6

  „Невъзможно е да властваш над хора без вина. Властта е силна, когато държи хората зависими от нея. И когато няма достатъчно причини за вина, то тя прави законите такива, че да е невъзможно хората да живеят без да ги нарушават.”

  Айн Ранд

  рождено име Алиса Зиновиевна Розенбаум (02.02 1905 – 06.03 1982) е американски философ, сценарист и романист от руско-еврейски произход

 7. Димитър
  1 февруари, 2013 в 22:09 | #7

  И още от Айн Ранд :

  „Изчезването на разликата между социалната и тоталитарната държава е само въпрос на време.“

 8. Атанас
  3 февруари, 2013 в 18:55 | #8

  България е в 3-нац.катастрофа и имам стратегии за енергетиката и икономиката и в едно изречение – държ.банка до 1% лихва за селското стопанство ,саниране и топла вода от слънцето отварящи постоянни работни места в РБ-я плюс енергийна, и т.н. независимости.

  Тук http://darikfinance.bg/novini/89095/%DE%E6%E5%ED+%EF%EE%F2%EE%EA+%F1%FA%F1%E8%EF%E2%E0+%E4%E5%E2%F1%F2%E2%E5%ED%E8%FF+%EF%EB%E0%E6+%ED%E0+%CF%E0%F8%E0+%E4%E5%F0%E5 в коментар №2 съм е описал и за глобалното затопляне.

  С една дума СО2 трябва да се изкара от “протокола от Киото“

 9. Атанас
  3 февруари, 2013 в 19:40 | #9

  В случаите как “функционира“ Земята става въпрос за неукост и затова в предният коментар съм дал адрес където съм обяснил основните неща.
  В някои случаи става въпрос за психопатии доказани с ядрен резонанс към 5 до 7 минута – http://www.youtube.com/watch?v=TWrqR_-04Uw но при политици и банкери е опасно защото обричат милиони на смърт.

  За капитализма се знае и още 2008год. Саркози го каза ,че трябва да се вземат мерки и за ошфорките в които се “въртят“ 40% от световният БВП.

  Производството изпреварва потреблението но капитализма и системата се нуждае от 3% ръст на БВП , и отделно за 3% ръст са нужни 2-планети като енергийни източници и консуматори консумиращи стоки.

  Пиша тук защото първо не мога да се свържа в ефир и второ нещата не могат да се кажат за няколко минути.

 10. Otrovna_guba
  6 февруари, 2013 в 19:13 | #10

  За съжаление хората, населяващи обществата, придържащи се към цивилизованост, са обречени да бъдат „свободни в допустими рамки“…
  Не е далеко денят, когато освен изброените от автора отнемания на лично пространство на хората, ще им бъде наложено имплантирането на чипове-предаватели, които ще изместят добрите стари документи за самоличност…

 11. Вик
  9 февруари, 2013 в 03:16 | #11

  А подкрепихте ли петицията?

  3 600 човека са се подписали до момента.

  http://svobodenizbor.bg/bg/content/гражданска-петиция-за-промяна-на-имунизационните-практики-в-република-българия

 12. Вик
  9 февруари, 2013 в 03:19 | #12

  Вик/

  Ако сте за идеята, за ваксинация по избор, подпишете се членовете на цялото семейство, което има свой имейл и подтвърдете до пет дена подписа си, чрез имейла.
  Да докажем, че можем!

 13. Атанас
  10 февруари, 2013 в 20:14 | #13

  Г-н Фъртунов тъй като немога да се свържа в предаването пиша тук.
  Преди всичко трябва да се постави правилната диагноза.
  Индоктриниране на съзнанието е голяма и сложна тема като изключвам точните науки.
  Индоктриниране чрез идеологии и партийни до неолиберализъм и “вашинктонският консенсус“ ,и банкер №1 на РБ-я го каза добре – “неморално но законно“.

  В основата на всичко е липсата на морал – моралът като принципи на поведение и отношение към света – понятия за добро и зло които са абсолютни и не зависят от гледната точка на човека.

  За мен като християнин моралът като принципи на поведение и отношение към света са 10-те Божии заповеди обяснени и допълнени от Господ Исус Христос и всичко е записано в Новия Завет и на места в Стария Завет.
  И Църквата като “стълб и крепило на истината“ е издала духовно помагало – “Православен катехизис“ проф.Тотю Коев.

 14. Анонимен
  16 февруари, 2013 в 20:37 | #14

  Вальо тая година сложи ли киселото зеле?

 15. ?.?.?.?.?
  17 февруари, 2013 в 09:26 | #15

  Мога ли да сложа в този сайт една друга страница?

  Пообиколих българските сайтове, но не видях никъде за сламения човек мнение.

  Незная дали ще представлява интерес, но въпросът на статията е: „Съм ли аз обществена собственост?“

  Ами ако си сламен човек, да, ти си обществена собственост….

  http://www.yourstrawman.com/

  Та, ако повярвате, че това е факт в Америка, Канада, Австралия въпросът е, как е у нас!

  За дни буквално излиза информация за Strawman, доколо е вярна нека всеки прецени, ако поне малко се чувства като че ли не принадлежи на себе си!

 16. Атанас
  17 февруари, 2013 в 19:25 | #16

  “Априлското въстание“ в 21 век т.е. гражданското неподчинение трябва да е с респект към закона – петиции и т.н. конституционни права.

