Начало > ТВ Предавания > 24 юли 2011: „Бомбата – Черно море“
24 юли 2011: „Бомбата – Черно море“
Тема: „Бомбата – Черно море“


>>> Линк за сваляне на предаването
Потребителите на Opera трябва да изберат линка с десния бутон на мишката и от контекстното меню да изберат Save Linked Content As…

РЕКЛАМА
 1. АТАНАС
  31 юли, 2011 в 18:34 | #1

  “Свалям шапка“ за предаването и не само за това ,а почти за всички предавания.
  Нестава въпрос дали технологията за добив и разграждането на Н2S e скъпа или евтина ,а за бомба която може да пострадат и загинат милиони хора.Енергийната независимост е друга тема и естествено ,че държави и компании имащи петрол и газ нямат интерес да разработват получаването на енергия от сероводород/Н2S/.Основният проблем е неинформираноста на гражданското общество или съзнателно скриване на истината.
  Едно време Левски е трябвало да ходи от къща в къща да казва истината но сега е по-лесно и телевизията ,и “нета“ходи“ във всяка къща да “казва“ истината ,и за мен е
  просто – препоръчвам на всички познати да гледат предаването.
  ТРЯБВА ДА СИ КАЗВАМЕ ИСТИНАТА ЗА ВСИЧКО

 2. Дес
  6 септември, 2011 в 12:22 | #2

  Здравейте, г-н Фъртунов!
  Тъй като споменахте д-р Чилингиров, мисля, че би било прекрасно да направите едно предаване по неговите безкрайно интересни изследвания (разбира се, най-добре с негово участие, но ако това не е възможно и иначе става :)) Аз лично ще съм Ви безкрайно благодарна за това! А мисля и много други хора. Интересът към неговите изследвания е огромен.
  Специални поздрави за това предаване, всъщност за абсолютно всички ваши предавания до момента, както и за великолепните анализи!

 1. 0 trackbacks