ТВ Предавания

„10 по Рихтер“, Национална телевизия СКАТ

Тема: „Путин и задкулисието“

 1. Ясен
  8 август, 2011 в 06:50 | #1

  Господин Фъртунов,
  от известно време следя предаването Ви и мога да кажа, че по-адекватни анализи не съм срещал никъде досега в българския ефир (знаем за какво служат масмедиите). Страницата ви е изключително съдържателна, оттук тегля !0-та степен по Рихтер чак от Китай, където пребивавам от няколко години. Зрителите ви са знаещи, образовани, интелигентни и също спомагат за спазването на отличителния добър тон в предаването ви, който говори и за качеството му.
  Продължавам да следя с интерес обсъжданите теми, като много ме боли (бОли ме за нея, де, няма да я спазвам) за забраната, наложена от ЕК върху събирането на билки, което е абсолютен фашистки ход от страна на Четвъртият Райх (ЕС) и фармацефтичното лоби.

  Искрени поздравления за полагания от вас труд!
  с уважение – ясен др.

 2. Хрисро Питев
  16 август, 2011 в 18:34 | #2

  Бих желал да Ви изпратя последната си книга “ До Питагор и напред“, издателство Фабер2010, В.Търново. Моля да ми дадете адрес, на който да я изпратя

 3. Dymo
  9 септември, 2011 в 23:43 | #3

  Здравейте !
  Можете ли да сравните TV кадри на Плевнвлиев с TV кадри на младия Първанов. Мисля че има доста съвпадения.

 4. Петьо Рангелов
  14 ноември, 2011 в 18:20 | #4

  Когато в предаването 10 степен по Рихтер на 13.11.11 бе споменато, че има възможен план за създаване на циганска държава, все едно чух най-красивата балада в живота си.

 5. Петьо Рангелов
  4 декември, 2011 в 16:10 | #5

  И не се пише „Ябълките на Дяволът“ а „Ябълките на Дявола“. Не позволявайте, г-н Фъртунов, чудесното Ви предаване да олеква с толкова елементарни граматически грешки. Същото съветвам и пишещите във форума, които за радост все още се справят с българския правопис. И тази забележка е съвсем добронамерена. По-добре да я прочетете тук и да вземете мерки, отколкото някой да Ви я направи в предаването на живо. Приемете моите поздрави и най-добри пожелания.

 6. Валери Стоянов
  23 юли, 2012 в 09:39 | #6

  Фъртунов прави добри предавания които следя, но ми направи лошо впечатление когато тръгна да агитира за кандидат президента Стефан Солаков. Това показва,че не е достатъчно обективен.

 7. Валентин
  23 август, 2012 в 16:06 | #7

  Поздравления за изключително смидления и убедителен коментар за “ <Pussy riot"!!! Нямам аргумент за критика, но нека ви припомня,че в дворянското гняздо на Русия са се излюпили и анархизма, и моралния нихилизъм. Прелисти "Рудин" и "Бащи и деца" на Тургенев, спомни си за "Престъпление и наказание на Достоевски". Главният му герой, като потвърждение, че моралната присъда е по-силна, търси реабилитация и се предава на полицията…. Следя с интерес твоите коментарии по СКАТ.

 8. 10 ноември, 2013 в 12:13 | #8

  На това място беше постната поредната помия срещу мен на Георги Ифандиев, въпреки, че съм предупредил господина, че не желая да влиза в сайта ми, нито пък да ме коментира. Никога не трия постинги, единственото изключение правя за този болен човек – Ифандиев.
  Извинявам се на останалите читатели влизащи в сайта ми, ако с това си действие съм им причинил неудобство, но ви моля да проявите разбиране – Георги Ифандиев дълбоко ме отвращава с духовната си нечистоплътност, никога не съм му посвещавал и една думичка, не съм му аз виновен, че отвсякъде го гонят и не се чувствам длъжен да му търпя простотиите.
  Валентин Фъртунов

 9. пепелян
  10 ноември, 2013 в 15:25 | #9

  @Tihichko
  Много показателна оценка…! 🙂

  Само посредствените може да бъдат харесвани от всички…
  Или както го е казал някога Оскар Уайлд, „всеки път, когато направиш впечатление, си спечелваш враг; за да бъдеш популярен, трябва да си посредствен“…

 10. ван
  3 декември, 2013 в 16:15 | #10

  Теорията на Айнщайн е грешна, кажете нещо за това. Вижте тук:
  http://einsteinwrong.com/new/

 1. 0 trackbacks