  Трябва да е мирно с разум ,а не да се хвърлят павета и камъни защото може да стане убийство.

  Бъдете умни и разсъждавайте.

 17. Пинокио със сърце
  18 февруари, 2013 в 21:02 | #17

  Атанасе, опитай се да си изясниш, какво означава „гражданин“.
  Опитай се да вникнеш в понятието „лице“, когато говорят за теб, като за лице, не усещаш ли че нещо не е наред?
  Казваш, че с павета и камъни могат да станат убийства.

  А със законите какво правят?
  Масови убийства, масови съмнителни ваксинации, масов глад, масово съмнително образование, масова проституция, масово отказване от цигарите, за да се замести с масово ползване на наркотици!

  За респект може да се говори, само ако е двустранен, а такъв аз не само че не виждам, а напротив, едно позорно пренебрежително отношение като към даже не и рая, а като към сламенен човек, който няма нужда от вода и храна!
  Не съм за вандалщината, но не съм и за наведена глава…………..

 18. Пинокио със сърце
  18 февруари, 2013 в 21:28 | #18

  Радостина, много благодаря за ДВ и за информацията за личните документи.

  По-горе пуснах страницата за сламения човек и после видях твоята информация за личните документи в България.

  http://www.yourstrawman.com/

  Аз се боях да пускам темата за сламения човек открито, защото звучи абсурдно и се иска време за да се осмисли.

  Горната страница е на английски, немски и испански.

  Аз много съм чела, но за Америка. Че децата не са на родителите в Америка се носи като слух, но в действителност, когато трябва да се подпишеш на някакъв документ за училище, не пише родител, а гарант!

  Има нужда от отделна тема.

 19. пепелян
  28 февруари, 2013 в 21:31 | #19

  ПОЗДРАВЛЕНИЯ И БЛАГОДАРНОСТИ за сърцатия Пинокио!!!

  Темата за „сламения човек“ изобщо не е абсурдна. Проблемът е в „зомбираните“ от системата „мозъци“, които впоследствие се превръщат в „сламени“…

  Наскоро попаднах на „THRIVE“ в http://kolibka.com, в което филмче много ми харесва как е развита темата…

  А ето и директна връзка за изтеглянето му:

  http://kolibka.com/download.php?mid=9965

  а тази е за бг-субтитрите:

  http://kolibka.com/download.php?sid=9965

 20. пепелян
  28 февруари, 2013 в 21:38 | #20

  Уточнение към последните две връзки от горното ми мнение:
  С левия бутон на мишката не може да се отварят.
  С десния бутон се избира „Запазване на връзката като…“, запазва се, след което започва изтеглянето…

 21. Атанас
  1 март, 2013 в 00:15 | #21

  Говоря за познаване на Хартата за правата на човека на ЕС и ООН.
  Говоря за взимане на информирано решение на гражданите и прекрасно зная какво е гражданин и расна в дни велики славно време ?! но християнин да се наричам първа радост е за мене.
  Става въпрос за геноцид – http://watchtowerman.blog.bg/politika/2012/03/12/genocidyt-nad-bylgarite-oficialno-ratificirano-delo-na-bylga.918957 но правилният път трябва да намерим – с домати може но павета и камъни не става.

 22. Атанас
  1 март, 2013 в 00:16 | #22

  Тук – http://darikfinance.bg/novini/89859#comments съм написал как се ограбват хората на световно ниво и в РБ-я

 23. Атанас
  1 март, 2013 в 00:17 | #23

  А в коментар №11 тук – http://darikfinance.bg/novini/89333#comments стратегии за България и за всички държави.

 24. Атанас
  1 март, 2013 в 00:17 | #24

  Защото идват 3 – планетарни катастрофи по едно и също време : http://darikfinance.bg/novini/89823#comments (коментар №2/

 25. Атанас
  31 март, 2013 в 18:05 | #25

  трябва бълг.държ.банка до 1% лихва за селското стопанство ,саниране и топла вода от слънцето отварящи постоянни работни места в РБ-я ,което е енергийна, и т.н. независимости.
  И това не е лоша идея – http://krizata.blog.bg/technology/2009/12/07/koncepciia-za-revalvaciia-na-bylgarskiia-lev-skrita-devalvac.450372

 26. Атанас
  31 март, 2013 в 18:30 | #26

  Пиша тук защото немога да се свържа директно в ефир.
  Незнаех ,че и папа Бенедикт XVI е говорил за завръщане към златния стандарт и формиране на централна банка на централните банки в света – http://infobalkani.wordpress.com/2013/03/31/%D0%B9%D0%B5%D0%B7%D1%83%D0%B8%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B7%D0%B5-%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0/ за идеята на Доминик Строс-Кан като шеф на МВФ за Централна банка върху централните банки в света по подобие на Федералния резерв се знае но веднага му спретнаха изнасилване ,и всички документи по въпроса изчезнаха от публичното пространство практически моментално защото Централна банка върху централните банки в света означава нова световна валута вместо долара.

 27. violeta
  2 юли, 2013 в 16:08 | #27

  Скрижалите на Джорджия, Новия световен ред, Ватикан – това е управлението на ума и сърцата чрез религията,Лондон (Сити) – финансово управление ( включително и злато), Вашингтон – това е клубът на силовия център.

  Отворено общество, БХК, ССБ (всички зависими от Джордж Сорос)?

 1. 0 trackbacks