Начало > ТВ Предавания > 05 юни 2011: „Големият брат пере“ с Димитър Ганчев и Митко Хитов
05 юни 2011: „Големият брат пере“ с Димитър Ганчев и Митко Хитов
Тема: „Големият брат пере“


>>> Линк за сваляне на предаването
Потребителите на Opera трябва да изберат линка с десния бутон на мишката и от контекстното меню да изберат Save Linked Content As…

РЕКЛАМА
Categories: ТВ Предавания
Tags:
 1. Дива Котка
  7 юни, 2011 в 09:06 | #1

  Предаването е изключително – честно, смело, право в целта! Поздравления за водещия и участниците! Браво!!!

 2. Ивайло
  25 юни, 2011 в 13:16 | #2

  Господин Фъртунов, пиша ви във връзка с кандидатурата на Меглена Кунева за президент на Р България споменато в това ваше предаване. Не съм против жена да е български президент. Против съм тази жена да ми е президент. Зная, че продажните медии много ще поработят да и изчистят имиджа, и е твърде вероятно тя да е следващият президент. Освен да не гласувам за нея, друго което мога да направя е да ви предложа да поканите като ваш гост журналиста Асен Йорданов (синът на поета Недялко Йорданов). Преди няколко години той беше гост на Маргарита Михнева в предаването „Конфликти“ по Канал 3. В нейното предаване Асен Йорданов извади документи за нейната афера с габонската дървесина наред с бившия омбудсман Гиньо Ганев. Журналистът разказа и доста други неща за „българолюбивата“ и дейност. Поканете го, няма да съжалявате!

 3. 12 януари, 2015 в 11:56 | #3

  |For my reading purposes, I at all times used to download the video lectures from YouTube, because it is trouble-free to fan-out from there.

 1. 0 trackbacks