Начало > Убий българина! > България ще погледне назад опишманена
България ще погледне назад опишманена

Валентин ФЪРТУНОВ

че въобще е рискувала живота на най-достойните българи от онова време, за да спаси своите евреи, ако днешните ционисти продължават безочливо да търсят под вола теле.

Българинът не е и никога не е бил антисемит и по никой начин не мога да разбера, защо днешни български евреи се опитват да провокират подобни грозни чувства у нас?

Срамота е, господа!

Ами, че вас днес просто нямаше да ви има, ако българите като един, не се бяха вдигнали да спасяват вашите баби и дядовци, и не само се вдигнаха, но ги и спасиха.

За да доживеем днес, българската еврейска организация „Шалом” вече в двайсет и първи век грозно и кресливо да петни името на истинската си родина пред света, защото видите ли, българите може и да са спасили близо петдесет хиляди евреи в България, ама що не били спасили още единайсет хиляди по македанско и не знам си къде.

На това му се вика гьонсуратлък и да си го кажем – еврейска благодарност!

Като прочетох този пасквил на Jewish Week се почувствах дълбоко омерзен. Какви смесени чувства, какви пет лева! Не ви ли е срам, ще го повторя, да мачкате този и без това съсипан народ, който може би един-единствен път през двайсти век се вдигна като един, без оглед на политически, социални и верски различия да си спасява еврейските сънародници – един духовен акт със исполински ръст, величествен и героичен – историческа всенародна постъпка, за която никога не е искал нищо насреща, дори и едно  „Благодаря”. И да ви припомня – доклокото си спомням е единственият народ дръзнал да направи подобно нещо по времето на нацизма!

Но не, вие ще го осерете българското човеколюбие и сега вашите ционисти ще вият като чакали, че българите не са спасили световното еврейство през Втората световна война и на спасителите си ще им искате да си посипват главите с пепел и н`ам си к`во още.

Не, няма да погледнем назад със смесени чувства, няма за какво да гледаме назад със смесени чувства. Гледаме и ще гледаме назад единствено с възхита и дълбоко преклонение пред това прекрасно дело на собствените си баби и дядовци. А на разните там декларации и изявления на антинародните представители в София, които угоднически ви уйдисват на лицемерните вопли, просто ще им теглим една майна.

За нищо не съжаляваме, защото няма за какво да съжаляваме. Има с какво да се гордеем и се гордеем. А дали ционистите са ни неблагодарни ни е през оная работа, че оттатък! Знаем, че нормалните евреи и в България и по света знаят какво сме направили и го оценят по достойнство.

Толкова по въпроса, мизерници!

РЕКЛАМА
 1. Атанас
  7 април, 2013 в 18:40 | #1

  Има и честни евреи както и лоши българи.
  Пиша тук защото не мога да се свържа в ефир и СКАТ няма под всяко предаване място за коментари.Отново днес предаването беше на върха и другите телевизии само може да се учат.Проблема е ,че 99% от хората незнаят за какво става въпрос и како може да се направи – – държ.банка до 1% лихва за селското стопанство ,саниране и топла вода от слънцето отварящи постоянни работни места в РБ-я ,което е енергийна, и т.н. независимости. От 14млн.дка. до 1989год. у нас сега се напояват само 330 000 т.е. 42 пъти по-малко. Преди 1989год. 9млн.крави сега 900 000 и т.н. 66% внос и слухове за 80% е “Ъ“бсурд http://www.pari.bg/article/2011/06/02/Blgarija_vnasja_pochti_dve_treti_ot_hranitelnite_stoki

  Това което може да се направи от раз е забрана на ошфорките и се радвам за това – http://www.webcafe.bg/id_2040578882 защото 21-32трлн.$ укрити данъци са около 40-50% от световният БВП.

 2. Атанас
  7 април, 2013 в 19:09 | #2

  Хората трябва да са информирани за да вземат информирани решения и тук – http://darikfinance.bg/novini/89859#comments съм написал как се ограбват хората на световно ниво и в РБ-я т.е. организирани престъпни групи.

  А в коментар №11 тук – http://darikfinance.bg/novini/89333#comments стратегии за България и за всички държави.

  Информацията е много и в различните науки ,и съм е събирал,изучавал и пресявал с години.
  Не може от 14млн.дка. до 1989год. у нас сега да се напояват само 330 000 т.е. 42 пъти по-малко. Преди 1989год. 9млн.крави сега 900 000 и т.н. да внасяме 80% от хранителните стоки и до 2014год. 70 000 млекопроизводители до 10 крави трябва да станат 1 категория за което трябват пари и за съхранение на фекалиите и т.н. го обобщавам в едно изречение – държ.банка до 1% лихва за селското стопанство ,саниране и топла вода от слънцето отварящи постоянни работни места в РБ-я ,което е енергийна, и т.н. независимости.

  Няма свободна пазарна икономика щом ЕС ни отряза от безвъзмезните пари за селското стопанство т.е. почваме с 20% достъп – в Испания за една засята лоза се дава 50 евро а у нас 10 евро и отделно малък, среден бизнес взима пари с 8% лихва а в еврозоната с 4%.

  А за печатницата ФЕД и 16 трлн. държ.дълг и още около 50трлн. частен плюс 625трлн. деривати даже не ми се говори.

 3. Атанас
  7 април, 2013 в 19:11 | #3

  А за печатницата ФЕД и 16 трлн. държ.дълг и още около 50трлн. частен плюс 625трлн. деривати даже не ми се говори – http://www.usdebtclock.org/#

 4. Пинокио със сърце
  10 април, 2013 в 05:50 | #4

  И аз съм отвратена.

  Но да запазим достойnство заради обикновените хора, които носят благодарността в сърцата си!

 5. …………..
  10 април, 2013 в 17:53 | #5

  Както казват турците: „Добър ден“ му казах – пишман станах. Тая история има и продължение – да се посочат имената на евреите в Народния съд. Там е и бащата на Леа Коен.

 1. 0 trackbacks